lauantai 2. tammikuuta 2021

Saturday Classics 020121

 Kun nyt vuosi on vaihtunut niin talven tuloa voipi alkaa odotella. Jos se nykyään tulee, niin tammi-helmikuussa, maaliskuussa on jo etelä-Euroopan lämmöt ja siellä sataa räntää ja rakeita, pepet luistelee autoillaan, muistellen jotta mitäs se suomalainen siellä Fuengrolassa kertoikaan nastarenkaista...


Niinpä entisaikojen normaali talvikuvaus on sään muutuessa muisteloiksi, korkeintaan toiveeksi, että edes pilkahdus Siperiaa vierailisi, viikon kaksi pitäisi paukkua parikymmentä alle nollan, lunta tulisi järjetön määrä ja Afrikan Tähti ja Monopoli kaivettaisin kaapista takkahuoneessa pelattavaksi, leiskuvan tulen ääressä, kun ulkona riehuisi Silmitön talvi:


Hei Miljoonasade....

Miljoonasadetta kunnioitan ja tämä on heidän biiseistään se jota popitan innolla ajoittain, muutoin jää vähälle kuuntelulle.


Nuttua niskaan ja talviurheilemaan, toivon (kirjoitettu marraskuun lopulla) kovasti että siihen löytyy sopiva sää eli pakkasta ynnä lunta. Siperian ikiroutakin sulaa joten varmaa on vain että Suomen sää yllättää aina;D 

Talvi yllätti autoilijat!, hittiotsikko ja ajalta nakki ja sämpylä, joka ikinen vuosi se sen tekee, luulisi yllättävyyden hiipuneen...


Lisää klassikoita!

Sus'

6 kommenttia:

  1. Huomenta ja näin saatiin pojis aloitettua klassikot! 😃 Ja vielä aika samanlaista Suomi-maisemaa suomeksi videois. Miljoonasateella on tosiaan jokunen hyvä zipale. Ovathan kasarimusaakin. 👍🏻

    VastaaPoista
  2. Juri Gagarin iski aikoinaan ja lujaa, todellinen korvamato, jota huomaan vieläkin aina välillä hyräileväni.
    Marraskuu ja tämä silmitön talvi ovat myös sellaista kestokuunneltavaa, uudempaa tuotantoa en ole Miljoonasateelta juurikaan kuunnellut.

    Itse en kaipaa talvea, en lunta, en jäätä, en pakkasia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta taas talveen kuuluu väh kahden viikon viima ja vastus!! Sekä miinus kakskyyt raatia!! Vähintään!! 2010 oli miinus 32 kun lähdin pyöräilemään, huima kokemus!!

      Poista
  3. Miljoonasade on hyvä bändi. Jyväskylän pojat yhdellä lisäyksellä osaa ;) Tosin tästä biisistä en ole kovin innostunut. Taidetaan olla Susun kanssa samoilla linjoilla.

    Paukkupakkasia ja lumen paskaa en kaipaa. Tähän asti ollut hyvä näin. Toki valon määrää toivoisin enemmän, mutta kaikkea ei voi saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvi tulee, sorry. Minä olen onnellinen kun on edes hetken aikaa oikea talvi eikä mitään paskamustaa maaliskuulle asti.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)