torstai 22. huhtikuuta 2021

Krapu 16

 Osallistun hetkellisen inspiraation vallassa ja kraapaisen synkkää draamaa, pätkän todellista surutarinaa...vai onko se surua? Naurua? Itkua? Huutoa? Kikikikiki...ki...KAtusta!??

Viikon sanat ovat helppo, odottaa, ankara.


***

Ankara vitutus painoi miehen hartiat kasaan, mies ikään kuin suureni..  ei, tihentyi, tunteen ottaessa tyystin vallan. - Helppo on rikkaan selitellä jotta unohtui hakea se tilaus ja kun käteistäkään ole..., kiroili käistyöläinen aikansa koroillaeläjän todellisuudentajua. Työstä saadulla palkkiolla mies oli ajatellut käydä kaupasta ruokaa pesueelle, teinitytär söi pienen hevoisen lailla lihomatta ja kuusi -vuotiaat kaksospojat kuluttivat kassillisen evästä ihan vaan riehumiseen.

Yhtäkkiä mies antoi periksi, hartiat valahtivat alas, käsistä tippui lattialle tavarat: - En jaksa..en jaksa enää.. Mies nojautui ikkunaan ja katsoi pitkään tuttua maisemaa. Odotettuaan rauhoittumistaan hetken, mies teki päätöksensä, varmisti vielä vakuutusasiakirjasta ettei tekonsa sitä peruisi. 

Mies tuli hulluksi.


***


Kas niin, siinäpä teille hieman pohdittavaa mitä tapahtuu pisteen jälkeen. Kuka teki ja mitä, oli tekemättä, jätti tulemata, meni sinne tänne tuonne, sivujuonne!!! Minulla on yksi skenaario päässä, miten tämä jatkuu? Vai jatkuuko?



Sus'



Kromi-Maija - Kiitos Ketutuksesta!!

Nyt on aitoa kasariviihdettä, oli ihan uus tuttavuus!
Ja pääsin laittamaan You tubeen 
kys.videon alle ihka ensimmäisen kommentin!!



10 kommenttia:

  1. Ei jatku vähään aikaan. Miehen täytyy saada olla aikansa ensin hullu ja nauttia siitä!

    VastaaPoista
  2. Hulluna ei välttämättä enää välitä, ehkä selkäkin siinä suoristuu!

    VastaaPoista
  3. Mies otti esille maalaustarvikkeensa, pensselit ja maalipurkit. Hän alkoi toteuttaa sisäistä taiteilijaansa. Piipaa-auto haki viimein taiteiljan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vaihtoehto aina kun pyryttää, maalaaminen!!

      Poista
  4. Mies metsähän menevi,toivottavasti ei pudonnut alas jyrkänteeltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eeeen usko....

      Näen sen näin - Mies tuli hulluksi ja vakuutuksen pykälä korvasi hänen työkyvyttömyytensä, oikeasti mies näytteli hullua saadakseen siis vakuutusrahat, joilla ruokkia perhe.

      Poista
  5. No, voi. Näytteleminen tuskin menee läpi? Vakuutuslääkärit kun eivät usko oikeasti sairaitakaan! Tai sitten tarinan mies on uusi Tarmo Manni! Mielipuolen päiväkirjassa oli aikoinaan niin loistava, että jopa vakuutuslääkärit olisivat uskoneet, luulisin ainakin :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vakuutuslääkärit eivät tapaa asiakkaitaan joten mies huijasi paperilla. Tai jotain...

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)