perjantai 9. huhtikuuta 2021

Jossu&Rinkou - Lovestoori part 2

 Metsänväen Viestin etusivulla komeili iso skuuppi: 


Peruutus poiki paremmat


Pileet!!


Jossu Jänes oli ruokatunnilla, Porkpak Oy:n edustan kioskilta ostettu sanomalehti ja Kuuma Porkkana pinaatilla ja lehtikaalilla kädessään, hän istuutui vakipaikalleen pellon reunaan. Siinä oli parhaan ystävän kera juteltu niin poppis-tähdet. sudensurut (jänesten sydänkipua, sitä rakkaudesta johtuvaa, sanotaan siis sudensuruksi, Suom huom) kuin päivän politiikatkin. Haukattuaan pikaisesti evästä Jossu avasi aviisin tiedonjanoisena... - Pahus, Pork-Kola unehtu , manasi jänisnarttu...Liisi, tua mehuus-kola....


Viestin erikoistoimittaja Sus'Hukkanen selvensi asiaa: 

- Niin, olen nyt pääkallonpaikalla eli Mustanaamion luolassa jossa Dj Pupubeat järjestään järestään kaikki tiedotustilaisuutensa. Hän kertoi aiemmin taustaksi jotta peruutetun Rinkoun keikan tilalle järjestettiin kunnon shöy yleisen mielipahan ja harmin hälventämiseksi. Solisteja on nyt kolmin kappalein ja ilta kestää noin viitisen tuntia pelkästään esiintymisaikana joten varautukaa nauttimaan illallinen Metsänväen Talolla.

Edelleen on mukana Rinkou, tuo jäniseläinten kettu, vanha kapinen riiviö jota ajan grillaus vain parantaa. Uusin sinkkunsa, Vanha Pieru Syttyy Herkistellen, kiipeää listoille. Viidentenä Sloveniassa ja pub-renkutuslistan kolmonen Irlannissa (Tender Flame of an Ol' Fart


Aiemmin toimittajana esittäytynyt Sus'Hukkanen menettää lavaneitsyytensä taitailijanimellä IsoKilttiSus', kertoo musatyylin olevan  pehmoeläinrockin ja hämähäkkiprogen ajaton lapsi. Levykokonaisuus Ei Sutta Karvoihin Katsominen, joka tulee sisältämään tulevan esityksen, julkaistaan heti keikan jälkeen. Tämän mahdollistaa cd-printterin raahaaminen mukana. Tuplalevy sis mm tulevat hitit Kilttienkin hukkien on syötävä (sorry kaikki maailman puput), Alfarakkauta, Ulvon Kuuta Kaipuusta sekä nyt jo kulttimainetta nauttivan, noin  tunnin mittaisen progressiivis-oopperallis-doom metal-teoksen Peto Minussa On (ja hampaatkin) jossa mm. luetaan pitkiä otteita Erkki "Susi" Pulliaisen Suurpetomme -kirjasta. jäämme odottamaan mielenkiinnolla.


Illan kruunaa aina niin hehkeä, vanha tekijä, starojen stara, Metsän julkinen julkimo, ei mikään reality-lepakko vaan vanha kunnon Halvatun Huuhkain!! (toimittajat antavat spontaanit välialpoodit) Ex-Lapaset-basisti (tuolloin vielä Helvetin Pöllö), multisulkailija heittää kehään uuden shöynsä RocciVatkain!!


Tässä HH edellisen kiertueen 
Lapinpöllö Raatelee Päästäisen 
-kostyymeissä. 

LRP:shöyn scandaalin aiheutti järjettömän väkivaltaiset lyriikat joihin HH nyt kommentoi: - Elämä on raakaa ja päästäiset olivat sitkeitä sinä vuonna. HH kieltää ehdottomasti olevansa tuuliviiri, edellinen levy pitää asettaa oikeaan kulmaan jolloin tajuaa sen olevan itseasiassa pasifistinen ja väkivaltaa vastaan... - Mihin kulmaan pitää asettaa biisi Tapan sinut senkin naapurin varasteleva Käenpaska! jotta se asettuu esittämääsi raameih.. - Seuraava kysymys, ei! Seuraava toimittaja, kiitos. (Tässä vaiheessa saapui raamikas varisryhmä joka saatteli toimittajan kuin taudin Jorvista, pikaisesti ulkoilmaan.)


Höyhensatoinen (kuvauskielto ymmärrettävä) Alisen Huhuu*,  antoi aiemmin toimittajalle uuden lausunnon jonka mukaan hän yhdistää shöyssään kaksi rakkaintaan, musiikin ja kokkauksen. Hän mm. aikoo vatkata kermavaahdon yleisön silmille heitettävään kakkuun uuden sinkkunsa, Myanmarin Kansa ei taistele yksin!! -ensiesityksen jonka ilmiselvä poliittinen kannanotto on saanut Metsän Hallituksen diplomaattiosaston kauhuihinsa. Halvatun Huuhkain käkätti ja raakkui koronan kynsissä kerrottuani reaktiot: - kraa..ne kus'piät...hymistelee kun lapsosia kualoo.. Sinkku tekee joka tapauksessa selvää jälkeä Euroopan listoilla, mm Uk-chartin top ykkönen, Hollannin Tuppaani-listan vitonen, Belgian ViherVallonia Forever -listan kakkostila!! Tiedotustilaisuus on päättynyt.



*lempinimi jolla poikaystävänsä Maaninen Mursu HHta kutsuu. Hän on Wet Cement  -kansantanhuryhmän vetäjä ja perustajajäsen jonka Väyrysläiset piirileikit -performanssi kiertää jo viidettä vuotta.


***


Jossu huokaa auvoisasti, uuden tilaisuuden mahdollisuus saa jänisnartun jalat vipattamaan ja nöpöhäntänsä tutajamaan!! Rakkauden tulinen lieska iskee kauhealla voimallaan pupun liki tainnoksiin... , vaan tehtaan pilli palauttaa raa'an arjen ja huokaisten Jossu haukkaan lopun, Kylmenneen Porkkanan ja tepastelee mollissa sisään. Kevään auringosta siirtyminen kalseaan tehdashalliin ahdistaa. Vaan piakkoin tulee Rinkou, hevoisellaan vitivalkoisella ratsastain, hurja heviRusakk'outukka hulmuten, Johanna Jäneksen pelastaa ja rakastaa ikuisuuden jälkeen vielä viikon.. Haaveet pitävät tehtaat käynnissä.


Yöllä Jossu näkee K-18 unen josta olemme saaneet kuvakaappauksen, jännää tämä teknisen kehityksen edistyminen, ajatuskuvaa pupun unesta:


Jossu herää säikähtäen:
- Ei ollut Rinkoun oloinen tuo joka
 miun piällä jyttyytti....
mukavaltahan se tuntu mutta mutta...
Rinkouuuuuu!!

Jaahas, kenellä lukijalla on ajatusvalokuvakoneistuslaiteisto??? Tunnusta!!!!


Päätän selostuksen täältä tähän, näihin sietämättömiin mielikuviin.

*** ***

Jatkoa seuraa jos minä suon ja viitsin, luultavasti...;D Tässä joku päivä taas lähtee ajatus käpälästä ja sen sijaan että rauhoittuisin, lisään bensaa liekkeihin ja jatkan tätä pähkähullua mutta niin hellyttävän ihanaista rakkaustarinaa, varsinaista Love  Stooria! Helvetin Pöllölle kiitos hahmonsa fiktiivisestä lainaamisesta (lupa kysytty), uhrautumisesta Sujen taiteen eteen;) Niin ja ole hyvä, sait uuden lenpinimen, Alisen Huhuu hihityttää itseäni sopivasti.



Sus'

4 kommenttia:

  1. Pöllö kiittää huimasta tarinasta, jossa sai olla osallisena 🦉😂

    Ei pitäisi mennä kaupunkiin: siellä on kiire ja siitä johtuen iski Riesakin kimppuun 😖😫 Kotona on hyvä olla, mutta huomenna taas kaupungin humuun - en tykkää...Vaikka tykkäänkin 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahuksen Riesa, asettuisi eläkkeelle sekin jo!? ;D

      Hyvä että tarina kelpaa, osallisuuttesi oli ens arv tärkeää, ilman isoa staraa ei tapahtumat ylitä uutiskynnysrä:)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)