keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Taimen kalassa, Sus' koukussa

 Spotify suositteli Walter Troutia ja klikkasin Battle Scars -nimistä levyä soimaan. nimi herätti, ja kansikuva, tunteen että kuuntele! Blueskitarontia, rythm-biisi, kuulostaapa..herkulliselta!! Heti jäin koukkuun. Waltteri kelasi siiman sisään ja antoi sen viuhui, nyt soi Alive in Amsterdam -  Playing Hideaway


Hieman hard rock-vaikutteinen, 
autoilubiisi.


Kuus'kööt luvun lopulla mies aloitteli uraansa itä-rannikon Jersey-scenessä vaan siirtyi vuosikymmenen vaihtuessa Los Angelesiin missä soitteli kakkoskitaristinä mm. John Lee Hookerin, Percy Mayfieldin ja muiden old school -starojen kanssa. !981-84 Walter kepitti, nyt ykköskitaristina legendaarisessa Canned Heat -yhtyeessä jonka On the Road again -hitti raikuu vieläkin radioaalloilla. Tämän jälkeen, edelleen ykkösenä aina vuoteen 1989 asti, Walter soitti alan varsinaisessa legendassa eli John Mayall's Bluesbrakersissa, jossa kitaristin tonttia ovat hoidelleen mm. Peter Green ja Eric Clapton.


Vuonna 2012 julkaistun Blues for modern dazen viimeinen biisi on rauhallinen, mies ja kitara, aivan loistava blues!! Pray for Rain:

Walter osaa kitaroida ja ääni on 
pehmeän karhea, sopii musaan.



Vuonna -91 tuli pieni hitti joka kipusi Hollannin listoille. Blueskitararock ei ole todellakaan ns. mainsteamia joten waltterihin törmätäkseen kannattaa poukkoilla suoratoisto- ym. palveluissa eikä aina valita sitä tuttua ja turvallista, joskus vuonna nakki ja muusi ketsupilla luotua listaa, valikoimaa joka toki pitää sisällään ne tärkeimmät hitit. Uutta usvaa putkeen jottei moottori ruostu paikoilleen, sammaloidu kivi liikkumaton. Live!!





En voi kuin kehua ja ihailla miehen taitoa kitaran kanssa, huhhuh!! Mikäli bluesrock-kitarointi ja jamittelevat biisit kelpaa sinun listoillesi niin Walter is your man, don't wait, check out this dude, wizard of the Strings!!

Tässä vierailevaa kitarointia Supersonic Blues Machinen keikalta, maukasta, sano.








Taiturointia tiistaihin, omaa tai Walterin;)

Sus'


P.s. Kauhea trafiikki alkoi Sujen sivulla 9.pv, sinä ja sen jälkeen 250 - 360 käyntiä per päivä, ihan älytöntä;D Joku lienee linkittänyt näkyvästi... . 

Intoilin kahdesta tonnista per kk kun meni rikki, nyt on 1700 ja yli puoli kuuta jäljellä. Jännä fiilis, klikkausten harjalla surffaan, Syöksynen mereen suolaiseen piakkoin. 

Liika suosio ei hyvä asia, turhia julkkuja on jo liikaa. 

Pst: suostun POHiin. Ja Efter Nioon tietty ;)

6 kommenttia:

  1. Jep, kyllähän Trout on nykypäivän bluesmiehien aatelia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielettömän letkeä,samalla skarppi tapa soittaa, oikein hyvä kepin kanssa.

      Poista
  2. Upeeta että blogissa trafiikkia. Kiitos kommentista, ihme että ehdit. Itsellä kiireinen vaihe töissä, mutta ajastan taas runon huomiseksi. Josko ehdit sen pistää linkkeihin. 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ehdin. Bloginpito ainoa työ ja velvoite (sekin itseasetettu). olen tk-eläkkeellä,älkää kysykö kun en osaa perustella itsekään miksi minut piti siivota järjestelmästä..kai näytin paperilla aivan sekopäiseltä;)

      Poista
  3. Hienoa että trafiikkia riittää. Itellä viime kuussa 3000+ kävijää, en tajua mistä niitä riittää. Olen kuitenkin nobody from buttfuck nowhere jonka valokuvat ei aina ole niin kaksisia. Kuuntelin ton ekan, aika kova.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku linkittää omalleen niin alkaa yleensä levitä.
      Sun kuvat on arkisia mutta osasssa on yksinkertaista hauskuuttaa, viehätystä.

      Tykästyin soittotyyliinsä, jännä taimen.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)