tiistai 5. huhtikuuta 2022

Pöllön Kvanttitiskoteekki6

Helvetillinen Pöllöys tilasi itselleen salaisen bilepaikan. Kuulema elämä Pöllönkulmalla, niin mukavan rauhaisaa kuin onkin, vaatii silti paikan jossa Hitsin Huuhkaimemme pääsee pukeutumaan nahkaan ja niitteihin, sekä Tuonelan Tienviitta -meikkaamaan itsensä, ja heiluttamaan niin sanotusti sulkia, eli tukkaa. Ja tukkahan ei heilu ellei ole volyymiä tiskoteekissä yli sataa tesipeliä, ja musana The Disturbedin - Ten Thousand Fists...The Häiriintyneet - Kymmenen Tuhatta Kynttä

 

- Tuumasta toimeen, sanoi Sus', ja alkoi mittailemaan, senttimetrejä!! Valikoitui Palikka jonka dekoteerasin ylen kimaltelevaksi, tiskoteekki tyyliin seis'kyt-luku, ainoa oikea vuosikymmen kuunnella disco-musaa;) Asetin naamioimiseksi, koska Pöllönkulma sijaitsee jossain jumalan selän takaisesta pisteestä viis kilsaa pohjoiseen, kuusen jonka myös hileytin sopivaksi. Pöllön Kvanttitiskoteekki6 on automatisoitu ja kun itse Pö-Lö astuu kahden metrin säteelle KTt6sta, se muuttuu näkyväksi, ovi aukenee ja kun sitten lintuystävämme astuu tiskoteekkiin, ovi sulkeutuu ja KTt6 naamioituu näkymättömyyteen. Kätevää, eiks je? ;)

Tiskoteekin viskositeetti*) on lähes sata % . Huom! Kvanttitiskoteekissä täytyy käyttää K-Vantuittuita eli K-kirjaimen muotoisia suojalapasia, sillä jostain syystä kvantti-tiloissa tuppaa sormet jäämään ajoittain toiseen ulottuvuuteen, muun varren heiluessa toisessa. Jotta vältetään Alisen Pöllön kynsien tanssinomainen nytkähtely keskellä metsää outona hallusinaationa, on keksitty siis K-suojalapaset, ehdoton varuste kvanttitiskoteekkiin, myynnissä tiskoteekin tiskillä, kaikissa neonväreissä!!


Pöllön Kvanttitiskoteekki6, kyllä kelpaa Pöllön kavereineen lehahtaa
paikalle ja alkaa bilettämään. A-velvollisuudet!! 
Nimittäin Arkiset huolet kaikki heitä!
 -säännöstö astuu voimaan tiskoteekkiin mentäessä.


*)viskositeetti=  nykynuorison tanssityyli jossa hytkytään ja nytkytään paikoillaan, ja viskotaan tukkaa/päätä puolelta toiselle.

Tilaustyö, järjettömän kallis kaikille muille paitsi Pö-Lölle. Ilmainen;)Sus'Avajaisissa esiintyy Dj Homer the Bass!!!


P.s Joensuussa järjestetään ensi kesänä taas live- ja striimitapahtumana Heavy Metal Knitting!! Rankemmille neulojille:DD

kuva - Lasse Simonen


5 kommenttia:

 1. Heh mikä tapahtuma. Jokaiselle jotain. Toivottavasti ei kuvan neulojan persaus paleltunu.

  VastaaPoista
 2. 😂😂😂😂😂😂😂
  Lumi peittää maan ja kaiken muun, ihan on arviolta mentävä paikalle 🙈😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos;)

   Juu, odota kunnes on asennettu, kestää hetken löytää sopiva madonreikä, kvanttitransportaaline kuitenkin.

   Poista
  2. Mähän olen tunnettu kärsivällisyydestäni ja siitä miten kiltisti maltan odottaa.
   Kaikki mulle tänne heti nyt 😂😂😂😂

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)