torstai 19. elokuuta 2021

Löytö, pettymys ja Sus'huets!!

 Aloitana pettymyksestä niin ei jää postauksesta huono fiilis. Sillä nyt kyllä suoraan sanoen v****taa!! Kyllä pitää olla huonompi tuuri näiden selkäreppujen kanssa. Tai siis vain kahden, Borderline -merkkisten!! Prkele!! Kuten kerrottu, ostin tammikuussa uuden, hienon, Rajatapaus -repun. Nimen omaan nimen kaksoismerkitys mielenterveydellisenä tilana huvitti. Olin ollut uutta reppua hankkimassa viimeiset kaksi vuotta, minulla kun ei niin kiire jos ei tarvitse jotain tässä ja nyt. Iloisuusaste nousi huimasti kun sattui olemaan ale-päivät ja sain repun puoleen hintaan!! (ovh n.34,-/maksoi siis 17 ja risat.)

Kesti onnea ja auvoa noin kaksi kuukautta plus 3 viikkoa. Maaliskuun lopussa menin kahdesta kohtaa hajonneen repun kanssa Jyväskylän torikeskuksen Mini-Laukkuun. Omistaja sattui olemaan paikalla ja uusi reppu käpälissä poistuin. En ollut juuti onnessani koska oli etiäinen että sama paska tapahtuu uudelleen. Kuten on nyt käynyt. Tällä kertaa reppu kesti 4 kuukautta ja viikot päälle.



Ja samasta kohtaa. Juuri tuon kohdan
pitäisi kestää sillä kantohihnan alaosa
 yhdistyy tuon kulmaommelten kanssa.

En ole repulla sen isompia ostoksia ostanut, kaljaa kun ei enää mene juuri niin ei ole tarvinnut kokeilla mahtuuko ja kestääkö 24 tlk. Kyllä pitäisi yhden repun tuohon hintaan kestää vähintään kolme vuotta, ei niin että joudut ostamaan kolme reppua vuodessa!! Nih!!


Kunhan löydän osoitteen minne kitistä niin kirjoitan sellaisen kirjeen että hiki nousee otsalle. Kerrassaan hävyttömän paskaa laatua!! Murrr..... .


Vaan jos jotain ketulleen karma kuittaa ;D Löysin tolkun läjän siivousvälineitä ja yhden setin jo sain 15,- euroon poistettua ystävälle joten ns. kanto-, kaivuu- ja kotiinkuljetus palkkio saatu. Loput voisi vaikka antaa ilman eestä vaan taidan köyhänä jokusen euron pyytää. hyviä välineitä, käytettyjä toki, mutta kun ovat Vileda Professional -merkkiä elikkä siivouslaatua niin kestävät isältä pojalle, tyttärelle ja vielä adoptiolapsikin yhden harjan käteen saa. Lastalla on itseasiassa parempi pyyhkäistä roskat lattialta kuin harjalla. Säästin itselleni yhden molempia, siis näitä lyhyitä, yhden käden.


Kyllä on mukavaa saada jotain tuollaista aikaiseksi eli pelastaa käyvät välineet takaisin käyttöön (roskalavalta siis, olisi mennyt sulattoon), hoitaa ihmisille halvalla hyvät vehkeet ja lopuksi itselle saada tekemistä, vähän hiluja seekä oikein kiva mieli. Yes!!



Pitkästä aikaa olen hiukan leikellyt kartonkia paremman luovan tekemisen puutteessa. Runosuonikin  ehtyi tuossa kesällä, tänään taisin kirjoittaa kuukauteen jotain julkaisukelpoista. Koko kesänä tuli ehkä kaksi-kolme runonpätkää, toki sitä paskaa tuli yksi vihollinen, ei vaan lähtenyt. Tosin ei ollut tarvettakaan ja kevään höyryämisen tuloksena noin kolmisen kymmentä tuotosta vei ideat ja mehut.


Tuo naivistis-disorientoitunut kissaeläimen oloinen kattikuva on jopa hieman pelottava mutta siinä on jotain jota katselen ja ihmettelen. Viereinen Salama Tanssii Kesäyössä on mielestäni ideatasolla hitsin hyvä, voisi tehdä sarjan Salamien(-oiden?) Tanssikoulusta;D



Sellaista se on, yks' tulee, toinen menee!
(Sir Elwoodin Hiljaiset Värit -eka levyn eka biisistä)


Sus'siunakkoon: "Jumalan Terve!"



Ian Gillan Jeesuksena Jesus Christ Superstar 
-musikaalissa. Pesti jäi kun Deep Purplen
 jannut kysy jotta lähekkö jodlaan meiän keulille?
Lähti ja 1970-72 DP oli ehdottomasti
maailman paras liveakti roketin puolella,
soitannollisesti siis. Niin maaginen
tatsi yhtyeellä oli, ja lavan takaiset jännitteet
purkautuivat lavalla aivan raivoisina vetoina.
Kuuntele Made in Japan -levy, 
yksi parhaista livelevyistä ikinä!!



P.s.2 Loma tosiaan vietetty ja armoitettu kynäilijä iskee jälleen joka päivä. Alkoi syyhyämään postukset ja tein viikon verran eteen saman tien :D 
Hyvää loppukesää, alkava syksy lienee kovin kostea, kumpparicheck!






4 kommenttia:

  1. Sinähän voit jo laittaa siivousfirman pystyyn! Susiivo! Vie reppu suutarille ja kyllä se siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näääh, ongelma korjaantuisi, mistä sit valittaisin?

      Poista
  2. Suutaria minäkin kannatan. Net osaa. Tuo salama on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin etsiä maahantuojan ja vinkua niin kauan että saan uuden repun, uuden mallin, saakos susta uusia malleja? ;DDD

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)