lauantai 16. huhtikuuta 2022

Saturday Classics 160422

 These boots (are made for walking) on Nancy Sinatran alkuperäinen hitti vuodelta 1966 jonka jälkeen sitä on levyttäneet versionsa ties ketkä:


Nancy rokkaa!


Leningrad Cowboysin versiossa pääosaan nousee Aki Kaurismäen ohjaama video, aivan reikäpäinen, kuten bändin brändiin kuuluu. Voi niitä ulkomaalaisia jotka tämän ovat näheet: - Ai tuollaista menoa Suomessa??!! ;DDD


Kaurismäkeläinen kuvasto jos ei iske,
niin videosta ei kyllä saa irti mitään. Jos taas
tykkää, niin tämähän on helmi;D

Löysin postausta tehdessä Laila Kinnusen version! Voi ihme, miksi Suomessa ei ollut musiikin ulkomaille viemisen osaamista jo aiemmin??

Harmi että pätkä kestää vain 39 sekuntia mutta kuulee ettei häviä Nancylle yhtään, mikä lahjakkus!! edit - Susu jeesas!
Laila osaa!!
Susu Petal löysi paremman, 
pidemmän version,
 kiitos avusta;)


Loppuun hieman nopeampi versio biisistä... Ei tätä montaa kertaa jaksa mut yksi hauskuuttaa oikein hyvin, oikein jännä versio biisistä:


Megadeth - These Boots


Eka kerta kun kuulin biisin, taisi olla Janis Joplinin versiona, jostain syystä You tubesta ei löydy hyvää versiota joten jätän laittamatta, ettei vaalimani muisto pilaannu.


Ei kun buutsit jalkaan ja bailaamaan. Tai kuten Suomessa tavataan sanoa, lapikasta lattiaan!!

Lisää klassikoita!


Sus'


P.s. Katsoin dokumentin Putinin tie sotaan, ja nyt pelottaa ihan helvetisti. Tuo hullu sekopää on aivan saletisti valmis käyttämään vaikka ydinasetta, mikäli ei muuten pääse haluamaansa, eli voittajaksi. Jos nyt valmisteilla oleva hyökkäys itä-Ukrainassa epäonnistuu, eli toukokuun alun voitonpäivänjuhliin mennessä ei meinaa tulla valmista niin edessä on...prkl! pakko sanoa...kolmas maailmansota. Sillä jos Putin käyttää ydinjytkyä, on lännen, eli EU:n ja USA:n pakko vastata. Ja mitä tekee Kiina? Katselee sivusta ja nauraa partaansa, mokomat perkeleen opportunistit. Aivan hulluksi mennyt maailma, Sus' itkee ihmiskunnan tilaa...:(


P.s. 2 Innovatiivista informaatiosodankäyntiä ukrainalaisilta:

Moskva oli tapetilla jo aivan sodan alussa, kun se uhkaili ukrainalaisia Käärmesaaren puolustajia, jotka vastasivat haistattelemalla. Mielialoja nostattaneen tapahtuman kunniaksi Ukrainan posti julkaisi juuri uuden postimerkin, jossa merisotilas esittää sotalaivalle tunnetun keskisormitervehdyksen.


Slava Ukraini!! 


Pääsiäisen tiput täältä - live! siis oikeita eläimiä, pääsiäiseksi kuoriutuneita, lähetys päällä pääsiäisen ;D Hauskoja!

16 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä oikea klassikkohelmi 60-luvulta, hieno Lee Hazelwoodin kappale ja kyllähän tuo Nancy on oikea silmäkarkki <3
  Pariskunnan duona levyttämä Jackson on myös hieno veto.

  Lehmipoikien musavideo on kyllä yksi parhaimmista suomalaisista ikinä ja uppoaa kyllä ulkomaalaisiinkin, nehän rakastavat Kaurismäkeä.
  Ja juuri tuollaista menoahan Suomessa on :D

  Tässä on muuten linkki Kinnusen upeaan tulkintaan koko kappaleeesta: https://youtu.be/nDXJaLKLTYI

  VastaaPoista
 2. Nancyn bootsit on olleet minun mieleeni jo 60-luvulta ja edelleen.
  Mukavaa pääsiäsitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buutsit on jees jos niillä osaa kävellä ja niitä osaa ns. "kantaa", pitkä takki, musta takki ja hopeaa, kauluspaitaa ja liiviä. Toimii;)

   Poista
 3. Tämä on kyllä sellainen klassikko mitä voi aina kuulla, ja tosiaankin Lailan versio myös todella hyvä:) Tuosta viimeisesta pidin sitten vähemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se viimeinen on tarkoitettu rajatulle käyttäjäryhmälle, jokaiselle jotain on kohtuu hyvä tällaisissa valikoimissa...

   Klassikko toisaan, olen livenäkin kuullut ties kenen tätä vetävän, hyvä biisi, asennetta piisaa.

   Poista
 4. Paras viimeisenä, näin hevi diggarin mielestä. Äh, ei niitä voi laittaa paremmus järjestykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekakuolon vwersio on kyllä hetke hauska;D Musaa ei kannata laittaa sementoituun järjestykseen, paras biisi on yleensä vielä tekemättä, joskin ehlposti kymmenen biisiä löytyy sanoa jotta tämä on paras!! Monta parasta on parhautta!!

   Poista
 5. Ite muistan tän Platoon-elokuvasta. Prostituoitu kohtaus (https://www.youtube.com/watch?v=Hch3HL8gPTk). Me so horny, me love you long time.

  Kaurismäki on ottanut vaikutteita eräältä amerikkalaiselta taidemaalarilta. En muista nimeään mutta hänen maalauxensa näytti ihan kuvalta Kaurismäen leffasta. Taidehistorian opettaja tämän mulle - joskus veipäk - opetti.

  Kirjoitin esseen (v.2002) jonka aihe oli kuva jonka haluaisin ottaa. Fantasioin siitä että joku ampuisi Putinin punaisella torilla. Se kuva on ed. ottamatta. Mielellään sen ottaisin. Sellasta. 💙💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvännäkijäksi toivottavasti julistaudut kun joku vuiimein ampuu Putinin pun torilla, oi ja voi, sattukoot, tapahtukoot, laitan peliin kaikki karmapisteeni jotta tämä sinänsä negatiivinen asia, tapahtuisi. Seuraukset olisivat niin helpottavat, loppuisi enin vöyhötys.

   Poista
 6. Äiti jo opetti että sellasia ohjelmia ei tarvii katsoa jotka pelottaa ��

  Nancyn versio on se versio! Cowboysien parodia on ihan hilpee ja mukava katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se elokuva pelottanut vaan ne ajatukset jotka se herätti;)

   Nancyllä on kyllä hyvä vire tuossa!

   Poista
 7. Laila veti hienosti tämän biisin. Äänessä on himpun enemmän lämpöä kuin Nancyn versiossa, joka on kyllä se ainoa oikea minulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertaileminen parhammuus mielessä ei johda mihinkään positiiviseen, toisenlaisen biisin esiintuominen raas rikastutaa kuulijoitaan. ou jee!!

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)