keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Ylen täysosuma - IVALO

 Piiiitkästä aikaa tuli katsottua kokonainen tuotantokausi, vajaat seitsemän tuntia meni tuossa su-ti Ivalo -tv-sarjaa tuijotellessa. Aivan järjettömän hienoja talvisia maisemia, esim. Artic Resort -hotellihuoneen ikkunasta avautuva maisema saa halajamaan lomaa kyseisessä hotellissa. Sitäpaitsi se istuu maisemaan upeasti, iso kuva tulee jossain jaksossa. Ja se on tehty tietokoneella!! Kaamea vedätys, luulin että se on oikeasti olemassa. Aloin etsiä kuvaa niin tulikin tämä naamakirjan sivu jossa kerrotaan asia. Hmmm, itseasiassa sehän vain kertoo kuinka huolella koko ohjelma on tehty!


ATK-hotelli;)

Todella hieno juonenkuljetus, sopivasti yllättäviä käänteitä, hienosti hyödynnettyä paikallishistoriaa. Upea roolitus, ehdottomasti parhaimpia näkemiäni, jopa Janne Kataja vetää sikahyvin roolinsa. Kaikki on loppuun asti mietittyä, hierottua ja kertakaikkisen kauniit maisemathan on yksi päähenkilöistä. Uskoisin ulkomaanelävien pissivän housuunsa halusta päästä näkemään Lappi livenä tätä sarjaa katsottuaan. Kuten aiemmin mainitsin, turboahdettu Sorjonen plus selvästi kansainväliselle yleisölle tehty, saaden suomalaiset ylpeiksi maastaan ja itsestään. Hyvä hyvä! Torille?


Iina Kuustonen ja Pihla Viitala
 siskoksina.

Erikseen nostan esiin Pihla Viitalan työskentelyn joka on ollut ensimmäisestä näkemästäni leffasta Käsky., alkaen todella mielenkiintoista seurattavaa. On niin pieteetillä näytelevä ihminen jotta karvat nousee pystyy. Loistava roolisuoritus jälleen.

En yksinkertaisesti keksi mitään pahaa sanottavaa, varsinkin kun suosikki-inhokkini Mikko Leppilampikin vetää osansa nappiin, ei voi kuin rakastaa ja suitsutttaa. Jäädä kieli pitkällä odottamaan tk2sta.


Sus'


Tämä biisi taas soi Ohuella langalla -sarjan 
toisen osan lopussa, ihastuin kertakuuntelulla.
Tuon poliisisarjan yksi hienouksista on tapahtumien
jälkeisten nettikommenttien näyttäminen, kuinka 
asiat vääntyy ihän älyttömiksi kun "some" räjähtää,
riehaantuu, sekoaa... .


1 kommentti:

  1. Juu, on myyty jo, yli 20 maahan! Järjettömmän hieno ja hyvä sarja, ihan pähkinöinä olen=)

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)