tiistai 19. tammikuuta 2021

Tämän tähden lohikäärmeet ovat syntyneet mystisessä idässä

 Kiinassa, Junnanin maakunnassa kuvattu sääilmiö todistaa mielestäni sen miksi tarinat lohikäärmeistä ovat alkaneet levitä maailmalle nimen omaan sieltäpäin.


Oh...

...no huh...

..miten siistiä!!


Harvoin olen mitään himoinnut näin paljon päästä todistamaan paikanpäältä, aivan järjettömän kaunis taivas, lähes taivaallinen kokemus, pyhä nyt ainakin!


Tästä linkistä videoon josta kuvakaappasin nuo kuvat, videolla niin paljon hienompaa settiä. Luonto, maalareista parhain, ikuisesti!!!


Sano tässä nyt jotain....:O


Mikä ihme on tuollaisia katsellessa kuvitella liskoja taivaalle tulisine hönkäyksineen? Aivan samoin kuten pohjois-Suomen tarinat sikiävät revontulista..."Avaruuskettu hännällänsä taivaankantta viistää.." Onhan tuo nyt paljon siistimmin sanottu kuin että aurinkotuuli tuo mukanaa hiukkasia jotka sitten värjäytyvät ilmakehässä fyysisten ominaisuuksiensa mukaan...

 Mitä? Heh...;DD 

Hyvää tiistaita!


Sus'

7 kommenttia:

  1. Kyllä se oli kuule ihmeellisen kaunis taivas Jyväskylän yllä viime lauantaina. Tuomiojärven (ja varmaan muidenkin kaupungin järvien) yllä pääsi todistamaan ihmeellistä valoilmiötä haloineen (laitan kuvan kunhan kerkiän)! Ei sitä merta edemmäs kalaan tarvii lähteä, sanoo vanha suomalainen sananlasku ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan se olikin minun pointtini, miksi mennää Kiinaan katsomaan lohokäärmepilviä kun voin jatsella jyväskylässä halo-ilmiön joka päivä seuraavat kolme kuukautta? Katsoitko videon? En ole ikinä nähnyt mitään niin hienoa jyväskylän taivaalla.

      Poista
  2. Totta, taivas täys toimintaa;)

    VastaaPoista
  3. Taivaat on aina hienoja. Ja lohikäärmeet (kiinalainen horoskooppini). Lohikäärmeissä on mystiikkaa miettii länsimainen leijona. Isot kissat ei kehrää. Pitäisköhän ruveta uskomaan horoskooppeihin?

    VastaaPoista
  4. Horo mikä horo sanoi skooppi, tähdistä ennustaminen on viihdettä. Mulla käy itä ja länsi hyvinkun olen kauris ja vuohi, sorkkaeläimiä pitkin poikin vuorenrinteitä;D

    VastaaPoista
  5. Olikko muuten jo tilannut hälytyksen emailiin?
    Sen saa täältä: http://aurorasnow.fmi.fi/public_service/ alimmainen linkki. 👍🏻
    Osaa käsittääkseni ottaa huomioon sijainnin, eli ei hälyttele Lapin mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rnpä ole tilannut. En niitä näe kun kaupungin valot on niin isollaan ja sun aika keskustan lähellä.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)