perjantai 27. marraskuuta 2020

Vastatykistömaalinosoitustutkakalusto-järjestelmäinsinööri-erikoisupseeri

 Suomen armeija hakee töihin tuollaisella nimihirviöllä insinööriä, Kotus ihmeissään. Itsellä on ollut kerran kohtuu pitkä titteli, siis jos olisin halunnut sillä selvittää mitä ja missä teen: Keski-Suomen sairaanhoitopiirin keskussairaalan keskusvaraston varastomiehen kesälomasijainen;DD

Löytyykö keneltä pitkää titteliä?


Luettuani Hitlerin tabut -kirjan, törmäsin huuto.netissä saksalaiseen Pervitin-mainokseen 1930-luvulta, heräteostos, saletti keskustelun aihe:


Myytiin 1930 - 41 ilman reseptiä!?
"Pyykelle ja verenkierrolle"
Saletisti kiertää veri;DD

Ei ihme että saksalaiset olivat niin täpinöissään koko vuosikymmenen, myyntimäärät olivat ihan älyttömiä ja erittäin iso osa kansaa käytti (Pervitin on siis metamfetamiinia). Saksan sodanjohto ja itse Hitler käytti sitä päivittäin vuodesta -42 lähtien. Aatu sotki vielä oksikodonin (erittäin voimakas kipulääke, morfiinijohdannaninen, heroiinin tasoinen huume joka koukuttaa todella nopeasti) kuvioihin, lopetti alkuvuodesta 1945 eli ne sekavuustilat, vapinat ym. olivat todennäköisesti vierotusoireita, ei Parkinsonia tms tautia, kuten on aiemmin epäilty. 

Erittäin mielenkintoinen opus, antaa vähän erilaisen näkökulman asioihin ja selvensi ainakin minulle muutamia asioita jotka on aiemmin laskettu kuuluvan saksalaiseen "luonteeseen". Paskat, piripäissään tekivät kaikkea mahdollista pahaa ja paskaa, se kun vaimentaa tehokkaasti tunteita, mm. pystyy olemaan täysin antiempaattinen.


Olen kyttäillyt kirppiksillä käydessäni tekokukkia sillä mutsin peruina on joltain matkalta tuotu sarvi johon sopii sellaiset, viimein löysin:




Tässä yhdistyy aika monta asiaa: joulukukka, mutsin perintöesine ja se että mutsi oli kukkakauppias eli vaikka se teidän silmään näyttää tavan tavaralta, minulle sillä on tunnetason merkityksiä enemmän kuin riittävästi. kevyet mullat mutsille (13.3.2012 poistui joukostamme).

Tein 10 pv:n tauon jälkeen muutaman Sus'huetsin, tuli äkisti seinä vastaan, mitta täyteen. Voisi jopa sanoa että kyllästyin kesken leikkaamisen=) Saas nähdä tuleeko näihin enää palattua, ensi kesänä kyllä tempaisen tehdyt jonnekin kokonaistaideteokseksi. Paljon hupia näistä on kyllä saanut, ja mielenrauhaa, erittäin meditatiivista toihua. Suosittelen askartelua noin yleensä, kaikilla on sen verran vikaa päässä että terapiatekeminen tekee hyvää;)



Oik.ylh. on kohtuu taiteellinen.

Vielä lopuksi mainio osoitus delegointitaidoista - Mauri-katti on ulkoistanut turkin pesun lehmälle, onhan sillä isompi kieli;D Hauska video.


Viikonloppu taas edessä, ottakaa iisisti, kotoilkaa rauhassa,



Sus'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)