tiistai 3. marraskuuta 2020

Elämän tanssi

Aamusta sain inspiksen, tuskin maltoin odottaa että saan Officen auki ja aloin vaan kirjoittaa, viis minsaa ja tässä, olkaapa hyvä:


Elämän tanssi


Pogoan riemuissani,

pois murheet, Valssaan.


Tangoon sydän taipuu,

 surut moshaan, Metalliin!


Suomirock on tunteista suurin!

Paljastaa miehen,

perin juurin,

kuin kulkija tiehen,

Siihen rakastunut oon!!



Humppaan huvitukseksi,

uraohjus, Teknoaa!!


Progea paatokseen,

ja hauskaa, on Ska!


Suomirock on tunteista suurin!

Herkistää naisen,

murtaa sun muurin,

Sinuun rakastunut oon!!



Kohtuu hyvä sen kummemmin korjailematta, saisi biisin jos vielä yhden säkeistön ja c-osan tekisi... . 

Tuossa joku aika sitten julkaisin Sus'huets -postauksen johon tuntematon kommentoi että alkavat olla taidetta. Noh, en tajunnut ottaa kohteliaisuutta vastaan vaan kilahdin että no on joko taidetta tai ei jne. Tänä aamuna kun tein tätä

Sinivalkoisin mielin;)

niin tajusin mitä hän tarkoitti: onhan nämä nyt paljon siistimmän näköisiä kuin es. vuosi sitten. Leikkaukset on siistimpiä, näissä on enemmän ajatusta ja sisältöä, harkitumman näköisiä, parempia. taiteellisempia=) 

Itseasiassa jos kelaan vähän taa niin tuossa syyskuun alussa tuntui siltä että nyt alkaa olla kohdillaan, tapahtui jonkinlainen tasonousu, kai se siitä ideasta että jos treenaa jotain sen 10 000 tuntia niin on vähintäänkin hyvä vaikka lähtisi lahjattomana ja nollasta, taidosta suurin osa tulee harjoituksella, toistolla. Lahjakkuus tekee siitä helpompaa mutta se pitää ulosmitata työllä. Hendrixx soitti kitaraa jopa vessassa: " ..ynnnnnngh.. tilililu.. tilulilu.. äännh!! oh shit, that was huge.....tilililuliiilulilililulu...oh.. ...that sounds ... ..like .. kissing the sky.."
 ;DD

Mutta siis..että jotta koska kun kunnes eli pyydän anteeksi moista reaktiota, tuntematon tietää kuka on, olen pahoillani impulsiivikontrollittomasta vastauksesta, pitäisi huokaista hetki tai kaksi ennen kuin vastaa;)



Siis niin ihqudaadaa puuhaa!!

Iiiikk!! Paketoin tänää kaksi ensimmäistä lahjaa!! Sattui Prismassa olemaan Disney-lahjapaperi eurolla niin nappasin matkaan. Tämän joulun Sujen lahjukset ovat siis prinsessaunelmoituja;)

Tähän lopuksi vielä kaunis talo, muistaakseni tuo oli myynnissä viime keväänä ja joku sen osti, hintaa muistaakseni 510 000 eur.... Money, it's gas!! Jos tuo pitää paikkaansa, pinkfloydismi, niin tämän ostaja on piereskellyt jokusen kuukauden, ruislimppu, lakritsa ja piimälasku huolestuttava:


Funkfunk!
Tunnustan, funktionalismi, funkkis, kolahtaa juuri käytännöllisyydellään ja tarkoituksenmukaisuudellaan, siis antaa sen mitä sanassa lupaa. 


Tiistain tuulet viekööt  toiveesi
korviin kuulijan otollisen, 
sydänmeen sen ihmisen, 
jota kaipaat juuri nyt....



Sus'


"Olipa kerran, on nimeni mun, vain aluksi kelpaan satuun
Kasvoillaan näin, kasvot unohdetun, olin kasvanut kiinni katuun"


P.s. Repulaiselle kiitoksia jälleen, Luke voi olla Lucky, minä olen kans=)
P.s.2  Jihuu!! 6 500 kävijää rikki!! satuin sivuille kunmaaginen luku pomppasi esiin (aina kun kirjaudun itse sivuille, käyn laittamassa rastin tilastoon ettei laske itseäni joten luku on aika lähellä totuutta=) Viikon päästä tulee 7 kk täyteen, aika hyvin, kiitos teidän;)

9 kommenttia:

  1. Kiitän ja kiitän;)
    Kasvu on ollut huimaa kun vähän levitti osoitetta;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä sinä runoilla osaat. Hyvä runo tuo aamun avaus.
    Taiteellisuudesta ajattelen hiukan kuten sinä. Harjoitella täytyy, että tulee mestariksi ja mestritkin harjoittelevat. J akuten mainitset - lahjakkuus on extra pointti. Se on lahja.
    Ehkä on viisasta, jos meinaa laittaa joululahjoja, niin aloittaa ajoissa.

    VastaaPoista
  3. Kiitän. harjoitella täytyy, juu, jännä huomata kuinka e alkaa vaikuttaman tekeleisiinsä, siis se kun alkaa osata.

    VastaaPoista
  4. Niinpä niin, mestariksi ei synnytä! Lahjakkuutta pitää jalostaa ja siitä syntyy kauneutta ja iloa meidän muiden ihailtavaksi. Ja kaikki me olemme hyviä jossain ja toisessakin :) Susipäinen tanssija siinä kurottaa kohti täysikuuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tapana ottaa kaunis asia ja kurjoa se elämänmakuiseksi;DD. Tuo tanssija on hyvä havaibto, kaikkea näissä näkyykin, muiden tulkintoja kiva lukea kun on niiiin erilaista menoa välillä, näissähän näkyy mitä nyt kukin maailmankatsomuksellaan haluaa nöyttää;)
      Aouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

      Poista
  5. Onnittelut tonnien paukkumisesta! 🎁
    Hyvä kappale, tuo taas kyllä esiin Juicen sanoitusnerokkuuden. Hauska tuo sanojen mukaan vaihtuvat kuvituskuvat.
    Vitamiineista tuli mieleen, että nyt kun alkaa taas tää pimee aika, niin D-vitamiini on ainakin todistetusti sellainen, jota on hyödyllistä ottaa lisänä. Niin ja J-vitamiini on hyvää! 👍🏻 (=jäätelö)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kohta menee jo seiska, liki sata kävijää joka päivä, yhtäkkinen suosio on yllättävää. Kävin haastetta levittämässä niin silloin alkoi tapahtua, siistiä;)
      J-vitamiiniä määrään itselleni nyt, kahvin kanssa jee, tällainen vähän aikaistettu aamupala;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)