maanantai 11. toukokuuta 2020

Krapu 20 ja myynti-ilmoituksia sekä kuulumisia

Viikon sanat ovat: käsi, sydän, työ


Sydänmestä otti kun katsoin viimeistä  korttiani - pataässä!!! Pidin pokkani ja taisinpa jopa esittää pettynyttä, huokailin ja nyyhkin, samaan aikaan riemuitsi hiljaa. Täysikäsi kahdella ässällä ja kolmella seiskalla ja olin sentään vaihtanut kolme kortia, seiskaparin jäädessä käteen.

Työstä kävi pitää tunteet kurissa sillä liikaa ei saanut näytellä pettynyttäkään. Kaksi neljästä pelaajasta foldasi (lopetti pelaamisen) ja kiroilin jo että nyt jää potti pieneksi kun kerrankin.. -Maksan sen satasen ja korotan kolmella!

Jihuu!, iloitsin mielessäni ja haudanvakavana: -Mitäääh, onkos siellä joku hyväkin peli..hmmm, no jos nyt katsoisin kuitenkin...ja korotan sen kolmesataa minäkin.

Jatkoimme kunnes kummankin kaikki rahat oli pöydässä. Täysikäteni sai kaverin kyyneliin.
Sellainen uhkaspelauskrapu=)

Myynnit suljettu!!

                                             Tuo kitara, tai sen myyminen.... tämä mun konmaritus joka alkoi joskus parikymppisenä kun muutin omaan kotiin, on mennyt siihen pisteeseen että jos en pysty itselleni perustelemaan miksi tarvitsen jotain, en sitä pysty katselemaan ja sen on lähdettävä. Ennen tämän kitaran saamista ei ole ollut mitään dilemmaa asian suhteen mutta nyt haluaisin pitää tuon kitaran, ihan vain pitääkseni sen. Vaan ei pysty. En voi mitenkään perustella itselleni mikitetyn kitaran roikkumista seinällä sillä sen kitaran olemassaolon tarkoitus on olla käyttöväline, työkitara, sen pitää päästä studioon tai keikoille, mun seinällä mikeistä ei ole mitään iloa. Ja kun on yksi kitara jo niin en sitä toista tarvitse senkään tähden. Jos tuo olisi ainoa niin ongelmaa ei olisi, joskin tilaisuuden tullen vaihtaisin sen mikittömään versioon.

Teenkö elämästäni vaikeaa? Ehkä mutta toisaalta on hetkellinen kassavirtavajekin, kitaran myynti ratkaisisi usean ongelman kerralla. Ostakee pois, hyvä soundi tässä yksilössä, murrrrrrrrisee sopivasti ja heläjää kivasti (siis hyvä ala- ja yläpään äänirekisteri.

Koronaeristäytyminen jatkuu, alan jo nauttia tästä.  Aiemmin erakoitumista pidettiin jotenkin outona, mikä lie hippihihhuli, vaan nythän se on niin trendikästä ettei mikään=)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaille,


Sus'
12 kommenttia:

 1. Hauska krapu, täyskäsi rulettaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kuuntelin motörheadin Ace of spadesin sanoja dead man' hand again on ässät ja kasit, väitetään että jesse james tai joku kuoli se kädessään, ammuttiin selkään. Noh, lemmy saa biisissä dead mand handiin vielä ace of spadesin eli pataässän. =)

   Poista
 2. Oli muuten tosi hauskaa pelata sököä työkavereitten kanssa - kaikki miehiä :)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa joskus ottaa riski, nyt onnisti.

  VastaaPoista
 4. Pokerinaamaa on vaikea pitää :) Kiva jos joskus pelissä onnistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä netissä pelaa mutta livepöytään en lähtisi

   Poista
 5. Voi että mikä pokka. Mulla ei pokka pitäisi.
  Mies soittaa mm. kitaraa eikä uudelle ole tarvetta. Kysyn kuitenkin jos joku hänen tutuistaan olisi kiinnostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olisikintuollainen pokka, hyvä käsi näkyy heti naamalla=)

   Kiitos, puskaradio myy parhaiten=)

   Poista
 6. Kortti tuo ja kortti vie, mutta maanviljelys on onnenkauppaa.
  Pokerinaamalla onnistuu. Tulee kiva krapukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanviljelijäksi en kyllä suomessa alkaisi..=)

   Poista