lauantai 9. huhtikuuta 2022

Saturday Classics 090422 Sus'-blogi täyttää kaksi vuotta!!

Niin se aika rientää, mataa, kiihtyy, hidastuu, kuluu kuitenkin, ja kaksi vuotta on mennyt siitä, kun tässä muodossa, eli Sus' -blogina, olen tänne kirjoitellut. Varsinaisesti olen ollut bloggerissa sysksystä 2009 eli sitäkin peräti 13 vuotta, sinä aikana ollut ehkä neljä muuta blogia, en muista tarkalleen.  Tekstejä löytyy 661, kommentteja vajaat 4 000, runoja 67 (tägättyä). 
Huomasin juuri että olen avannut blogin Mikael Agricolan päivänä, mikäs sen sopivampaa;)
Ja upeat 130 000 klikkausta, kiitos Teille, rakkaat ja uskolliset lukijani, myös robottikävijät (NSA, FSB, mitä näitä aakkostoimistoja nyt on, joita kiinnostaa kaikkien muiden asiat paitsi omansa), teille sanon: 1000100010001110010101000011  010101011111000111!!


Ilmapallo!! Tahtoo!! ;)

Jo vain on ollut aikaa kirjoitella;D Tulee myös olemaan, sillä jatkan niin kauan kun tuntuu hyvältä eikä pienistä pahoista enää hävitetä koko blogia niin kuin aiemmin, olen oppinut hieman hillitsemäään reaktioitani, hieman...  . Näillä jatketaan ja nyt varsinaiseen lauantain postaukseen:


Who do you love, alunperin Bo Didleyn biisi, oli teininä kova hitti bändijamina.


originaali

Soitimme siitä Yrjö Läpeensähyvän versiota, jamittelevaa rokkausta ylä-biitissä. Saatoin lähteä välillä käymään tupakalla, ja palata mikin varteen sopivasti kun sooloilu loppui. Helposti vedettiin sellaisia 20 minsan versioita. Nämä ovat niitä biisejä joita "runkkaamalla" se yhteissoitto kehittyy. Kun jauhetaan samaa kiertoa ja keskitytään kunnolla, niin pääsee siihen flow-tilaan jossa kaikenlainen tekeminen on erittäin miellyttävää. Ja yleensä se myös kuulostaa hyvältä. Kerrassaan hyvä biisi tähän tarkoitukseen:


George Thorogood - Who Do You Love
Läpeensähyvän fonisti soittaa loistavasti, räkäinen soundi 
kruunaa kunnon tööttäilyt, fiilistä löytyy!! Wuhuu!!


Rokkenrollilla lauantai-iltaan, voi mennä pieleen, mutta menee sitten kunnolla, ja komeasti!!! ;DD

Lisää klassikoita!


Sus'

8 kommenttia:

 1. Onnea kaksivuotiaalle!

  Bo Diddley on kyllä omanlaisensa, helposti tunnistettava artisti, kerrassaan mainio. Mutta kyllä tuo Thorogoodin versio iskee lujemmin!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut blogillesi. Pistit juhlan kunniaksi jytämusaa soimaan.

  VastaaPoista
 3. Taidat päästä kohta vaipoista ;D Onnea kaksivuotiaalle!

  Georgen version menee syvälle sisuksiin tällä kertaa! Toki alkuperäinen sykäyttää myös ja Bo Diddleyn tuotanto on kerrassaan loistavaa kamaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että ne vaipat on lähempänä tuloaan kuin lähdössä;DDD

   On ytimekästä soittoa, G on tehnyt billystä rollia.

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)