keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Olen pieni possu ja rakastan rock'n'rollia!!

Löysin vallan ihanan graffitin:




Kyllä mieltä lämmittää näinä aikoina kun hiphop, är'än'bee villitsee nuorisoa että jotkut yhä luottavat vanhaan kunnon rock'n'rolliin!! Itselle kun nuo hiphopit ja r'n'b ei juuri kolahda. Siis vanha rythm'n'blues kylläkin vaan nämä nykyajan Shakirat ja muut aika yhdentekevää.

Tänäänkin tuli kuunneltua muutama tunti Free -yhtyettä, hetken mielijohteesta sen etsin spotifystä ja hyvin hurahti muutama tunti kun taustalla pauhaa roketti. ou jee!!


Eräs lähistön talo on suojattu kissapowerilla:




Eeeen kyllä tuohon pihaan pidemmälle mene, mikä lie taistelukoulutuksen saanut feline sieltä iskee kyntensä vanhaan sus'rukkaan ja sit verissäpäin kotio häpeemään, eihän susi voi tunnustaa ottaneensa pataan katilta;DD


Eipä tässä tämän kummempia, koronaeristys jatkuu. Onneksi hetkellinen rahapula helpottaa kun sain tuon ylimääräisen kepin myytyä, lakkaa häiritsemästä olemassaolollaan ja menee nuorelle ja nälkäiselle keikkakäyttöön. olen tyytyväinen kun keppi saa asiallisen kodin ja oma pula helpottaa kertaheitolla.


Sushuetsejakin pääsee taas väsäämään kun saa ostettua tarvikkeita, olen niin innolla puskenut että otin viimeksi liimaakin samantien kolme puikkoa, viime viikolla. puolitoista mennyt jo....=)


Tässäpä satoa:

Afrika tearin' apart

Glass-eyed-pet

Kokoelma keltaisella

Kummalispartainen Se jostakin

Roiskeet



Areenavinkki: vuodelta 1992 Q ja tähdet - Kirka. Etsiskelin jotain ja tämä pomppasi esiin, nämä on muistaakseni hyviä ohjelmia ja Kirkaa on hyvä muistella hetken verran, oli hänellä aivan tolkuttoman hyvä ääni ja tulkinta, täysverisin suomalainen rockukko jonka paikka olisi ollut maailmalla muiden starojen seassa!! Kevyet mullat.. .



Sellaista,


Sus'




Free - Come together in the morning
Niin kaunis melodia, ah, mestaristeos!!

2 kommenttia:

  1. Eläimellistä menoa teillä päin. Eroaako karanteenielämä paljonkin normiolosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei juuri, hieman taloudellisia hankaluuksia vaan nekin selätetään. tai seljätetty. selätetty...hmm..selin kuiteskii;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)