perjantai 27. elokuuta 2021

Haloo Postihenkilö, missä isän kirje viipyi??

 Tänään on keskiviikko, 25. kuluvaa kuuta. Torstai-iltana, 18. kuluvaa, Porvoossa isä pudotti laatikkoon kirjeen, ykkösluokan kirjemerkki ja osoite oikein. Perjantaina laatikko on tyhjennetty, viikonlopun se matkaili jakelukeskuksissa ja maanantaina olisi pitänyt ampaista jo Jkl:n alueelle. Tiistaina kun ette enää jaa postia, niin keskiviikolle odotin. Näin oli tapahtumain kulku ollut aiemmin vastaavissa tilanteissa. Nyt ei breiviä näy, asiat ei etene, ihmiset hermoilee toisilleen kun puuttuu asioita eteenpäin vievä jutska. Jos ei huomenna tule laatikkoon niin johan on!! Kyllä yhden, YKKÖSLUOKAN merkillä varustetun kirjeen pitäisi viidessä arkipäivässä tulla rannikolta keskimaahan.


Uusi postiterminaali tuo etuja asiakkaille....
Toisivat nyt minulle yhden kirjeen säällisessä 
ajassa niin saisivat muut edut pitää.



Voi että kun voisi isän kanssa siirtyä muiden lailla s-postiaikaan, vaan kun on ikää 81n niin ei suostu edes aloittamaan tietsikan opettelua. Muutama klikkaus ja elämä olisi helpompaa, ja ennen kaikkea, ei tarvitsisi luottaa Itella-Posti-mikä-lie -ruohonleikkuuvirmaan. kun ei hitto edes normiarkena toimi normiposti. Ymmärrän sekoilun jouluisin ym. juhlapyhinä vaan kyllä jos paketti liikkuu niin kirjeenkin pitäisi. Faijalla useampi esimerkki pieleen menneistä viime vuosilta, kolme viikon kierrokset ei kuulemma harvinaisia.


Ei muuten ole vuottakaan kun motkotin jostain postin systeemistä tässä blogissa, liikaa osumia, käyttöön nähden. Paska palvelu, sanon.

Edit - Tuli eilen eli torstaina. Meni siis se max. 4 arkipäivää.. jos laskee tiistain pois kun ei ole jakopäivä ollenkaan!! Siis To laatikkoon, Pe1 Ma2, ke3, ja torstai, 4. arkipäivä. La-Su niin kyllä kuusi vuorokautta helposti saa kirjeellä tuhrautumaan. Paketit tulee nykyään kuin kirjeet aiemmin, miksi ei voi pitää saavutettuja toimitusaikoja vaikka kirjemäärä laskenutkin? Onneksi tulee se vero niin pikkupaketteja lentokoneella hyytyy, saatuttavaa muovikrääsää, halppisvaatteita ja toisen puolen palloo, lentsikalla. Hmm.. .



Sus'

6 kommenttia:

  1. Mitä sä hötkyilet???? Tuo tuli nopeaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ymrtänyt näin olevanmutta kun isä on vanha ja rahaa laittoi, itä hötkyin jotta joko joku sen näpisti. seur kerran tilille, ei jaksa jännittää:D Kuin antilotto;DD

      Poista
  2. Liian kauan kirjeet kulkevat näin pienessä maassa, joss postirekkoja näkee liikenteessä mennen ja tullen.Jopa näin pienellä paikkakunnalla näen ainakin 2 postirekkaa per päivä olevan kulkeilla. Tilasin Schenkerilla kotimaisesta makeistukusta luont.tuotepillereitä (olivat tosi paljon halvempia kuin apteekissa) ... tilasin ne maanant.klo 12.20 ja keskiviikkona klo 12 ne olivat täällä, 2 vrk tilauksesta toisesta reunasta kotomaata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samassa ajassa kaveri sai Lontoosta kaksi lavaa olutta :)

      Muska Babitsin - Kirjoitan postikorttiin, tuli mieleen jostain..hmm..

      Poista
  3. Mursu tilasi kk-pari sitten isojen miesten vaatekaupasta alush..kalsareita. Toimituskulut jo hämmästytti. Posti on kyläkaupalla muutaman sadan metrin päässä (näät kartasta), postilaatikko n. 70 m toiseen suuntaan. Halvin toimitus oli KOTIINKULJETUS! Aateltiin, että se tulee just jollain Schenkerillä. No ei, postipoika soitti, kun oltiin just lähetty kauppaan, ett ois paketti, oon tässä teiän pihassa. Hmm.... No, jätä siihen rappusille, ei sitä siitä kukaan vie.
    Siinä oli nätisti rappuharjan takana paketti ja Postinen, kun tultiin kotiin :D
    Toisen kerran sitten toi se Schenker YHDET verkkarit isolla kuorma-autolla kotiin saakka. Kyllä ohikulkijat vähän mulkoili, kun Schenkerin auto oli tossa maantiellä vilkut päällä - ei se sentään niitä millään kärryillä tms. tuonut, ei ne verkkarit niin isot ollu, vaikka Mursu iso onkin...

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)