sunnuntai 17. huhtikuuta 2022

Raamatuntulkinta tappajana - Puhdas veri

 Faija kuoli koronan jälkitautina saatuun veritulppaan. Puoli vuotta yritin, uhkailin, kiristin, anelin, rukoilin jopa... . Ei auttanut, jääräpäinen sokea usko, yhdistettynä raamatun tulkintaan jossa veren pitää pysyä puhtaana, voitti.


Se siis tarkoittaa sitä että tietyt kristinuskossa olevat tulkitsevat veren puhtauden tarkoittavan sitä, että rokotteita esim. ei saa ottaa, silloin veri saastuu ja ei pääse taivaaseen. Samasta kirjasta löytyy lauseet jotta jumala on antanut viisauden ihmiselle parantaa ja keksiä, auttaa itse itseään, eli sen perusteella se lääke, rokote, on siten jumalasta lähtöisin, toiset vain tulkitsevat sen eri lailla.


En tunne tarkemmin mutta siinä vaiheessa kun raamatun tulkinta aiheuttaa jonon kuoleman porteille, niin pitäisi alkaa miettiä kumpi on tärkeämpää, elämä vai oikeassa oleminen? Ja kun sitten tuntuu että ei edes voi olla oikeassa, sillä miksi jumala haluaisi ihmisen kuolevan ennen aikaansa, kulkutaudin uhrina?

Minusta tämä ei ole mitään muuta kuin puhdasta typeryyttä, vallankäyttökeino ja terveen kirjoissa kulkevan totaalihullun logiikkaa.

Kuten mainitsin aiemmin, faija oli saanut nelisen vuotta sitten jumalalta hlökohtaisen profetian että 10 vuotta vielä, ja sitten hän tempaisee tämän taivaaseen. No, luuli varmaan että muuttui kuolemattomaksi sen 10 vuoden ajaksi, ja ei suostunut ottamaan rokotetta. 


Tällaisten ihmisten kanssa kun joutuu jakamaan elämänsä, niin ole ihme että alkaa turhautumaan. Katoaa halu edistää asioita, levittää tietoa kun nämä "ilosanoman" levittäjät sitten karismallaan ja persoonallaan saavat saman yleisön hurmokseeen, syömään kädestä, ja uskomaan kaiken maailman "totuuksia". Pitäisi tuomita heidät maallisten lakien mukaan kuolemantuottamuksista, parempi kaikille kun hulluimmat vietäisiin saunan taa ja ammuttaisiin. Pelastuisi monia viattomia, eniten tietenkin tässä(kin) asiassa ahdistaa ja vituttaa näiden tolkuttomien lapset. 


On olemassa myös sellaisia versioita tästä tulkinnasta joissa kielletään kaikki mahdollinen sairaalahoito, verensiirrot jne. Jos rukous, sauna ja terva ei auta, niin sitten on vain hyväksyttävä että "jumala tahtoi heidät luokseen". Ja jos jumala tahtoo, niin ihminen luopuu vaikka hengestään? Tuntuu että kulkutautien aikana jumala tahtoo kovasti populaa seurakseen. Aikuiset sekopäät joutavatkin kuolla, ärsyttää vain kun lapsi, joka ei ole saanut valita uskoaan, tai sen tulkintoja, kuolee vanhempien uskon takia.


Koska kysymys on uskosta, mikään järkipuhe, fakta, tilasto, eikä vakuuttelu pure, vastaus kaikkeen on raamattua päähän. Mikäs siinä, jos se toimisi, vaan kun ei ole toiminut, eikä tule toimimaan. Harva kirja on niin sekava ja ristiriitainen itsensä kanssa kuin raamattu, joten sieltä löytyy perustelut, jotka todistavat jumala sanat todeksi täysin vastakkaisissa asioissa. Niistä siten saadaan lihavia riitoja ja syntyy uusia, "oikeita" seurakuntia, jotka julistavat että meidän tulkinta, ja sen mukaan eläminen, on tie taivaaseen, kaikki muut tiet vie helvettiin.


Taitavat olla saatanan joukkoja jotka näitä tulkintoja esittää ja perustaa uusia lahkoja, jotka äärimmillään johtavat koko seurakunnan tuhoon. Niin kuin se yksi jenkkiporukka joka meni etelä-amerikkaan, keskelle viidakkoa, asumaan ja lopulta profeettansa sai kaikki ottamaan myrkkynapin ja rumiita tuli muutama sata, lapset mukaan, tietty. Kummallista on myös että pääsääntöisesti profeetta saa naida ketä tahansa seurakuntalaista, ottaa hallintaansa heidän omaisuutensa, vapaan tahtonsa. Ja suu hurmoksesta hymyillen, silmät kirkkaina, nämä lampaat seuraavat sutta, päätyäkseen tämän aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, noin kuvaannollisesti sanoen. Kuvaavaa on myös se, että ne jotka eniten puhuvat esim. koronaa vastaan, tyyliin Trump, ottavat kyllä sen rokotteen, seuraajilleen voi sitten selittää että pikittäkää pakkasnestettä, se kuulema pitää veren puhtaana, huoh... . 

Edelleen korostan että minulla ei ole mitään uskoa, jumalia ym. vastaan. Uskonnot järjestelminä, ja manipuloivat profeetat.. niitä minä vihaan!!


Tyhmyydestä sakotetaan, ja sokea usko johtaa kuolemaan!Sunnuntain epistola taisi olla siinä... ;) ,Sus'Kannattaa tarkkaan harkita mihin uskoo ja mihin ei.
Bon Joviin luotan, hän uskoo rakkauteen, enkä ole kuullut kenenkään
kuolleen sen tähden..tai no, saattaahan joku hätäpäissään, pakit saatuaan,
tehdä itsemurhan, vaan se on kiirehtimistä surun edelle. Kannataa sydänsuruista ensin vähän kärsiä eikä heti mennä äärimmäisyyksiin;)

7 kommenttia:

 1. Otan ensinnäkin osaa suruun. Itse olen uskossa mutta ajattelen hyvin samoin kun sinä.
  Olet oikeassa että kaikenmaailman profeetat ja lahkot vedättävät ihmisiä vedoten Raamattuun. Mutta minkäs teet kun ei se Raamatulla päähän lyöminen auta.
  Hyvin harva on sitä lukenut kokonaan ja vielä harvempi on siitä löytänyt punaisen langan ja rakkaudellisen sanoman.
  On todella vähän niitä ihmisiä, jotka elävät ja opettavat oikean Sanan mukaan.
  Terve järki pitäisi olla asioissa mukana, ei lapsia voi jättää hoitamatta minkään uskonnon takia. Uskon että meillä jokaisella on oma lähdön hetki ja luulisin että jos lapsensa antaa tahallaan kuolla johonkin mahatautiin tai flunssaan niin on kyse ihmisen tyhmyydestä. Jos lapsi hoidoista huolimatta lähtee niin sitten se varmaan on Korkeamman tarkoitus.
  Itse en pidä tuota rokotetta järkevänä mutta sillä ei ole mitään tekemistä uskon kanssa. Olenko väärässä? Voi olla mutta en ideologiaani tuputa muille. On hyvä myös huomata tai tiedostaa että kaikki näyt ei ole Jumalalta. Tunnistan tuon uskontosuuntauksen mistä puhut enkä siihen halua ottaa kantaa. Kaikissa suuntauksissa on hyvää ja pahaa. Kaikissa suuntauksissa on muutama vallahimoinen "profeetta" joka narsistisella kieroudellaan saa tuhoja aikaan.
  Luulen että isälläsi on kuitenkin kaikki hyvin nyt. Hän on saanut lähteä vakaassa uskossa.

  Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  Blogit.fi/valkoinenvaate

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän turhautumisesta!
  Näin sivustakatsojana ajattelen samoin. Tuskin jumala, jos on olemassa, asettaisi tällaisia sääntöjä ja rajoituksia ihmiselle. Näin ajattelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säännöt ja väännöt ihmisten vallankäyttöä toisiinsä, toiset tykkäää kettuilla, toiset on ilkeitä muuten vaan.

   Poista
 3. Otan osaa! ❤😕
  Korona vain näyttää pysyvän kuvioissa sitkeesti eikä kiinalaisetkaan saa sitä kuriin, vaikka laittaa miljoonakaupunkeja eristykseen raa'asti. Mulla vähän jännittää, kun pitäis lähipäivinä, alunperin jo eilen, mennä tehtaalle ihan ihmisten lähelle hommiin. Mutta ei auta, jos liikaa eristäytyy, niin se taas huono henkisesti. Mutta 3 piikkiä hommattuna, joten se ja maski on sitten varopuolta.

  VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)