torstai 7. toukokuuta 2020

Sen seitsemän asiaa, toukoilee Sus'

Sain jumalaisen, kollektiivisen alitajuisen, voimaeläimellisen... , ihan minkälainen kuoleman jälkeisen elämän -filosofia kullakin nyt on,  mutta siis... inspiraation!!

Näin läheisen koulun pihalla, sen poikki oikaistessani, metrisen styroksi-palikan. Siinä samassa tuo salaman kaltainen, Heureka! -lamppuinen, johdatusvälähdys näytti palikan roikkumassa katosta, ja siinä oli useita Sushueetseja!! Siis oikeasti hieno hetki, kokemus, tilanne. Ikäänkuin olisi todellisuuden päälle ilmaantunut kuva palikasta roikkumassa ilmassa! Siisti graafinen esitys aivoilta, jää power point -esitys kakkoseksi. Tai itseasiassa ehkä jopa viidenneksi;D



Lopputulos, olkaa hyvät:



Nimet on vielä keksimättä..


Pitäisikö härskisti laittaa että 
WTC -Sushuets -towerseries parts 1-2



No jos nyt kuitenkin jotain ihan muuta;P
toteemipaalut vois olla jees=)

Oli tuossa hetki sitten päättynyt, noin 4 tunnin mittainen askartelusessio, liimailin, leikkasin ja intoilin, inspiksen vallassa on hieno puskea menemään, senkun tekee vaan.

Oikein voimallista ja voimaannuttavaa toimintaa. Edelleenkin rentouttavin puuha mitä voi harrastaa, Sujelle, meditatiivista jopa. Ajatuksiaan ja tunnelmiaan sitä näihin laittaa, tahtomattaankin, johtuen tekotavasta. En siis mitenkään suunnittele tai luonnostele, sakset käpälään ja kartonkia leikkaamaan. Joskus näitä katsellessa huomaa että on ajatellut jotain tapahtumaa, kuviin työntyy esineitä tai henkilöön liittyviä muotoja tms. Tämä muistikirjamaisuus tosin aukeaa vain itselle vaan itsellenihän näitä teenkin. Tai pahvilaattikkoa varten, laatikon eksistentiaalinen olemus hehkuu tyytyväisyyttä kun sen sisällä on tavaraa... .

Niin, siitä tekemisestä siis, vain värin alle, päälle yks tai kaks, sateenkaarikuvat on ihan liian vaikeita saada tasapainoon. Kolme väriä on kokolailla ideaali. Ajatelkaas että joku jenkkisekopäätaidehörhö "keksisi" mut ja sit kauhea älämölö MoMAa myöten ja askartelijasta tuleekin älyttömän kalliita töitä myyvä taiteilija, jonka rakettimainen nousu loistoon ja maineeseen saa kateudesta vihreiksi muutkin kuin suomalaiset ja jonka tuho on maailmoja ravisuttava syöksykierre Danten helvettiin, Sodoman ja Gomorran kaikki iljettävyydet sisätävä supernovamainen tuhoon lento!

Oih!! On haaveita jotka jää (onnenksi) toteutumatta vaan onhan sitä hauskaa ja rentouttavaa ajaa tuollainenkin kela kun on tätä aikaa miettiä. Hih, olisi se silti hassua, Sus' nyy jorkissa warhol-häröpettereiden seassa, (sehän nyt on mullissa jo mut joku muu vastaava), joku löisi käteen kultaisen puhelimem ja sanoisi jotain näsäviisasta, kuten A.W. antoi Jim Morrisonille (The Doors),



Tästä saisi heittämällä 5 000,00$


Mutta sitten jotain harvinaisempaa, Sushuetseja joissa lukee jotain!! Näitä on todella vähän, ehkä viisi olen tehnyt tämän kahden(?) vuoden aikana kun näitä olen väsäillyt.




Tämä oli kun oli joku idea että hautakivi pitää tehdä
ja siitä tulikin kauhea kosto-tarantino-fiilis;D
Siis kuva on synkkä ja verihurmeinen
vaan tehdessä hihittelin et jopas tuli rankkaa
schaissee, heh... .


Oli tuollainen vastarinta-tarra niin siksi siitä tein 'esin.


Tämä on keittiöstä makuu/olohuoneeseen -oven yläpuolella.

 On niin hyvä mieli, tuuli suotuisa, eteläinen ja leppeä että pitää soittaa tähän väliin vähän hauskaa Sannia - Pam-pam-pam!!


"voisin runkkaa, mut se on tylsää"
Olen jyrkästi eri mieltä, runk-
runk ei ole tylsää... .

Repulaisen susikuvaan tein vähän taustaa, kun on 
lehtipaperia niin tarvitsee vähän vahviketta.
Hyvä tuli, kiitos siis vielä kuvasta.


Sellaista sujenpesäss', sen seitsemän asiaa ja juttua päässä, kylkeen kuus muunlaista ja hölmöä....
Väistelkää koronaa, taistellaan yhdessä, tämä on X,Y ja milleniaalien talvisota, ne kaameat koronavuodet (juu, luulen että tämä touhu kestää ensi vuoden ainakin, ei tosin tällaisena umpikii hela maa, mutta että tulee rokote ja asia saadaan riittävästi hallintaan), Oi kaipaan jo sitä aikaa, nyt jo alkaa korona puskea korvista. Lehdessäkin on haku aihetunnisteella Jotain Muuta Kuin Koronaa.




Jollakulla graffitiduuudella on toooodella välähtänyt. 
Niin surullista, niin totta


Uutta pihaa pukkaa. Minuakin huudeltiin 
(leikkimielellä) hiekkaa tasoittamaan.
Kyllähän nuo on jo kahdeksassa
vuodessa oppineet jota ei ole
minun juttu. Työnteko.... .
;D


Mutta pihasta tuli hieno. Itseasiassa saattaa ruohon kasvettua näyttää tylsemmältä. Minusta tuo näyttää just nyt ja tuollaisena oikein hienolta. Aavikon fiilistä ripaus, ja symboliikkaa. Vaikka grilli alttarina on kokolailla suomalaisuuden ytimessä niin olisi sellainen tiilistä muurattu pihaväsäys parempi. Tai kokonaan jotain muuta, es. kanakoppi? Ou jee, kot,kot,kot-tiinpäin on kaik munat!!

Sus'

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että luovuus kukoistaa ja etenkin tuottaa mielihyvää. Askartelijat on ihan oma rotunsa. En heitä ymmärrä, mutta kaukaa, hyvin kaukaa, ihailen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rpuva on hyvä ja kilisyttää niitä käsittämättömiä puikkojaan ja ihailee mestarismiestä kaukaa<3
      ;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)