keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Röökiä ja katumusta

käsitellään The Answerin biisissä Cigarettes and regrets. Kertosäkeen lause Devil's spoken, but the words came from my mouth on jotensakin puhutteleva. Paholaisen puhetta vaan minun suusta silti, sitä sanotaan vastuunkannoksi. Korona-aika tuntuu lisänneen ihmisten yhteistä huolta toisistaan, lähentänyt jopa. Luulisin.





Join eilen puoli litraa viinaa. tuli illalla outo mielihalu ja olin sen seurauksena humalassa ekaa kertaa kolmeen kuukauteen. Ihan siis kännissä, hyvin riitti Tapio-leka=) (pullon etiketissä lukee Suomalaisten viina, tuumasin jota toivotaan ettei tule perussuomalainen olo...)
Ja drinkit maistui hyvälle, oli Olvin viiden hedelmän mehua ja tölkkianansta, mandariinejä ja jäitä, ou jee! Aamuyöstä heräsin ja söin. Ei kaduttanut mutta olin vähän ihmeissäni että tätäkö se oli viimeiset vuodet, aika tylsää ja huono olo. Onneksi on lääkkeitä niin ei tarvitse kärsiä krapulasta, tosin kärsitytin itseäni iltaan asti. Ettei unohda, pitää kouluttaa itseään ajoittain.


Sus'huetseja on taas kertynyt:


Tanssivia otuksia

Elefantin lento

Tämä on itsestä onnistunein:
Viivan triumfi




Pihaan tuli sitten tuollaiset kalusteet, keinutuoli on tosin vanhasta setistä. Ja grilli. Pyöräteline on hyvä hankinta vaikka itselläni pyörää juuti nyt olekaan. Ruoho kun vaan vielä kasvaisi, eräs puluparvi sitä harvensi innokkaasti, stanan häiriköt. Niitä oli 13 joten jätin rauhaan....iiikk!! ;D




Sellaista Sujen rauhaan, koronaerakoituminen jatkuu, lippu korkealle ja

Jihuu!!


Sus'



Takun teki:  Sus'
                    Repu
                    Riitta K

                    Helvetin Pöllö

4 kommenttia:

  1. Jykevä biisi! Toisinaan tulee lörpöteltyä omituisuuksia, toisinaa ei saa pukahdettua mitään. Mikä lie parasta... 'Viivan triumfi' on kyllä makee! Tsemppiä krapulattomuuteen! Vai oliko se toipumiseen, äh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen alkanut jupisemaan ääneen, oli se parasta eli ei, en välitöä enää....musta tulee se omituinen höpöttäjä...APUVA!!

      Poista
  2. Kyllä joskus pitää. Ja aina ilman huonoa omaatuntoa. Huono omatunto on joutava keksintö.
    Elefantti näyttää dinosaurukselta, lienee Sormusten herran mûmak. Niillä on useita syöksyhampaita. Tuossa alimmassa se samainen mûmak yrittää puhua pyörryksiin jotain outoja otuksia.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)