torstai 9. joulukuuta 2021

- Olihan se niin että nää saa avata...

 Kyllä sain niin lämpöiset naurut ja hyvän mielen kun Helvetin Pöllölle paketin laitoin, tiistaina lähti ja keskiviikkona tuli s-postia että saako avata. Vietin unipäivän eli siis nukuin koko keskiviikon, mitä nyt s-postin tarkastin ja tuo otsikon viesti tuli kuusi tuntia sen jälkeen kun ilmoitti että paketti on tullut. Vastasin että ei tietenkään, jouluna vasta, ja heti perään toisen postin että taitaa olla liian myöhäistä kun huomasin että ensimmäisen ja toisen väliä oli kuusi tuntia.
Tänä aamuna sit pääsi hymyilemään kun Pöllö kertoi että Mursu ja Pöllö repi innoissaan joulupaperit, vain Pöllön Poikanen oli että heiiii, näähän on joululahjoja, piiloon pitää viedä... Myöhäistä ;D 

Aijai, Pöllö on ihana, kaikesta saa pienen episodin jonka kyllä muistaa. Juuri oikea asenne, välillä heittäytyy ihan lapseksi (hyvällä tavalla) niin kuin pitääkin, ei saa koskaan unohtaa sitä pientä poikaa/tyttöä sisässään. 


Pöllö, olet rakas <3 Sus'


Pöllö-rock


3 kommenttia:

 1. Kiitos minultakin. Aattona sitten avaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaa valinta, kukin tyylillään.

   Everstin kanssa on diili että saa avata yhden kun on niin monta pientä lahjaa yhdessä lahjassa - laatikollinen pikkupaketteja vaihtaa omistajaa, ehdoton joulun kohokohta jo yli kymmenen vuottaa;)!!

   Poista
 2. Ihan hyvä kappale, oon tuonkin tainnut joskus kuulla. Tämä tais olla tuoreempaa, tuli enemmän kuultua Frööbelin palikoita, kun niitten aikana omat mukulat oli pieniä. Sen jälkeen ovat itte löytäneet musansa.

  VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)