tiistai 17. elokuuta 2021

Kuinka upeasti 9-v tyttö soittaa!! Onneksi hän ei syntynyt Afganistaniin=(

 Yhdeksän vanha Ellen Alaverdyan intoutui vuosi sitten bassottelemaan. itse on vielä toistaiseksi lyhyempi kuin soittimensa;) vaan sehän ei menoa haittaa:


Siis vuodessa!!?!!

Tuossa biisissä on sellaisia kohtia joita itsekin saisin hetken hinkata ennen kuin menisi plus Ellen soittaa sormilla!! Ei siis plektralla. Tämä on oikeasti iso asia bassoudessa. Toki häneltä puuttuu voimaa ja silleen mutta olen silti ylen vakuuttunut. Kiva yksityiskohta on vaikean osuuden jälkeen naamalle levähtävä virnehymy - kato hei, se meni oikein!!

Nettiin on alkanut ilmaantua näitä erittäin taitavia lapsia, eräs valloittava, samoin ysi vuotias, on Nandi Bushell joka on jo hurmannut puolet rokkimaailman kukoista ja kaikilla sama: että voikin olla lahjakas!!


Nandi siis hoitaa kaiken itse, 
olen jopa hieman kade, tai olisin jos 
olisin kateellinen ihminen;)


Biden tuumi reilu kk sitten että ei se Taleban enää sieltä nouse... kesti peräti 38 vrk ja koko ma oli taas Talebaneilla. Kuin edellistä 20 vuotta ei olisi ollutkaan. Tätä tilannetta ei kestä minkään maalainen moraali!! Naisten on jälleen muututtava hiljaisiksi, taustalla olijoiksi joiden ainoa tehtävä on tehdä lapsia, hoitaa ne ja koti sekä maata miehensä kanssa, halusi eli ei.

Isis-tyypeillä ne nartut kun lähti suurimmaksi osaksi suosiolla mukaan niin Afganistanissa ei taas suurin osa halua missään nimessä moista islamilaista kalifaattia. Olisiko ratkaisu että osoitetaan jostain se vitun kalifaatin alue ja sinne saa kaikki fundamentalisti-uskovaiset mennä, niin miehet kuin naiset, jos se heidät onnelliseksi tekee.

Kun Taleban hallitsi suurinta osaa Afganistania vuosina 1996–2001, naisten asema oli erittäin huono. Naisilla ei ollut oikeutta käydä töissä tai opiskella, ja koulunkäynti oli tytöillä kielletty tietystä iästä eteenpäin.

Äärijärjestö Talebanin vallan alla myös naisten pukeutumissäännöt olivat hyvin tiukat. Taleban perustelee naisten huivin käyttöä usein Koraanin määräyksillä. (I-S)

Yksi asia olisi tietty, A kun on hankalasti valloitettava, antaa tehtävä Kiinalle, Venäjän ja U.S.A:n tukemana, auttamana. Heilla kun sattuu olemaan astetta isompi armeija noin miehistön osalta, helposti löytyy 20 miljoonaa sotilasta jotka sitten käyvät läpi koko A:n ja Talebaneiksi nyt ja tästä eteenpäin luokiteltavat tuomitaan kuolemaan. Ei riittänyt Adolfinkaan tapauksessa että tiesi olevansa häviöllä, hulluutensa valtuutti tappamaan oman kansan suurin piirtein loppuun, koko helvetin maassa ei varmaan ollut yhtään isompaa kaupunkia ehjänä.

Taleban ei katoa ellei sitä julisteta rikokseksi ihmisyyttä kohtaan.


Olen puhunut,


Sus'

2 kommenttia:

  1. Taidokkaita musisoivia lapsia.

    Biden sai arvostelua Afganistanin tilanteesta.
    Hyvin hän toi julki että miksi tapattaisi amerikkalaisia sotilaita kun kerran afganistalilaiset eivät halua sotia. Ei tee samaa virhettä kuin aiemmat pressat on tehneet.

    Surullista pelottavaa on naisena elää tuollaisissa oloissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Surullista, niin surullista. Bidenillä kyllä pointti, taisivat afgaanisoltut olla onnessaan kun taas pääsevät naista sortamaan ja raiskaamaan ilman sanktioita vaikka vaihtavatkin puolta siinä missä muut paitaa.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)