maanantai 18. tammikuuta 2021

Rokote on lauman etu

 Minuun on sisäänrakennettu suden lauma-ajatelu, filosofia jos niin hienoa sanaa tohtii käyttää. Sen mukaan lauman etu on aina yksilön etua tärkeämpi. Niinpä kantani rokotevastaisuuteen on selvä - ei kun saunan taakse, jos nyt ei niskalaukausta, niin ainakin eristäminen muusta yhteisöstä.


Ei vaan perkele käy päinsä että salaliittoteoreetikkojen hysteerisiksi pelästyttämät ihmiset alkavat laistaa rokotuksen ottamisesta. Laumasuojan saa vasta kun reilusti yli 90% populaatiosta on rokotettu. Eli muutama prosentti  saa olla laistajia, ei enempää.


Tämä on ihme pesäke Suomessa, mikä
vittu näitä pohjois-pohjanmaalaisia riivaa,
joku uskonlahkoko siellä levittää Saatanan sanaa??

Kävin ottamassa kausi-influenssarokotteen, olen ymmärtänyt että jos koronan saan niin tuo rokotte saataa viedä siltä vähän terää, en tiedä, mutu. Vaan ei siitä haittakaan ole, vuosina 2018-19 keväällä sairastetut, kuukauden mittaiset paskaflunssat lähti rokotteella. Kiitos tieteelle!!




Kun susi huomaa että siitä ei ole enää hyötyä laumalla, että muut joutuvat huolehtimaan hänestä enemmän kuin hän kantaa pöytään, susi menee kuolemaan. Se käpertyy puun juurelle ja alkaa odottamaan. Ihmisten ei tarvitse ihan näin radikaaleiksi heittäytyä, joskin se olisi hyvä ratkaisu populaation kasvuongelmaan, joka tulee olemaan ylivoimaisesti suurin ihmiskunnan kohtaama ongelma tulevaisuudessa.

Luonto pistää vastaan, siksi on pandemioita, tämä on vasta alkua tämä korona.



Sus'


P.s. Vähän kevennystä, Tintin Sininen lootus -seikkailun alkuperäinen kansi joka oli liian kallis toteuttaa, myytiin isolla summalla alkuvuodesta, on kyllä hieno!! Tinttien kannet on yleensä aina upeita!

Punainen lohhari!!

Musta lohhari, toimii
se näinkin;)

Sujen listoilla top 1 Tintti!





5 kommenttia:

  1. Rokotukset ovat hyvä keksintö ja niitä on syytä ottaa kulkutauteihin. Kunhan nyt saataisiin niitä!

    VastaaPoista
  2. Asiaa! Kymenen pistettä ja papukaijalta sidottu nokka (se kiroilee).

    VastaaPoista
  3. Rokotuksilla on saatu monta viheliäistä tautia lähes häviämään. Otan rokotteen, kun vuoroni tulee. WHO:n mukaan kunnon laumasuojaa ei maailma vielä tänä vuonna saa - plus sitten kaikki muunnelmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa tulla kunnon piikkiralli jos nuo muunnelmat mutatoituu nopeasti. Hmm....

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)