tiistai 12. huhtikuuta 2022

Sus' ennustaa..huuu...

 Jälleen on Sus' saanut etiäisiä!! Ukrainan ennustus meni pieleen, sota alkoi, vaan se oli ehkä enemmän toive kuin ennustus, että ei ala. En tosin ollut yksin tämän ajatuksen kanssa, kai se vaan tuntui niin mahdottomalta. Vaan jääkiekon olympiakultaa tuli, kuten ennustin. Se perustui silloin voitetun Ruotsi-kamppailun jälkeisille etiäisille - moinen nousu ja itsensä kokoaminen olivat selviä merkkejä leijonaryhmän henkisestä asenteesta, ja sillä se lopullinen ero tehdään, kenen pää kestää.. .


Kuva I-L:n jutusta, täältä.


Nyt väitän, ennustan, että Kalle Rovanperä voittaa rallin maailmanmestaruuden (ensimmäisensä) tänä vuonna. Tuota nuoren mesterin viittaa innokkaimmat ovat tarjonneet jo vuodesta 2018 kun voitti Viron rallin vaan nyt hän teki, ja sanoi jotain, mikä mielestäni osoittaa, henkisen valmiuden ottaa mestaruus:


Rovanperä kertoi rauhallisen olemuksensa johtuvan loppuviikon synkistä tapahtumista Ukrainassa, jonne Venäjän sotavoimat hyökkäsivät varhain torstai-aamuna. Vakavailmeinen suomalainen lähetti ukrainalaisille viestin viimeisen erikoiskokeen jälkeen heti noustuaan autosta.

– En halunnut juhlia liikaa. Viikonloppu on ollut todella vaikea Ukrainan ihmisille. Toivon vain, että heillä on voimaa ja toivoa tänä vaikeana aikana, ja siinä on kaikki, mitä voin sanoa tällä hetkellä, Rovanperä sanoi WRC:n haastattelussa.


Tämä siis kun oli voittanut juuri Ruotsin rallin. JA täyttää tänä syksynä 22 vuotta! Ensimmäisessä, eli Monte Carlossa, oli neljäs ja Ruotsissa siis ensimmäinen, plus on ottanut Power Stage-pisteitä. Kokonaisuus tuntuu olevan niin hyvin hallinnassa, että kaipasin vain jotain merkkiä tuosta henkisestä kasvusta, valmiudesta, voimasta ja sain sen. Hän myös tuntuu kärsivän vähiten siirtymisestä hybrideihin, vaikka samat ongelmat kaikilla, jännää.


Ennustus asetettu, katsotaan miten Kallen (ja Sujen) käy, loppuvuodesta selviää osuinko oikeaan. 

(Totta kai osun, olen kone!!!;) 


Seuraava kilpailu on Kroatian ralli 21. - 24.4.2022Sus'Deep Purple - Speed King (live BBC)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)