sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Krapu 19 ja muuta jupinaa

sanat alakerta, tosi, syntyä


Alakerrasta kuului valtavaa älämölöä!! Heräsin metakkaan ja ärtyneenä ihmettelin metelin syytä. Kuului kaikenlaisia ääniä, itkua, huutoa, riemunkiljahduksia joten toden ottaminen selville aiheutti ylenmääräistä pohdintaa.
24
Pistin kaffeet tippumaan, unta oli turha viekoitella palaamaan. Päätin samalla käydä katsomassa mistä elämöinti johtuu. koputtelin oveen ja sen avasi naapurin vanhempi mies naama mustana. -Ärrinmurrinperkele, pääsi ukolta, penikka tuli kotio maha pystyssä viime yönä ja just äsken laukesi tuohon olohuoneen lattialle eikä miehestä tietoakaan.
.-No mutta, eihän tuo nyt niin..
-No on se perkele että mukuloita pitää laittaa maailmaan..,meinasi äijä tukehtua ja paiskoi oven päin näköä.

Hymyillen poistuin yläkertaan ja skoolasin uudelle elämälle kahvikupillisella=)


Ja sitten jotain ihan muuta=)

Kun tomu laskeutuu on aivan loistava, hyytävänoloinen tanskalaissarja terrorismista. Tai siis niinhän sitä luulisi. 10-osainen sarja kertoo ravintola-ammuskelusta, ennen ja jälkeen, ihmisten reaktioista paikan päällä ja seurannaisvaikutuksista. meitä kun on moneksi niin monta on tapaa suhtautua tapahtuneeseen. Asiat tulee jotenkin todella iholle kun ihmisten elämää kaikkine arjen täyttämine pikkuhuolineen kuvataan hyvinkin empaattisesti ja sitten poksahtaa kunnolla.




Otanta on huima kun mennään valtakunnan ylimmällä poliittisella tasolla aina siihen kodittomaan, ja katsellaan kunkin näkövinkkelistä. Suomi on päässyt tähän nordic noir -junaan perinteisen jälkijättöisesti ja vaikka Karppi ym ovatkin hyviä niin nämä tanskalaiset on ihan parhaita, ovat viitisen vuotta tällaisessä tarinankerronnassa edelle. Kevyesti. Jopa Ruotsia, pesevät nämä omassa mestaruuslajissaan. Maassta viis', pääasia että on hyvää televisiota=)


Tää meidän kulma, siis asuinalue, on jonkin aisessa katveessa. Ärrrrsyttää kun netin nopeudesta maksaa täyden potin ja pitäisi olla 100mbis niin mitatessa jää yleensä alle kymmeneen, just äsken tökki niin oli 6-7. Hyvä on mainostaa kun suomalaiset ei valita, ootellaan tässä nyt sit minuutti, kaksi että s-posti aukeaa ja lopuksi ei ole edes yhtään uutta postia.





Miksi me ollaan lampaita kun pitäisi vaatia sitä mitä on luvatu?


Toisaalta tämä ominaisuus on oikein hyvä kun korona jyllää, suomalaiset otti vapunkin todella hienosta, hyvä ME!!

Siinä tärkeimmät tänään,

Sus'


6 kommenttia:

  1. Lampaat on hienoja eläimiä ja Suelle sopivaa särvintä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puput ovat mustasukkaisia jos lounaslistalle muita elukoita lisäillään, kuolemassaankin lojaaleja uber alles!

      Poista
  2. Kyllä se ukko vielä leppyy ja hyssyttää suu muikeana tulokasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajan tehtävä on muuttaa ukon mieli, onnistuu yleensä=)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)