lauantai 30. toukokuuta 2020

Saturday Classic 30052020

Kuten juonnossa Bono toteaa "Tästä biisistä on ollut puhetta, ehkä vähän liikaa puhetta..Tämä EI ole kapinalaulu, tämä on Sunday bloody sunday" ...stana kun menee oikein kylmät väreet, kerrassaan voimakas laulu ja Bono lataa tunnelman ihan kympillä!!





Lukiossa, about 17-18 vuotiaana eli 1985-86 U-2 oli parhautta, stadionrockkia asenteella. Oujee!! Vielä väkevämpi esitys on Bullet the Blue Sky,kun Bono kuiskaa syytösksen jenkkiyleisen silmille..in to the arms....of America! Ai että toimii.

Pakko kertoo, olin katsomassa silloisen tyttöystävän kanssa U-2 -leffaa Rattle and Hum ja jossain vartin kohdilla tämä kuiskuttaa mun korvaan että ihan Bonon näköinen tuo näyttelijä...repesin huolella=)


Sus'

8 kommenttia:

  1. Kas, kas, olivat saaneet leffaan Bonon look-a-liken :D :D

    Uu kakkosta ja Bonoa en ole juurikaan kuunnellut, joitain satunnaisia biisejä vain. Yhden keikan olen kyllä kuullut, Helsingissä 2010 soittivat stadikalla ja ääni kantautui Auroran sairaalalle, jossa olin suljetulla osastolla siihen aikaan.
    Että sellaisia muistoja tämä herätti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Golden old memories;DDD Hyvät että jotain herää...=)

      Poista
  2. Tämä ja pari muuta U2sta onkin tuttuja. Ja Bonon ääni on näitä persoonallisia, jotka kyllä tunnistaa aina. Lisäplussaa selkeästä tarinasta ja viestistä sanoituksessa.

    VastaaPoista
  3. Tämä se on kova kipale! Vieläkin muistan varsin elävästi kun se putkahti eetteriin silloin 80-luvun alkuvuosina ja jyräsi alleen kaiken. Väkevä sanoma, väkevä laulu ja väkevä soitto tekee tästä yhden klassikkojen klassikon rock-rintamalla!

    VastaaPoista
  4. U2:stä en minäkään juuri ole kuunnellut, pitää korjata puute.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)