perjantai 10. joulukuuta 2021

Pesäpuuhastelua

 Ihan ensimmäiseksi: 

Onnea Paula Vesalalle 40-vuotissyntymäpäivän johdosta, olkoot tulevaisuutesi huolista vapaa ja hitintäyteinen!!


Juhlan kunniaksi hän julkaisi musiikkia, viiden biisin ep löytyy mm. spotifystä: 
Pulkka on hillitön veto!! Halolla päähän, älkää säikähtäkö... ;D 

Edit klo 20:15 - Luin lisää ja sain selville että kyseiset biisit on jo heivattu pois tulevalta levyltä. Se selittää sillisalaatinomaisuuden. Paula halusi ne kuitenkin julkaista sen sijaan että ne jäisivät pöytälaatikkoon pölyyntymään.. . Kiva päätös, kaikki kelpaa ;) Veikkaan että Pulkka tekee ilmaantumisen keikkasetissä, maanisen hauska Kuka kiskoi, kuka istui?? Pulkka!!

Kunnioitan ja ihailen <3


On tullut pesäiltyä (kotoiltua, hyggeiltyä), nukuttua, katseltua ulos viltin alta, onnellisena hehkuvista lämpöpattereista, tyytyväisenä ulkoiluun joka saa extremen vivahteita kun pakkasta on riittävästi, ihanaa!! Kun joulupaketit sain pakattua ja alta pois, niin heittäydyin veltoksi ja katselin teeveetä, luin nettilehtiä, päivän kaksi.. sitten intouduin soittamaan, askartelemaan ja maalaamaan. 

Päivä meni häslätessä luovuutensa ytimessä, höpötelleen omituisia ääneen, naurahdellen, dramatisoiden, kommentoiden teeveen puhuvia päitä.. ihanan sekasortoisen, kaukana toisen puolen mielenalan vallitessa onnistuin viimeinkin ilmaisemaan maalaamalla jotain olennaista:


Nyt ottaa huolella päähän kun ei ole parempaa kameraa mutta eiköhän tuosta idea selvinne.

Olen tyytyväinen lopputulokseen, kerrankin se mitä näin väläyksellisesti päässä ja minkä halusin väreillä läträtä paperille, muistuttavat toisiaan. Tyytyväiseksi teki myös Ristiaallokossa -työ, jonka sain lopulliseen muotoonsa, nyt siinä on neljä osaa "laineilla". Kävin katkaisuttamassa vuokraisännällä, sillä kun on työkaluja joka lähtöön, yhden poikkipuolan ja päistä yhden ja ne koukut. Toiseen päähän koukut jäi, ihan käytännön syistä. Etsiskelin paikkaa hetken jos toisenkin kunnes asettui tuolille. ei ole käyttöä perseen alla niin joutaa "kehyksiksi".

Ristiaallokossa

Vaan niin se on että kun menee ulos, ja avaa silmänsä niin jää omat tekemiset jotenkin varjoon, kakkoseksi...

Talvisten puiden hehku ja kauneus ei katoa edes paskaan puhelinkameraan..


Vaan pesässä on mukava elukan olla, ihmisen viltin alle käpertyä, nauttia talvesta ja fiilistellä lähestyvää joulua;)


Sus'
5 kommenttia:

 1. Paulalla on varmaan tulevaisuudessakin kurjaa, korona kun ei tahdo helpottaa. Huonosti meni viime vuosi - mitään ei pystynyt tekemään koska korona, siitä huolimatta ansiotulot oli, mitä, reilut parisataatuhatta. Sori, mutt uutinen ei nostanut Paulan pisteitä neljännestäkään mun silmissä sen "kun pitää sijotusasuntokin myydä" -vinkumisen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt, paula ei ole vinkunut omasta vaan henkilökunnan puolesta. Yleensä artisti maksaa!! palkkaa ja kone toimii. paulan tuloihin ei vaikuta kun suurin osa tulee pääomaatuloina firmasta joka hallitsee sanoituksia, sävellyksiä ja sovituksia. Teosto muistaa Paulaa hyvin kahdesti vuodessa, suoratoistoista tulee esim Cheekille 90 tonnia viime vuonna vaikka uusin musajulkaisu vuodelta -15.

   Eihän hän itselleen ole siis mitään pyytänyt, valittanut, rahaa tahkonnut jo kaksikymmentä vuotta enemmän kuin keskiverto ja kun ei ole tyhmä on säästössä, omaisuutena. Haukut Pöllö-rakas väärä puuta.

   Poista
  2. Tsori. Ei kuulu tapoihin edellisen tyyppiset julkiset avautumiset - pidän yleensä mölyt mahassani.
   Kun hyvä päivä muuttuu paskojen uutisten takia paskaksi, niin ihmisestä tulee idiootti. Tsori.

   Poista
  3. Elikkä kun sinulla on hyvä ja ihana päivä ja kuulet uutisten perheenjäsenesi loukkaantumisesta ja sinulle tulee paha mieli ja päivä muuttuu paskaksi niin olet siis idiootti? Jännä logiikka.
   Paula on julkisuuden henkilö, julkisuus on osa työtä. Itse sitten valitsee, jos pystyy, sen mistä avautuu, mistä ei. Paljon kirjoitetaan kysymättä, väärin tulkiten ja irrotettuna asiayhteydestä. Mihin julkiseen avautumiseen muuten viittaat? Joku juttu? Laita linkki, kiits. Ihunaa kun pöllön kanssa voi olla eri mieltä ilman draamaa;)

   Poista
  4. Jep; mun logiikalla esim. ei ole hoitajan eikä lääkärin syy, jos kuulen läheisen loukkaantumisesta tai sairastumisesta - jos huudan ja räyhään niille, olen kyllä mielestäni melkoinen idiootti. No, meitä on moneen junaan, mutta yleensä sitä saa mitä tilaa ja siks mun läheiset sai parasta mahdollista apua ja tukea kun mä kuljin sairaalassa zombiena. Ainoa vääntö oli mun olkapään leikkauksesta, mutta...no sanotaanko ett senkin hoiti luonto ;D ja kirurgi lähti takin liepeet liehuen ja tuli kyseleen muutaman päivän päästä uudestaan.

   Mutta uutinen johon viittasin Paulan osalta, on poistettu. Johtuu ilmeisesti siitä, että hän on - monen muun tavoin, ja se hänelle suotakoon - halunnut salata tulonsa. Siitä oli maininta jossain vanhassa uutisessa.
   Myönnän: voin olla väärässäkin ja tää antipatia ei kosketa pelkästään Paulaa vaan ihan kaikkia suomalaisia artisteja jotka on märissy "korona sitä, korona tätä".

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)