keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Mistä te tupsahditte?

 Olen hieman hämmentynyt sivujeni äkillisestä katselumäärien noususta. esimerkiksi koko viime kuussa oli tuhat (sekin jo paljon enemmän kuin aiemmin) ja nyt kymmenessä päivässä 800?? Tosin kävin levittämässä Elämäni biisi - haastetta sinne sun tänne niin levisihän tuo osoite mutta silti.. . Nyt on vastuu tuottaa sisältöä, ei voi huitaista ihan mitä vaan...plääh, jatkan samalla vanhalla linjalla, ei tässä mikään uudistus ole Teitä tuonut vaan Sujen luontainen hulluus, itseironia ja älyttömyydet - niissä on tämän blogin voima! ("Että ihan oikeasti on olemassa noin pimeitä ihmisiä...;O" Juu, kyllä, olen ihan oikeasti näin himmeä;DD)


Tää on helppo mut 
mikä bändi tulee mieleen?

 

Tein testin ja kas, kirjailijaa ammatiksi suositellaan;D Tästä testiin!

Voisit olla kirjailija!

Me Naiset | Henkinen ammattisi on kirjailija! Olet luova tyyppi. Sinulla on loistava mielikuvitus ja hyvät kielelliset taidot. Sinussa on lapsenomaista uteliaisuutta ja tarkkailet mielelläsi muita ihmisiä. Olet myös kärsivällinen: jaksat hioa asioita loputtomiin, jos se tekee niistä parempia. Et lannistu vastoinkäymisistä.


Muita mahdollisia ammatteja: toimittaja, käsikirjoittaja, taiteilija, muusikko.


Otan tämän enteenä! Päätin nimittäin vähän alle kolmekymppisenä että opettelen kirjoitamaan, olin siinä vaiheessa tehnyt biisintekstejä ja oli menossa vaihe jolloin pudotin sävelen pois ja aloin kirjoittaa runoja. Tuumaisn että kirjan kirjoittaminen olisi jossain vaiheessa kiva homma. Toisin kuin yleensä, en ilmoittautunut millekään kurssille, päätin vain oppia. Tällä metodilla siihen menee aikaa, alitajunta työstää asiaa ja kokoajan nappaan asioita jotka liittyvät kirjoittamiseen kunnes viimein alkaa puskea tarinaa jossa on draaman kaari, aloitukset, lopetukset, koko se hässäkkä mitä tarvitaan pidemmän tarinan oikeaan esille tuomiseen. Tässä muutaman vuoden sisään alkaa varmaan jotain kasaantumaan ja kun alan erakoitumaan muutenkin niin tämä on loisto puuhaa niihin päiviin. Tavoitteena on kirjoittaa se, ei edes julkaista. Minun kunnianhimoni on täysin sisäänpäin kääntynyttä, haluan saavuttaa jonkun asian niin että se on omasta mielestäni sillä tasolla millä pitääkin ja kuten kirjoittamistani runoista huomaa, on niihin käytetty aikaa, tai siis niiden tekemiseen, siihen prosessiin olen panostanut. 



Halusin aikoinaan että ne putkahtaa päästä valmiina tekstinä, niin että jälkeenpäin stilisoin sanan, kaksi mutta en enää ala varsinaisesti uutta kirjoittamaan. Kymmenisen vuotta siihen meni ja nykyään kun kirjoitan niin se on siinä. En niitä jää miettimään enkä korjailemaan eikä niissä yleensä mitään korjailemista olekaan. karsii vain huonot joukosta, siis kokonaiset ja jäljelle jää timantit, minun mielestäni!

Samaten tämä bloginpito - tämähän on kai viides kymmenessä vuodessa, ne edelliset oli vain kirjoittamisen harjoittelua ja siksi myös hävitin ne epäoleellisina. Tosin siitä johtuu että ne jotka ovat minua pidempään seuranneet joutuvat lukemaan uudestaan vanhoja juttuja, ihminen toistaa itseään valitettavan paljon=)



Trumppi se aikoo järjestää kunnon hässäkän, joutunevat poistamaan hänet väkivalloin Valkoisesta talosta. pitihän se arvata ettei alistu todellisuuden edessä, hänen omat harhaiset todellisuuskuvansa eivät suostu murenemaan sillä että vajaa 90 miljoonaa amerikkalaista sanoo: You're FIRED! 

Tottakai kaikki on kusetusta, valhetta, vääristelyä ja median peliä, vaalit ovat varatetut häneltä jne. Ihan älytön shöy jonka varjo tulee vielä pitkään häilymään neuvottelupöydissä ympäri maailman, ei tuollainen sekoilu heti unohdu, jättää epäilyksen ilmapiirin koko maailmaan tyyliin tuollaisiako te usalaiset olette? Voiko teidän kanssa sopia mitään jos te taas neljän vuoden päästä valitsette jonkun sekopään pressaksi joka repii ja pyyhkii soppareilla perseensä??




Vaan joulu, joulu on meillä!!=) Pakettia on tullut taas pakkailtua, mun täytyy touhuta nämä siksi näin aikaisin kun olen onneton raha-asioissa ja kuun alussa kun tulee tili niin silloin pitää pakettien lähteä postiin. Säästämisen opettelu on muuten vielä edessä, 52-vuotiaana on hyvä omata moinen taito, minä en omaa... Tupakanpoltto pitäisi lopettaa, ja se kirja kirjoittaa, siinä tärkeimmät. Onneksi on tekemistä ettei nuukahda;D


Tässäpä järjettömällä tuurilla varustettu golffari, toki taitoakin on mutta kyyyyyllä tämä on niin löppilaukaus:Hole in One. On kyllä uskomaton lyönti, järvenpintaa pomppien ja viheriölle ja suoraan kaartaa reikään, huh huh!! Jos olisin hän, menisin lottokuponkia täyttämään, tosin voi olla että käytti kaiken loppuvuoden tuurin kerralla;D


Kate Galadrielina, niin kaunis!!

TSHsta tehdään sarja joka sijoittuu aikaan ennen kirjojen tapahtumia. Kivaa nannaa Tolkien-faneille, joskin Tolkienilla enää vähän tekemistä tämän kanssa, hlöhahmot lähinnä. Mut silti! Merkittävä uutinen on se että laatua luultavasti syntyy, viiteen tuotantokauteen panostetaan miljardi taalaa!!!!!! On se kivaa että on irtonaista rahnaa joillakuilla, 1 000 miljoonaa yhteen tv-sarjaan;O

Väistelkää koronaa ja olkaa ihmisiksi!


Sus'


James Blunt - No bravery



5 kommenttia:

  1. Ne ryömii koloistaan pimeyden vallatessa maailman marraskuun hämärissä ;D Parallel Lines saa myös vuoden parhaat kävijämäärät marraskuisin. No onhan siihen syynsä ;)
    Kävin katsomassa tuon holarin ja johan oli huikea! Kundi heittää leipiä ja sinne uppoaa mihin pitikin. Ja suohon se taitaa upota Trumppikin vielä pitkässä juoksussa, kai.
    Joulusta tulee tänä vuonna vähän erilainen. Lepis joutuu kokkaamaan jouluaterian. Huh huh! Ei ole bravuurilaji tuo kokkaaminen jos ei omia mössöjä lasketa kulinarimin riemuvoitoiksi. Omasta mielestä ne tietenkin on :) Ja myös niiden jotka niitä saavat nauttia, mutta nuo perinneruoat ovat mutkikkaampi juttu.

    Vasarasta tulee tietenkin mieleen Queen ja Hammer to Fall, mutta Pete Segerillä on myös mainio vasarabiisi:

    https://www.youtube.com/watch?v=VO39e5Uznu4

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, hyvä tietää;D
      Mössöt on parhaita, suomalaisen joulun perinneruoat oikeastaan aika hirveitä, niiltä ajoilta kun lanttu oli herkkuva, ainoota, syötiin kun muuta ei ollut. kinkku on ainoa mitä ostan itselle, sellaisen pienen palan ja sinappia, laatikot on kuraa.

      En hakenut noita vasaroita enkä noitavasaraa, vinkki on visuaalinen.

      Poista
  2. Hitosti mennyt energiaa että on opetellut tuota tajunnanvirtaa virtaviivaistamaan sen verran että siitä tulee ymmärrettävää;) Kiitos kehuista, tekee nannaa, hivelee sielua ja kaikkea sen kaltaisia asioita=)

    Ja jos en kirjaa kirjoita niin onpahan hauskaa ajatella sitä, ja kirjoittaa siitä. Kunhan jotain kirjoittaa.

    VastaaPoista
  3. satoja käyntejä - robotteja. tiedän kokemuksesta. ole varovainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka niitä vastaan voi suojautua? Ja mitä ne voi tehdä? Muuta kuin palvelunestohyök?

      Neukkuropotteja jos on niin hus tavarits!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)