lauantai 28. elokuuta 2021

Saturday Classics 280821 Tänään rokataan!!

 Kasarilta on jäänyt päähän soimaan yksittäisiä vetoja, esim. tämä Helix ei kolahtanut juurikaan mutta sitten tämä yksi yleisönhuudatusbiisi senkin edestä:


Gimme R..O... C..K..What you got? Rock
What u gonna do? ROCK YOU!

Samoihin aikoihin liitän myös tämän Def Leppardin Rock of Ages -biisin, joskin Kuulovimmaista Leopardiakaan en silleen fanita. Meni maku koko orkkaan kun kävi se valitettava tapaturma missä rumpali menetti kätensä. Noh, levy oli miksausta vaille valmis mutta kun rumpali sanoi että kyllä tästä tokenen ja jotenkin tämän ongelman ratkaisen niin pojat päättivät odottaa. Sinänsä erittäin upea ja hieno teko, ainoa huono puoli oli että kun se projekti kesti muistaakseni nelisen vuotta, niin bändin muut pojat alkoivat siinä paremman tekemisen puutteessa  miksata sitä levyä. Lopputulos on minun mielestäni niin tappiin asti vedetyt soundit joka biisiin että on vaikeaa erottaa biisejä toisistaan. Levy on muistaakseni Hysteria:

31. joulukuuta 1984 rumpali Rick Allen menetti vasemman kätensä auto-onnettomuudessa, kun hän menetti ajamansa Chevrolet Corvetten hallinnan, minkä seurauksena auto suistui tieltä. Allen vietiin sairaalaan, missä hänen vasen kätensä jouduttiin amputoimaan. Allen pelkäsi joutuvansa jättämään yhtyeen juuri lohkeamaisillaan olevan suursuosion kynnyksellä, mutta Joe Elliott ja Allen itse suunnitteluryhmän kanssa kehittivät tälle uuden rumpusetin, jossa osa rummuista oli korvattu pedaaleilla. Def Leppardin ensimmäinen esiintyminen yksikätisen Allenin kanssa tapahtui vuoden 1986 Monsters of Roc-festivaaleilla.


Ostava yleisö on kanssani eri mieltä, kuten usein ja levyltä löytyy peräti 7 hittibiisiä!! Huh!! DL on myynyt maailmanlaajuisesti 65 miljoonaa joista jenkkilä osuus on 35 eli siellä erittäin iso orkka.

Sama vaivaa G&R'n Chinese Democrazy -levyä, tosin Axl käytti sen hinkkaamiseen 14 vuotta!!

Mutta siis biisiin:


Pakko kuunnella lujaa!! =kuulovimmainen;)
Huvittaa tuo alun hokema, mitä lie sanoo,
ja Pöllö se taas on tunkenut höyhenensä
kuvaan, vilahtaa siinä 10 sekunnin kohdalla.
Linssilude!
Tähän väliin kaikkien aikojen paras rock-sanan sisältävä biisi:


It's been a long time since I've 
Rock'n'roll!!! -Led Zeppelin


Volumet kaakkoon ja naapurille: - Anteeeks..tulee vähän aikaa helvetin lujaa!! Sorry....;DDDD

Ja koska minähän en Rolling Stonesia soita, koska en siitä tykkää, iiiihan paskoja biisejä ja Altamontiin hoitivat Helvetin Enkelit järkkäreiks, viksu veto! Muutama biisi joista oikeasti pidän, es. Painted Black mutta koska kuoli juuri Charlie Watts niin soitan tietty hänen soolo-materiaaliaan. Tässä Danish Radio Concert Hall 2010 ja livevetona: Elvin suite N:0 2, ompahan vielä oma sävellyskin (osa -ainakin)





Toinen asia mikä tökkii on etä lupasivat Marianne Faithfullille etteivät itse tee Time goes by :ta jonka säv./san. hänelle ja pettivät kun biisistä tuli suosittu ja sen jälkeen kaikki kuunteli vain Rollari -versioo. ihan mulkkuja jätkiä, sitä paitsi mokomaa heroiinin vetäjää en kyllä yhtään kunnioita ja se toinen on vaan tylsä womanizer. Pahoja poikia muka, paskan liekki ja kusen leimaus, pahimmillaan olivat juuri lupausten pettämisessä ja Jagger panemisessa (hänen siemenenlevittämisestään kukaan kitise mut jos tavan jaakko tunkee mulkkunsa kanssa joka paikkaan niin jo vain tulee sanomista...   , pukki mikä pukki, ei edes Teemu!)


Mukavaa lauantaita Rollari-vapaavyöhykkeen ulkopuolelle, täällä rauhaisa satama ilman Stones-älämölöä! ;DD


Sus'



Animalsin Eric Burdon on ässä!! 
Tässä War-yhtyeen kera,1970

Sleepyt<3 
Kaapataan lentokone Moskovaan
a.k.a.

Painted Black

(siis..RS saa versiointipyynnön, 
tekstin englanninnos Jaggerille&Richardsille..heh

"-No nyt on niin reikäpäinen ote 
että lupa menemään ilman muuta!")






7 kommenttia:

  1. Tuo Led Zeppelinin Rock'n roll on maailman parasta siivousmusaa, kun sen laittaa soimaan, niin saa kämpän putsattua ennätysajassa!
    Vai rollarivapaavyöhyke täällä tänään. Itse kuuntelen musiikkia enempi musiikkina, harvemmin tulee ajateltua, mitä muusikot ovat tehneet.
    Itselleni kyllä se Faithfullin As tears go by on se ainoa ja alkuperäinen. Lepiksen kanssa kuultiin se muinoin Kulttuuritalolla, kun Marianne keikkaili siellä. Esityksen jälkeen vedettiin vielä kolmistaan röökit takaovella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vaan rollarit ole koskaan iskeneet, beatleskin vasta kun ymmärsin musan päälle jotain.

      Poista
  2. Sliipparien tuota en ollutkaan kuullut pitkään aikaan ja oli unohtunut että sehän on tosiaan Paint it black -coveri! Yks noista videoista näkyi mulla unavailable-tekstillä.

    Sieltä näytti wikistä olevan vielä kai paljon koukuttuneempi panomies se Bill Wyman, suomalaisista Kauko Röyhkä kans naisen saamisen helppoudella silloin kuuluisuutensa aikoina kehuskeli ja oli kyllä aika ärsyttävää elvistelyä.

    Charlien oman musan soitto onkin hyvä veto. Jazzi ei oo tosin mua iskenyt, mutta tuli mieleen se aika tuore mus/rumpalileffa whiplash. Aika menoa, olikko nähnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joo tuosta Def Leppardin ykskätisen muistankin, tuos kakkosvideos sillä oli taas molemmat kädet...!?

      Poista
    2. En ole vielä nähnyt, tarkoitus olisi. Roolareista on aina olllut juttuja, harvoin musaan liittyviä, siksi se on alkanut tympäisemään koko orkka. Ja musiikillisesti aika köyhää menoa, paitsi yhteissoitto tietty toimii.

      Poista
  3. Hysteriasta taisi tulla Def Leppardin menestynein levy. Aika heppu kuitenkin tuo rumpali. Hyvin paukuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niin tuli, kohtuu kova suoritus. Mut se kyllä kuuluu tietynlaisena yksinkertaisuutena rummuissa.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)