lauantai 25. joulukuuta 2021

Hyvää joulupäivää!

 Risteily heitetty, akut ladattu, taas jaksaa puoli vuotta käkkiä kotona;) Tuli juopoteltua pari päivää, ei hyvä, ei enää ikinä. Niin kauheata oloa en edes muista kokeneeni silloinkaan kun olin "ammattilainen", nyt saa oikeasti riittää. Ei edes pikkukännejä, päivistä puhumattakaan. Saattaa olla outo seuraava risteily kun ei läträä ollenkaan. Muutamasta oluesta silloin tällöin en luovu, joku raja;)


Olisi onnistuneita töitä julkaistavaksi, siis maalauksia ja häröilyjä mutta ärsyttää nii paljon huonot kuvat että jäävät jonoon, sitten kun saan paremman kameran/puhelimen jossa sellainen on.


Ihania joululahjoja sain, mm. puolalaisen sotilaan talvihatun. Viime jouluna taisi tulla kranaattireppu eli muutama joulu, ja olen täysissä taisteluvarusteissa ;DD

(kiitos Kääk!)


Hyvää joulunaikaa,Sus'


Cadillac Three - White Lightning
Kuluneen vuoden paras löydetty biisi.
Täydellinen!! 


6 kommenttia:

 1. Ai, tuo olisi ollut hyvä teeman aihe vuoden vaihteeseen, ajattelin nimittäin sanaa uusi siihen…

  Hyvä biisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bändi muutenkin toimii, olen kahlannut levyt läpi ja helposti kasaa samaa orkkaa sellaisen 25 biisin soittolistan. Joskin jatkoin listaa muilla countryrokkareilla ja siitä tuli about tuplasti pidempi. Ei heti lopu rokki soittimesta ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mitäääh??..onko joulun jälkeen elämää?? Eikö se olutkaan tässä, tämä elämä, jäikö ikään kuin jämä vielä poltettavaksi.. molemmista päistä.... jeejee!!
   Jopas on mieliala ;DD, olen juuri alkamassa maalaamaan, mitähän siitä tulee.. .

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)