perjantai 31. joulukuuta 2021

Rauha*Fred*Peace*Mir*Paix*Beké

 Otsikko on teoksen nimi jonka tein eilen (ilmankos reagoin ase-juttuun niin voimakkaasti, nyt vasta tajusin yhteyden). Oli sotilaan tuntolevy jota pyörittelin sormissa...,  ja yhtäkkinen väläys!! Loppu oli tekemistä, nopean toteutuksen huomaa, tällä kertaa tarkoitus tärkeintä! 

Pahus, olen tehnyt poliittisesti kantaaottavan teoksen, olen...ylpeä!!

Käytäntö: tuntolevy katkaistaan ja toinen naulataan ruumisarkkuun, toinen jää kaulaan jotta täsmäävät. Rauhan tuntolevy on katkeamaisillaan, itse levyssä sana rauha on venäjäksi siksi, että jos joku sen aloittaa Ukrainassa, niin se on tuo niin rakas ja mahtava naapurimaamme, oi suuri ja mahtava Puuttin... in  pelko.


Rauha*Fred*Peace*Mir*Paix*Beké
 -Sus' 30122021

Yhden miehen on päästävä historiankirjoihin, Uuden Venäjän ikuisesti ihanimpana valtionpäämiehenä, siksi hän helposti uhraa alttarille venäläisten, ukrainalaisten, ja mahdollisesti loppupelissä, kaiken maailman kansalaisten hengen? Huperkele, järki käteen, pliis?!...   .  

*

Avoin Kirje Presidentti Putinille

 Putin, Vladimir, olet jo mahtava, historiallinen mies, joka nosti Venäjän Neuvostoliiton tuhkista, uuteen päivään! 

Uuteen loistoon se nousee rauhan, ei sodan, keinoin!! Sotilaallinen ratkaisu osoittaisi että olette samanlainen pelle kuin toveri Stalin, joka omissa vainoharhaisuuksissaan tapatti monta kymmentä miljoonaa ihmistä. Suurin osa venäläisiä (vihasi venäläisiä, mokoma gruusialainen), ihan vain siksi että luuli heillä olevan antipatioita itseään kohtaan. Jos ei ollut, niin sen jälkeen oli (vaan ihan vain jokaisen omassa mielessä)! 

Haluatteko te, hyvä Venäjän Karhu, olla samanlainen kusipää kuin Stalin oli ja mikä on teidän syynne? Stalinhan oli sairas, oletteko tekin, oi suuri ja mahtava Venäjän Nalle? Osanne on olla isompi.... Venäjän Otso, hän joka hankki kunnioituksen itselleen ja kansalleen ilman aseita. se vaatii kaiken maltin ja viisautenne, osoittakaa maailmalle että ette ole Stalin Kakkonen.... .

Kunnioittaen (vielä),


Aouuuuuuuuuuuuuuuuuuu, terveisin Sus' Suomesta.


*


Sekönt Kamink Of Än Airon Män - Torin Vasara ja Keijo-kekko:


You ain't see nothing yet.. .


Keijo Kekon eli Kekkosen kynsistö 
sai kimallekoristelun (olen
koukussa kuin ahven hileihin).




Airon Män on saanut aseekseen Torin Vasaran!! Löysin nimittäin Jyväskylän Kauppatorilta tuon muovisen leluvasaran ja kunhan saan sen hileytettyä niin a vot. Hyvä on mäiskiä lentävällä vasaralla pahantekijöitä, jihuu!!


Willerit kolisee, nämä pitkät tarinat on loistavia!!

Yön Kotka ja Hopeatukka näyttää mistä ase laukeaa!! Ja konnille vankilan ovet aukeaa! Pakoon Meksikon helteeseen päässeet ei, luoti Texin pistoolin toiveet vei!!

(tyylilainaus Mustanaamion lukijoiden sivut -osastolta)


Ostin divarista vuoden viimeiseksi ostokseksi 5 pitkää Tex Willer -tarinaa ja Chen elämänkerran. Kirja saa olla viimeinen vähään aikaan, mennee puoli vuotta että uusia himoan, täytyy lukea välillä että saa tilaa hyllyyn. Sarjakuva-osasto kasvaa vauhdilla. Nyt on kolme hyllyväliä kummallakin, sarjiksille aukesi tänään neljäs.

 Mihin hittoon laitan kaikki koristeelliset kitchini, ihanat suklaamunayllätyslöydöt ja sen sellaiset pelastetut nallet ja katulöytöpehmot?? Täytynee hankkia lisää hyllystöä... . Ei tule kuuloonkaan että hylkäisin löytämäni lelun kadulle, Pelastakaa Edes Lapaset -järjestön sihteerinä se ei käy, eikä muutoinkaan sovi hlökohtaiseen moraaliini, etiikkaani. Nih!



Se on sillä Che!



Hyvää uudenvuoden aattobiletystä!!! Niin yksin kuin joukossa, vuodenvaihteessa, kaikki sanoo Jee!! ..ja et ole yksin, vaan yksi meistä jotka sanovat, huutavat, kuiskaavat, ajattelevat sanovansa, ihan päässään vain.... :

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!


Sus'



Gotta Rock!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)