keskiviikko 20. huhtikuuta 2022

Tarina X

Mennääs' välillä muistoihin kun  tuo Ukrainan tilanne ei hymyilytä, sekoaa pää jos kokoajan miettii. Vasta oli kaksi vuotta koronaa eikä sekään ole ohi mennyt. 


Olen näytellyt sen verran ala- ja yläasteella, että kun pyydettiin joskus 20 - 21 vuotiaana erääseen videoleffaan, suostuin. Vieläpä konnan, torpedon, rooliin. Muistan kun kuvattiin ihan ensimmäistä ottoa jossa olin mukana, ja samalla ensimmäistä kun minua kuvattiin, piti astua kerrostalon ovesta sisään.

Ei hitto vie meinannut onnistua, ainakin kahteenkymmeneen kertaan piti ottaa uusiksi. Nyt tajuan että jännite (ja -tys) purkautui siihen mutta silloin se oli niin hikinen paikka että alkoi jo ohjaaja hermostua. Sain skarpattua sen verran että hymyllä sisään, se sai luvan kelvata. ;D

Yhdessä kohtauksessa jossa oli ihan oikeat poliisit mukana, estin kyttäauton lähtöä. Olin auton takana ja olevinani nostin sitä vetokoukusta ylös ja irvistin poliiseille, laskin auton alas ja elokuvassa se sitten kaasu pohjassa menee ojaan tai jotain.

Putoilin pitkin leffan tekoa aina ajoittain mutta se eka on jäänyt mieleen, järjetöntä, hillitsemätöntä hekotusta, kikatusta, hohotusta, kaikki naurun lajitkin tuli varmaan käytyä läpi.


On tämä atk kätevää kun voi ottaa ruudusta kuvan;)


Seuraava linkki vie I-S:n sivulle missä video Hymyä -sarjan pilalle menneistä kohtauksista, aina ovat yhtä hauskoja;D


 Hymyä -pilalle menneet kohtaukset.


Hymyä keskiviikkoon,Sus'Boots Randolf - Yakety Sax


2 kommenttia:

  1. Hymyä sinullekin:) Oli mielenkiintoista lukera leffaurastasi:) Minäkin olen ollut yhdessä leffassa enemmän, ja statistina parissa muussa. Se missä olin esitin päinvastaista kuin sinä eli minun roolihahmoni ammuttiin siinä, Esitin ulkomaalaista reportteria ,joka ammutaan, ja se kohtaus piti ottaa vaikka kuinka monta kertaa, ja tekoveri ei ollut ihan kaikkein korkealaatuisinta, eli sitä oli vähän hankalaa pestä pois sen kuivuttua;D Mutta muistan että hauskaa oli:) Hymyä tarvitaan kun maailmassa tällä hetkellä niin monet asiat nurin.

    VastaaPoista
  2. Wau, oikein leffakokemusta. 👍🏻 Me oltiin silloin joskus vuoden 2003 tienoilla extroina https://fi.wikipedia.org/wiki/Headhunters_(televisiosarja) :ssa. Kuvasivat baarikohtausta tuos Vaasan keskustan yökerhossa ja kullekin neuvottiin reitti mitä tehdä sitten taustalla kohtauksen aikana. Näyttiin oikein telkkariskin.
    Vähän nolo tieto päätähdestä näkyi tos wikissä, että oli ollut mun kans samaan aikaan kunnallisvaaliehdokkaana, mutta se likka oli Kristallipuolueessa. 😄

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)