tiistai 12. tammikuuta 2021

Ulkoilua

 Lähdin käymään tässä yksi iltapäivä kaverin luona, Kukkumäestä Keltinmäkeen on sopiva kävelymatka, vajaa kaksi kilometriä. Esittelenpä nyt muutamalla kuvalla vastavalmistunutta sairaalaa sekä oikein hienoa sähkäasemaa, mä sitten tykkään kun on punaista tiiltä ja avoimia hässäköitä!!


nuo mitkä näkyy keltaisina, on terästankoja
eli näky on kirkkaampi livenä.


Kuulin joku yö helikopterin laskeutavan
 tuohon, oli aivan järjetön mekkala.


Söpö ja vaarallinen, unelmatilanne!!

Jatkoin matkaa ja saavuin Jyväskylän yhteen kuntotestipaikkaan, nimittäin kevyen liikenteen/kävelytien alkuun, lähtee nousemaan Keltinmäkeen Ronsuntaipaleen tieltä, matkaa ehkä sata - satakaksikymmentä metriä muta nousua 30-45 astetta.

Jos menee pysähtymättä mutta huokaillen, kunto on välttävä, huokailematta tyydyttävä, pyörällä sama hyvä ja pyörällä isolla vaihteella niin paras!!



Eli hyvä kuntotesti ilman ylöskirjauksia, tietokoneellesyöttöjä, äly- tahi älyttömiäkelloja...tulee mieleen kaikki vitkuttimet ja vempaimet millä mittaillaan kuntoa....paaaskat minä leluista, mäki on siinä, kävele!!


Nousee..

..yhä jyrkemmin...

..kunnes lopussa on ylijyrkkä pätkä...


..ja viimein Keltinmäki aukeaa eteen!!

Kyllä on huonommassa kunnossa ihan voittajaolo kun pääsee mäen päälle=)

Vielä pari fotoa paluumatkalta, kun kaikki näyttää hämärässä paremmalle;)

Tuo penkki on niin oikeassa paikassa=)


Boom-boom, out gone the lights!


Sairaala musta, kuin  Kuolema itse..huu!!


Kotikuusen valot!!


Ja nyt raikkaan kävelyn päälle kuppi teetä ja pari voikkaria, elämä on hienoa!!


Pohdin tuossa päivänä muutamana että kyllä keski-Suomessa jotain tehdään oikein kun on alueella 150 000 (siis JKL+ymp) asukasta ja koronatartuntoja alle 1 000!!! Hyvä me Jypiläiset!!! Ja tuo luku siis koko kriisin ajalta!! 

Jatkan valitsemallani linjalla rokotuksiin asti enkä tunge syliin sittenkään:DDD!!! Kättely on historiaa, rokotuskevät jokavuotinen!! Antaa tieteen nujertaa tieteen pöpöt!


Sus'


P.s. Muista tarkkailla Viikon lausetta!! ja ps2 Lepis laittoi linkin Lappeenrannan sateenkaarisairaalasta, katso tästä linkistä, on niin kuin värimaailma hieman.....hmm, toisenlainen, voiko tuolla nauramatta sairastaa? ;DD

3 kommenttia:

  1. Jyväskylässä riittää niitä kuntotestauspaikkoja luonnostaan! Täällä saa etsimällä etsiä kunnon nousuja, jos ei halua satamasta keskustaan kävellä ees taas ja taas taas. Muitakin eroja, valtavia, on uusi sairaala. Täällähän siitä tehtiin sateenkaaren kirjava väriläiskä. https://strechyard.wordpress.com/2017/11/15/a-rainbow-hospital-sateenkaarisairaala/
    Mites sukset?

    VastaaPoista
  2. Sukset? joku vei ne, porkat myös yksintein!! Tsekkaan linkin..;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pirskatti, olipa varsinainen Tikkurilan värimainos;DDD Tuo menee kyllä ihan toiseen ääripäähän.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)