sunnuntai 31. tammikuuta 2021

”Kukaan kirkkoa vastustanut ei ole koskaan selvinnyt” (VL4)

 Näin uhkasi erästä todistajaa intialainen pappi Kottoor joka yhdessä luostarissa asuneen sisar Sephy jotka tuomittiin elinkautisiin vankeusrangaistuksiin viime vuoden joulukuussa vuonna 1992 tehdystä sisar Abhayan murhasta.


Sisar Abhaya oli kuollessaan noin 20-vuotias


Tämä kun erehtyi tulemaan luostarin keittiöön kesken tuomittujen seksiaktin. Siitä hyvästä hän päätyi murhatuksi ja heitetyksi kaivoon. Että sellaista! 

Voi swiidu että sylettää kaikki tällaiset, pedofiilipapit ynnä muut lieveilmiöt jotka syntyvät kun uskollinen järjestelmä jonkun saatanan profeetan jäljiltä esim kieltää ihmisen seksuaalisuuden. Ei hitto onnistu kovinkaan monelta seksuaalisesti normaalilta mieheltä selibaatti, ei vaikka kunka hokisi itselleen että jumala lyö jos nusasen. No, unohtuu se jumala päästä kun tilaisuus tulee ja purkautuu se kielletty seksuaalisuus, valitettavasti sen yleensä joutuvat kohtaamaan lapset ja naiset, nuo uskonnollisten yhteisöjen sijaiskärsijät. Patriarkaalisten rakenteiden murtaminen uskonnollisissa yhteisöissä olisi heikompien etu. 

Jos vertaa pappien tekemiä seksuaalirikoksia ja niiden määrää, esim luterilaisten (saa mennä naimisiin) ja katolilaisten (hyvä kun saa itseään peilistä katsoa kaksi sekuntia alastomana) välillä, niin ei tule montaa ensimmäisten tekemää mieleen, on niitäkin, mutta sen sijaan katolilaisten tekemiä ja Vatikaanin piilottelemia on tuhansia ja taas tuhansia, U.S.A.ssa, Australiassa, ympäri maapalloa, kuten katolilaisuus on levinnyt.

Aivan järjetöntä ja käsittämätöntä että nykypäivän demokraattiset valtiot hyväksyvät sisällään moisia hyväksikäyttörakenteita, olkoot sitten uskonnollisia eli ei. Tasapuolisuuden nimissä on mainittava itseäni erityisen kipeästi koskettava USAn partiopoikajärjestön sisällä muhinut skandaali joka romuttaa koko hienon järjestelmän, siellähän mennään oikeuteen ja riistetään kaikki rahat eli koko systeemi laitetaan pois päiviltä pedofiilien takia. Saunan takana on tilaa....

Tästä I-S:n juttuun sisaren murhasta.


Kuten olen usein sanonut, minulla ei ole jumalia eikä uskoa vastaan mitään, kukin tyylillään ja tavoilleen, katsomukselleen sopivasti. Minä uskon rakkauteen ja toivon olevani oikeassa=) 

Vaan nämä opportunistien ja toisten ihmisten pelkoja, epäilyksiä ja jumalkaipuuta eli selityksiä kaipaavaa puolta, hyväksikäyttävät kusipäät jotka luovat näitä uskonnollisia yhteisöjä - Voi vittu mitä aivopesua, alistamista, orjutusta ja kaikenlaista sisäänpäinkääntynyttä, henkistä ja fyysistä väkivaltaa sisältävä vallankäyttöä. Yleensähän nämä alkavat ihan viattomasti, oikeasta uskosta, halusta, kaipuusta vaan hyvin nopeasti kääntyvät ankariksi yhteisöiksi joissa johtajalla on ehdoton kaikkivaltiaan asema. Ja sen historia on todistanut kerta kerran jälkeen että valta turmelee meistä vahvimmatkin. Siksi johtajien valtakaudet on yleensä rajatut. Vertaa Putin, näin viimeisimpänä despoottiseksi muuttuneena, aluksi ihan hyvänä Venäjän liiderinä.

Nobody expects the Spanish inquisistion!!

Vähän hymyä kuitenkin...=)

Olipas vakampi tuumailu, joskus näitäkin,



Sus'




Shinedown - Bully

P.s. kommenteissa valvonta, alkaa tulla trollipaskaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)