keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Tämä ei voi tapahtua, tämä ei voi olla todellista

 Donald Trumpin vaikutus ei ole hänen teoissaan vaan hänen jääräpäisessä tosiasioiden kieltämisessä. Nuo otsikon sanat ovat tri Jodi Doeringin mukaan useimmiten kuolemaisllaan olevan ihmisen viimeiset sanat (tästä juttuun), Trumpin paska on hokemut fake newsiä niin kauan että ihmiset eivät enää tiedä mihin uskoa ja jotkut uskovat ettei koko virusta ole olemassakaan, vaikka heillä on se ja ovat kuolemassa siihen!!:O 

Niin hyvin trumppi on sekoittanut kuviot. Yksi mikä vituttaa huolella on Twitterin kyvyttömyys, nöyristely ja kumartelu! Kuka tahansa muu jauhaisi vastaa schaissea olisi jo saanut bannit mutta herra pressaa kyllä nuollaan perseestä ja hyvä kun uskalletaan liputtaa virheellisiksi tiedot. Ryhdistäytykää perkele ja heittäkää se sekopää vittuun Twitteristä. Sanavapauden haittapuoli on että sitä käytetään väärin niin taajaan. Vaatii mielenlujuutta noudattaa sääntöjä jotka eivät ole laissa, esim. Suomessa joka-miehen-oikeudet (hei kitisijät, milloin otatte sanonnan maalitauluksi, kyllä täytyy olla joka ihmisen oikeudet, tämä hirvittävä patriarkaalinen vääryys on oikaistava!!!) joita ei ole kirjattu mihinkään mutta kaikki tietää suunnilleen että saa mennä lähes metsään kuin metsään mutta ei saa sytyttää notskia ilman lupaa jne. Romuttuisi heti jos kaikki käytäytyisi kuin mr Trump ja hänen seuraajansa. 

En voi sille mitään että pelkään ja toivon yhtäaikaa amerikan yhdysvaltoihin sisällissotaa, kunnon välienselvittely auttaa aina, tuhon seuraukset saaavat yleensä tyhmimmänkin antamaan periksi. Totuudelle.


Jos se kävelee kuin koira, puhuu kuin koira, 
se on silloin koira. Hauhau!

Viimeisimpänä DT antoi potkut kyberturvallisuudesta vastaavalle johtajalle koska tämä totesi ettei vaalivilppiä tapahtunut. Eli kaikki ihmiset jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan saavat kenkää joten jäljellejäävät ovat vain vallankahvassa roikkujia jees-ihmisiä jotka vain lisäävät tätä sekaannusta. Tulee kestämään pitkään ennen kuin hänen aiheuttamansa tuhot saaddaan korjattua, ei pelkästään U.S. of Assa vaan ympäri maailman. Kunpa joku rohkea amerikkalainen tekisi sen mitä nyt asehulluilta amerikkalaisilta voi odottaa, harmi vain että ne asehullut tuppaa olemaan republikaaneja ja trumpisteja.

Tulemme näkemään seuraavan parin kuukauden aikana kunnon show'n jota saattaisi katsella sivusta muutoin jopa nauttien amerikkalaisten hulluudesta jos niiden tekojen väreet eivät vaikuttaisi koko maailmaan.

Tuo juttu missä lääkäri kertoo potilaidensa viime hetkistä on niin saatanan surullista luettavaa ja murentaa uskoani ihmiskuntaa kohtaan.


Kuinka ollaan päädytty tilanteeseen jossa hullut koirat johtaa maailmaa? Ennen ne olisi viety saunan taa ja ammuttu häiritsemästä arkea, huoh....



Sus'


"Huohottaa hullut koirat, huohottaa aivottomat,
Kiljuvat kuutamossa, karjuvat kapakoissa
Laukkaavat hullut koirat, ei niitä ammu kukaan
ja lasten kaalit sekoo, ne ryntää lauman mukaan!"
Nämä Popedan vanhat biisit on kyllä niin jees!;D


5 kommenttia:

  1. Tuon levyn aikoinaan hommasin Raswaan jälkeen, muttei kovin iskenyt. Ainakaan samoin kuin #2.

    Sopii tosiaan tuohon Trumpin meininkiin. Onneksi se tos teköö kiusaa enää n 2kk ja sitte lähtee sekoilemaan omineen. Jossain teorisoitiin, että eroaa vähä ennen 20.1. ja Pence sitte antaa sille syytesuojan. Muutenhan sillä olis aika monta oikeusjuttua tulos ku pressuus loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hullujen koirien levynkansitaide on kyllä taattua seiskyt-luvun hard rockia, vrt Nazareth - Hair of the dog ja sit uriah heep joka oli mulla jossain postauksessa, tuollainen piirretty on kyllä siisti jos on hyvä idea.

      Tuossa biisissä oli niin ohuet ja tunkkaiset soundit, tykkääminenkaatui jo siihen...;) Makuasia, sanoi sika kun kuolleista lähtien kaiken söi;D

      Poista
  2. Popeda!!! Hulluja nuo gal.. ei kun amerikkalaiset!

    VastaaPoista
  3. Aatulla ja Stalinilla ja muilla on ollut valtakoneisto puolellaan ja ehdottomassa käskyvallassa, samoin media, Trumppi on ihan issekseen saanut koko kansan jakaantumaan hokemalla kaikkea vääräksi mikä ei miellytä/sovi agendaan, kauheaa vahinkoa tekee omalle maalleen, on siinä patriootti presidenttinä, huoh ;O

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)