perjantai 15. toukokuuta 2020

Suden tunnit

Sitä sanotaan näitä aamuyön tunteja, kolmesta neljään, viiteen, suden tunneiksi. Vai onko se vain tuo neljäs tunti joka on suden tunti? En ole ihan saletti mutta jotensakin näin. Toinen mitä olen tässä yön tunteina, kun kylä on hiljainen ja tolkuimmat ihmiset nukkuvat autuaan untansa, hullujen ja insomnikoiden valvoessa, on tämä kuuluisa Jonni. Onko hän eläin, ihminen vai henkiolento? Jumaluus? Was?? Sillä aika moni ihminen ja asia on tuomittu Jonnin joutavaksi.




Usein tuntuu itsestänikin että kuulun Jonnille, olen Jonnin joutava, joudan hyvin Jonnille. Joutuukohan siellä Jonnilla sitten tekemään jotain, pistääkö Jonni töihin? Vai saako siellä nimenomaan vain olla, jouten? Usein myös huomaan lukevani tai katsovani aivan yhdentekevää ohjelmaa, kirjaa.. . Onko se sitten niin että joku, siis vain yksi, on jotain tehnyt ja se on ollut Jonnille menossa eli aivan joutavaa touhua? Kahta tahi useampaa ei ole ollut tekemässä sillä yhdentekevää sanoo jo nimikin, ei kahden- tai kolmentekevää.





Lentävässä Tiikerissä oli jännää holopaperia, siis hologrammi -pintaista, sitähän oli heti koitettava Sushuetseihin, en oikein tiedä... . Noissa kuvissa se efekti ei näy eikä se livenäkään nyt niin hieno ole kuin alunperin ajattelin vaan ihan kivaa vaihtelua ja hintahan näitä ei pilaa, eurolla viisi arkkia (A4). Kovin on halppis tuo LT, krääsäkauppahan se on ja länsimaisen elämäntavan huipentuma sinänsä. Kauppa jossa yksikään tuote ei ole kallis eikä niillä ole juurikaan järjellistä käyttöä, tai on siis kynillä ja kynttilöillä mutta ei sellaista "ilman tätä tuotetta elämä on mahdotonta" tavaraa. Kaikkea sälää ja kivaa, siniseksi tuunattu Pupupluukin on LTstä alunperin:




Ja Pupupluun vatsan päällä oleva metalliruusu on alunperin Tiimarista. Sen kaaduttuahan tilaa aukesi Lentävälle Nee..sorry, Tiikerille, kokolailla samantapainen tuotevalikoima. joskin Tiimarilla oli paljon isompi, liekö siihen kaatunutkin, olisi pysynyt krääsässä=)




Mnjaa, siinäpä yhdentekevää, jonnin joutavaa, tai ehkä sittenkin....aavistuksen filosofista, tolkullista tekstiä ja öistä ajatuksenjuoksua kaikille rakkaille lukijoilleni mietittäväksi tänä suloisena toukokuun perjantaina. toivon siis että on suloinen päivä, saattaahan tuo kääntyä ylen mahdottomaksikin, mene ja tiedä.

Hyvää viikonloppua,


Sus'



Käpälä taskussa - Alanis Morissette
Olin ruotsinmaalla kun tämä levy julkaistiin 
ysärin lopulla , ostin jokerilla c-kasetin.
Tykkäsin kovasti, nainen rokkasi aivan kympillä
äijät kumoon. Vaikka enteitä olikin niin
tuosta levystä alkanut räjähdys oli silti
yllättävä, joskin erittäin tervetullut!!
En ole Zen Cafen ja Alter Bridgen jälkeen,
tai siis kakstuhat-luvulla juurikaan löytänyt
päräyttävää miesten tekemää rokettia.
Ehkä Answer ja pari muuta mut siis
naisia pilvin pimein - Vilkku- ja Tervomaa, Pmmp:n Mira ja Paula,
Jenni Vartiainen, SANNI, Irina, järjetön liuta upeita naisia
jotka ovat tehneet musaa joka on täyttänyt mun soittolistat
80%sti. Kiitos!!
Keep on rockin' Gals!!


Hiihaahohohehehehhuaaaahahahahah!!!
Kettu ja Sus' käy samoilla kierroksilla... :P

3 kommenttia:

  1. Majavaa ahistaa tuollainen riekkuminen.
    Jonn periköön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai perintönä jonnille, menkööt... .
      (te jotka mun ja repun ihmeellistä kommunikointia äimäätte - on niin insidehuumoria että sisintä kaivelututtaa..)

      Poista
  2. Possulla tulee epätoivoinen olo, jos ei oo onnistunu nukahtamaan ennen suden tunteja.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)