tiistai 14. joulukuuta 2021

Polte läträtä pesässä hyödyllistä kun kannanhoidollinen alkaa

 Metsästys nimittäin. Meitä on laskettu olevan kaksikymmentä yksilöä liikaa. Ja siihen poliisin poikkeusoloissa poistamat päälle. Ja susivihaajien salakaadot. Kun meitä nyt on täällä siinä kahdensadan pintaan, olisko ollut 178 ulvontaa viime huutoäänestyksessä, niin tuollaisen (puhdas arvio, lähelle silti) reilun kolmen kymmenen yksilön poisto tekee jo kokolailla hallaa geenipoolille. Suomeksi se tarkoittaa että alkaa tulla sairauksia ja synnynnäisiä vammoja kun perimä heikkenee, eli sanoisin etä kidutuksen hienointa muotoa, oikea julmuuden sinfonia.

Suden arkipäivää ei käy kateeksi. Suomi, sivistysvaltio ja aivan järjetön, tietämättömyydestä kaikin puolin johtuva viha ja jahtaus, on siinä eläimellä osa.


Työnimi - Väliviivalla


Onneksi siis on Polte Geressä.. ei ku siis Polte veressä läträtä, ei viinan, vaan värien kanssa. Riemuissani olen maalannut ja romutaiteillut, häröillyt huolella ja taajaan. Ehdottoman kivaa, terapoivaa ja ajankäytön maksimointia, laatuaikaa itsensä kanssa! Sitä ei kaikki osaa arvostaa, jotkut jopa pelkäävät yksinolemista. Sitä pitää harjoitella siinä missä muitakin selviytymisen taitoja. Ja koska kaikki on mahdollista, niin sinänsä ihan minkä asian harjoittelu tahansa, on hyödyllistä.


Sisustaminen on kivaa. Rymsteerasin tässä yksi ilta ja eräs pesän kulma on nyt tällainen. Linnussa on valot ja Ristiaallokossa roikkuu nyt tuollaisessa hässäkässä josta tulee jonkun jutun osa, toistaiseksi tulevaisuutensa tuntematon. Taulu Hannu Sillanpää.



Bongasin pyörän ilman runkoa numero kolmosen tälle syyskaudelle. Vielä ehtii talvijaksolla pari tulla, jos tätä tahtia ilmaantuu. Toinen jo samassa paikassa. Lisäksi bongasin sähkökaapista keskeneräisen teoksen, oletan. Kelvollinen jo tuollaisenaankin, nuo kaapit nyt kun vaan ovat rumia. Nih!



                                               





Seuraavat olen nimennyt yksinkertaisesti Kun aikaa on.. -ykkönen. ja Kun aikaa on... -kakkonen. Kaikkea se teettää kun alkaa tekemään, ja jossain vaiheessa on vielä ihan kauhea into ja piukeena sitä vaan tekee, vaikka tietää jo tehdessään, että paskaa tulee niin että haisee...

Tuossa vasemmalla alhaalla on valkoinen
jalusta jossa on ruuvattu ympyrä jossa 
Sanni "siivuuntuu", teos keskeneräinen, 
uupuu pari muuta julkisuuden henkilöä 
"siivuuntumaan", julkisuus kuluttaa.. .

Mut ku se on nii kivaa! Se tekeminen!!!

Tässä taasen Ajanpyörä ja 

Äirönmänin toinen tuleminen - malli kaksi kautta kaksiyksi


Niinhän se tuppaa olemaan, sano.



Sus'


2 kommenttia:

  1. Yksin on paras, paitsi laumaeläimillä. Susiviha elää syvällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin hybridi, yksinasuva laumaeläin ;DD

      Totta, syvällä, syvällä...

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)