lauantai 11. joulukuuta 2021

Saturday Classics 11.12.21

 Häpeämätöntä stadionpoppia!! Wuhuu!! Tästähän ei voinut hard rokkari kasarin lopussa mitenkään digata julkisesti joten kotona oli huudatettava, ja vieläpä varmuuden vuoksi vain radiosta. Ettei joku löydä sitä kasetilta äänitettynä, kun ei ollut pikkusiskoakaan jonka piikkiin laittaa;) Sehän ei ollut vaikeaa löytää radiokanavilta vuonna 1989, piti neljättä sijaa top-listoilla sinä vuonna(linkin takaa useamman vuoden listaukset, tsekkaa ja muistele).

Vaan nykyään voi fiilistellä rauhassa ja tunnustaa Per Geslen nerokkuus Roxetten biisinkirjoittajana. Kerrassaan hienoja poppisvetoja, stadionmittakaavaan sopivia huudatuksia, avarat soundit ja Marie Fredriksonin mieletön ääni joka sopii erittäin hyvin Perin tummempaan ääneen, yhdessä täydellistä korvakarkkia, nam!


Siis Roxette ja The Look:Divarinpitäjä antoi hyvällä alennuksella yhden Mauri Kunnaksen kokoelmiin, joululahjaksi: Hurjan Hauska Autokirja. Koska kyseessä oli vaihto (olin tuonut yhden kirjan ja sarjiksen joista sain vaihto-oikeutta vitosen), niin voi sanoa että n. 12 - 15 euron kirja oli lahja;)


Kannattaa keskittää!

Olen tehnyt diilin hänen kanssaan, kaupungin joviaalein Kinanen, että ostan mahdollisuuden mukaan kaiken sarjakuvan ja kirjallisuuden  Vanhasta Antikvariaatista, Kauppakatu 2, 40100 Jyväskylä. Sitten olen tietty hehkunut S-kaupan etuja ja bonuksia ja vinkunut sivulauseessa alennuksia, saanut ja keskittänyt. Erittäin toimivaa paikallista sopimista, kumpikin tyytyväinen diiliin, parhautta.


Lisää klassikoita täältä.


Hittihakuista ja toveruuden lämpöistä lauantaita,


Sus'


6 kommenttia:

 1. Roxette oli kyllä mahtava jo silloin aikoinaan, ihan häpeämättä kuuntelin.

  Turhan aikaisin tuo Marie kuoli.

  VastaaPoista
 2. Kun kirjoitin postauksen niin tulvi koko päivän roxetten biisien pätkiä mieleen, paljon hittejä.

  VastaaPoista
 3. Eipä se olisi ollut häppee näitä digata ilmestymisen aikoihinkaan, onhän nää monimuotoisia ja nerokkaita biisejä! Päivän valinta on aivan huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä et olutkaan katu-uskottava rokkitähti joka oli epävarma itsestään ja osaamisestaan, ei silloin riekuta roksettea ja oteta riskiä... ;)

   On kyllä hyvä;)

   Poista
 4. Mainio kappale! 👍🏻 Ja Kunnaksen kirjat on kyllä kans mainioita. Eli tuplamainio postaus!

  VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)