maanantai 20. joulukuuta 2021

Let Kaisa kiip höör bools!!

 

Berger (vas) ei halua torailla palkinnosta (sorry, ihan pakko!!).
Kaisa on pallinsa ansainnut, kaikki kolme!!

Valtionjohtoisen Venäjän urheilijoiden dopingin uhriksi on joutumassa yksi Kaisan palleista, eli kokonaiskisan voittokristallipalloista. Tämä kemialla doupatun venäjättären tulokset mitätöidään, ja se aiheuttaa pistetilastossa tilanteen jossa norskitar Tora Bergeristä tulisi voittaja. Hän itse kommentoi että jos vaikka jaettu voitto olisi parempi kuin riistää toiselta ja ottaa vastaan se palkinto. Kannatan sopuratkaisua, viattomat saakoot pitää pallins.. ei kun pallonsa siis!! (Kiroaakohan Kaisa kotonansa jotta Saatanan Saitseva, sietäisi pataan vetää...minä manaisin ja paheemmin..=)


Shrekin Saapasjalkakissa  -versiossa on hauska kohtaus kun kissa näyttää söpöysvoimaansa, satuin katsomaan sitä vähän matkaa, hieno leffa, katsonen joskus kokonaan:


Siis livetilanne vastaavasta animaatiosta.

Pelailen nykyään hedelmäpelejä täällä. Rahaakin saa menemään jos haluaa, itse olen vain kerran ostanut pisteitä, kahdella eurolla. Mitäs niitä kun ilmaiseksikin saa vähän ja välillä sitten iskee se tuhat-kertainen voitto. Tuossa yksi ilta huomasin että vuorokausi on vaihtunut ja kirjauduin kuitatakseni päivän ilmaiset, ja aloin pelaamaan ja pölähti älyttömiä voittoja pari, parhaillaan oli 99 miljoonaa, sadan rikkominen niin lähellä ;D 

Iski sen verran adrenaliinia että ei tullut uni silmään, tosin 40 min ja pisteet olivat unta vain... . Tänä vuonna en muista laittaneeni raha-automaattiin kolikon kolikkoa, eurojackpottia pelannut kahdesti kuussa. Aika hallinnassa peliongelma? Heh...


Susia pelissä, kivaa!!


Satatuhatta klikkausta tullut täyteen, kiitän lukijakuntaa sekä ahkeria botteja jotka tarkistavat ajoittain Trump ja Putin -maininnat täältä, tästäkin postauksesta. terveisiä NSAlle ja muille tiedonjanoisille aakkostoimistoille!!


Hyvää alkanutta, ai, risteily huomenna, kivaa!! joskin tullee oltua aika pitkälti hytissä, ainakin julkisissa tiloissa itsekseen, turvaväleistä huolehtien. Lienee kohtuu tyhjä paatti, niin kuin viimeksikin. 

Niin, siis hyvää alkanutta viikkoa ;)


Sus'


Tää Jaksosen Petterin Piitles-ohjelma 
voi olla ihan katsottava. Tullut kuunneltua 
Piitlesiä tässä tänä syksynä/talvena.


11 kommenttia:

  1. Muista maskit ja turvavälit - virustilanne on oikeasti tosi paha, vaikka kaikki ei sitä uskokaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää että vähän arastelen tällä kertaa lähtemistä vaan muistan ja muistan. Tiedän tilanteen, täytyy ottaa siltä kantilta että lonkeroa, viskiä ja muumeja!! Yksi kanava tuuttaa niitä monta tuntia putkeen, muumihyttikännit;DD

      Poista
  2. Tuosta olikin muuten eilen viimeksi telkussa juttua. Itse Martin Fourcade ajaa asiaa että kaisa saisi pitää pallonsa.
    Ratki riemukasta risteilyä.

    VastaaPoista
  3. No kerro nyt jo minkä paketin oot avannut ennen joulua (kun kuitenkin oot)! Mä NIIN repesin tolle rummulle! Sitä pallonmuotoista joka sen sisällä oli en oo avannut. Mutta kuulehan, oon pitkään miettinyt oman pienen shamaanirummun tekemistä ja tossa ois nyt siihen projektiin melko hyvä kehikko... nahan kun hankkis ja tekis oksasta kapulan niin kelpais rummutella. Pitää kypsytellä rojektia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki! Oli niin älyttömän apea olo tuossa viikonloppuna ja piti saada hyvä fiilis niin ajattelin että aukaisen muutaman, pari...kaikki....täysin pidätyskyvytön mutta tuli hyvä fiilis, pelasti viikonlopun.

      Projektille toivotan oikein hyvää ja kaunista!!

      Poista
  4. Katin katse on lumoava, ei jätä tunteettomaksi.

    Hyvä kun on pelejä joita voi pelata ilmaiseksi.
    0,25 eu ja 0,50 eu maksavaa ristisanatehtävää joskus innostun toviksi täyttämään/pelaamaan. Saa aivot hieman pinnistellä.

    Hyvää Joulun aikaa sinulle Sus´!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin!! Tunteeton katti olisi pelottava... .

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)