lauantai 16. tammikuuta 2021

Saturday Classics 160121 Tohtori

 Hyväolo mutta ei biisi vaan bändi. Näin Dr. Feelgoodin edesmenneessä ravintola Maakunnassa jonne mutsi vei mut 18-vuotissynttäreille. Pokella oli pokassa pitelemistä kun tajusi että olen juossut muutaman vuoden eräässä toisessa kuppilassa, Kukkopojassa, jossa hän oli myös töissä. - Noooh, hyvää syntymäpäivää....Hehe!


Milk&Alcohol eli suomeksi 
valkovenäläinen=)

Keikkapäivä oli eri mutta samana vuonna eli 1986. Muistan raivoisan lavaesiintymisen ja hienon rokettimenon, kunnon mättöä!! Hiki lensi ja englantilainen pubhardrock jytisi. Ou jee!!


Takaisin yöhön 
(juu, voitolla yössä on ennenkin pelailtu=)
Lisää klassikoita.

Roketimpaa lauantaita,



Sus'

8 kommenttia:

  1. No, nyt ollaan ytimessä. Dr Feelgood keikkaili ahkerasti Tavastialla 80-luvulla, tuli käytyä siellä monta kertaa kuuntelemassa herroja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin väkisin mukaantempaavaa livenä! Wilko Johnson ja veriset nakit esittää biisin More Blood!! ;D

      Poista
  2. Tuttu bändin nimi ja tuo eka kappale olikin hyvä! 👍🏻 Ex-pomo käyttikin tuota Dr Feelgoodia niiden excel-filen nimessä, johon mä tein niille salasanasuojauksen, että saivat laittaa viikon fiiliksen anonyymisti talteen osastopalaverin keskustelun pohjaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tohtori jäi ikäänkuin sille b-divisioonatasolle muuta silti ihan hiton hyvä=)
      heh, hauska yksitysikohta mikä liittää bändiin;) Ei unohda..

      Poista
  3. Aivan sun näköistä ja kuuloista! Milk and Alcohol oli hauska.

    VastaaPoista
  4. Ou yeah! Dr. Feelgoodin näin Rednecksissä tässä jokunen vuosi sitten, tai about kymmenen. Wilko itte ei ollut laulamassa, kun sairasteli silloin. Letkeä oli meininki joka tapauksessa! Tätä jaksaa rockata!

    Maakunta oli humppapaikka!!!! Kukkopojassa oli aikoinaan kaupungin parhaat pitsat, ja ainoat alkuunsa. Ne oli mukavasti hiiltyneitä pohjasta :) Vieläkin ehkä niitä parhaita ikinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wilko Johnson oli kitaristi, oi leois. Maakuntaan alettiin tuoda rockia, kävin katsomassa muistaakseni myös McCoy%Masty heitto jonkun duokiertueen tai jotain, en muista.. Kukkopojassa oli hyvä fiilis;)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)