maanantai 27. joulukuuta 2021

HUPS, lopetin Bloggerin käytön ja siirsin blogini muualle??

 Tätä ongelmatilaa on nyt jatkunut jo reilun kuukauden. Ei jaksaisi joka hiton kommentin jälkeen tyhjentää välimuistia ja ennen kaikkea kirjoittaa kommentteja uudestaan!!




Muutaman päivän välein ilmaantuu uudelleen, taas pitää alkaa kopioida kommentit siltä varalta että tulee HUPS!!! Menee ohitse ja sitten taas unohtaa kopioida kirjoittamiaan kommentteja, joskus tulee kirjoitettua hyvinkin pitkä, linkkejä sisältävä, kommentti, ja ei sitä, ensinnäkään enää muista sanatarkasti, toisekseen palaa käpy tähän helvetin HUPSutteluun ja kirjoittaa vain että kirjoitin pitkän kommentin joka katosi bittiavaruuteen, ei jaksa...

Muilla samaa ongelmaa?? Saattaisi auttaa selaimen vaihto vaan olen joistakin kommenteista lukenut että myös muilla selaimilla tekee samaa, joten vika on siis Bloggerissa. Yritin yksi päivä löytää Bloggerin ylläpitäjän yhteystietoja marmattaakseni asiasta vaan on taas sellainen asia joka on aivan hiton hyvin piilotettu, tahi olen puusilmä, mahdollisuudet fifty-sixty niin kuin meillä jyväskyläläisillä on tapana sanoa. Nykästä kunnioittaen, hi-hip-huraa!! Nyt kun sai siivet niin kuinkahan pitkiä leiskauksia tekee? ;)

Olisi tuhannen palan palapeli annetavaksi postikuluja vastaan, tällainen:

UK puzzle, koko 48,5 cm X 68,5 cm, Avon, Bath, Abbey Park Gardens.
Jos haluat palat peliin, varaa kommenttikentässä ja laita s-postia: elvistellen@gmail.com



Jostain on kameran kuviin ilmaantunut tällainen tonttu/keijuovi, en muista millään mistä tämän bongasin. Hieno enivei!! ;)

Kranssit ja kaikki!!


Kauhia kasa lahjuksia, kortin takana
tonttien numeroita ja koordinaatteja,
sekä asioiden käsittelypäivä
lautakunnassa jonka jäsen olen. 
Mitenkähän tämä nyt pitäisi tulkita?


Laphroiag 10 YO Single Malt -kuusi.
Tahdon tuollaisen kotiin, lottovoitto kiitos;)
Terminaalista bongasin.




Sellaista, toivon hupsutonta eloa et oloa,



Sus'


Bishop Gun -  Alabama
I hope I dont die in Alabama....

Väkevän kaunis, vähän pelottava jopa, melodia.
Kantrirokkarit kolisee!! Toivon kovasti että kun jossain vaiheessa alan kuunnella sanoituksia ajatuksella, en törmää juntteihin, es. tämän tyypin soitto ja laulu värisyttää niin kovin etten vielä ole pystynyt keskittymään sanoihin.
 Melodiat, harmoniat, laiska rytmi paiskovat ovia sielussa!!
Huimaa!!



P.s Valitin joskus aiemmin syksyllä että hukkasin Nuottipipon vaan hiphei!! Olinkin vain nostanut sen lipastoon  kun kelit kylmeni, ja unohdin tyystin tapahtuman. Dementiapeikko taas pyyhekumittanut tilanteita, mokoma mörköpetoilkiöriiviökakkiainen!! 

Ja vielä Repulaisen tekemiä tyylineuletuotteita!! Tassunjälkilapaset olivat oikeasti hetken hukassa, joku oli ne kotikadun naapurin postilaatikon luukkuun nostanut, eli ed. iltana kun olin romulavalla käydessä ne pudottanut. Muistan että palatessa oli kauhea läjä "aarteita". Siksi jotenkin yhdistin lapas-katoamisen pipon hukkaamiseen. Kiva ylläri!!

Kadonnutta etsimässä -ohjelmaan pitäisi kyllä tuolla päästä, tai Katosi mieleeni -ohjelmaan ainakin!! ;) Hulluuteen hävinnyt? Piilossa psyykessä? Hyviä ohjelman nimiä? Missä?


P.s.2 En siis ole oikeasti muuttamassa, toistaiseksi tyydyn tähän vaikka vähän takkuaakin.


8 kommenttia:

  1. Chrome ei ole hirveästi hupsutellut viime aikoina, kun muistaa tarkistaa sen version (päivittäin riittää :D). Muita selaimia en suostu enää vilkaisemaankaan. Tosin mä mitään kyllä nääkään, jos ei näytön koko tai-mikä-se-nyt-onkaan oo vähintään +125. Hitto, missä on mun luotto-optikko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En haluaisi minäkään seikkailla, Chrome toimii yleensä.

      Poista
  2. Tuollaiseen en vielä ole törmännyt . Oma on pelannut suht moitteetta. Neuvoa en osaa, ainakaan tässä asiassa.

    VastaaPoista
  3. Bloggeri toimii satunnaisesti Safarilla ja Firefoxilla. Outoa siinä on että toimii satunnaisesti myös Chromella vaikka ovat samaa firmaa! Niin, se uusi osoite ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuttouhkaus oli toistaiseksi sarkasmia, ei todellisuutta;) Sorry jos käsitit väärin, olen ollut epäselvä.

      Poista
  4. Mulla oli sama ongelma, mutta päivittelin jotain asetuksia, niin nyt on toiminut. Oli muuten himppasen tylsää kun kirjoitit viestin ja puf, se vainkatosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin ärsyttävä virhe. Nyt on sellainen selaimessa että kaikki esitäytetyt on hävinneet, salasanat katosi ja perse sentään...viime kuukausina ollut kaikenlaisia häiriöitä, niin selaimessa kuin käyttöjärjestelmässä, viruksia bittiavaruus täys!! Saamarin mustahatut!!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)