tiistai 24. elokuuta 2021

Salaliittoteorioita lukevia foliohattuja

 Tiede- ja kulttuuriministeri Kurvinen haluaa avata yhteiskunnan Iso-Britannian mallin mukaisesti eli rajoitukset pois:


– Sitten meidän pitää vain saada yhteiskunta käyntiin. Mielestäni yhteiskunta ei voi olla pienen äänekkään vähemmistön panttivankina, jos meillä on osa näitä salaliittoteorioita lukevia foliohattuja, jotka eivät ota rokotetta, hän sanoi haastattelussa. (I-S)


 Kun rokotekattavuus on 2/3 -osaa populaatiosta kuten briteissä niin sairaaloiden ylikuormitus alkaa vähenemään ihan sillä että rokote, jos nyt ei estä tartuntaa, niin ainakin loiventaa taudin kärsimykset, ja tarvittavan hoidon alemmalle tasolle, jolloin sairaalaan ei tarvitse joko mennä, tai siellä ei tarvitse erikoissairaanhoitoa (teho-osasto).

Kannatan periaatteessa ajatusta, ihan vain jo siksi että että nyt ne jotka eivät ota rokotetta, oli se syy mikä tahansa, saavat todennäköisemmin sen taudin, kärsivät sen paskimmat versiot ja niin sanotusti maksavat tyhmyydestään. Sillä lopultakaan mikään muu keino ei ole niin hyvä opettaja kuin kantapään kautta. Valittavasti osa tästä joukosta maksaa sen kalleimman hinnan eli lusikka nurkkaan. Tai heidän läheisensä. Tästä juttuun joka kertoo kuinka Flodalaisäiti ei saanut aikuisia poikiaan rokotukseen ja nyt molemmat on kuolleet.

Kuulostaa ehkä kylmältä mutta mitä muuta voi tehdä tilanteessa kun toinen suu vaahdossa selittää kuinka rokotteessa on 5G-verkkolähetinpaikannusseuraamisvälinevakoilutarkkailulähetintutttutttutt ... tuu ....ei ketään kotona.... kaikki valot päällä! Kun kerran ihmisten pakkohoitoon ohjaaminen on tehty niin hankalaksi niin sitten on kohdattava ongelma avoimuudella. Kun tarpeeksi porukkaa rokotettu, päästetään se irralleen ja leviämään eli sallitaan kaikki mikä kielletty on. Lopulta virus käy läpi porukan ja foliahattuja tippuilee, luultavasti saattaa parantua, jos nyt ei koronasta, niin ainakin pahimmista salaliittoteoriaviruksista. Joka ei siis ole oikea virus. No ei, ei siis ole olemassa. Usko nyt.  Voi ei................ ;D


Kuva I-L:n jutusta 290120. Tuolloin
korona oli upouusi vitsaus ja liikkui
juttu että viruksella on jotain tekemistä
Espanjassa erittäin suositun  olut-merkin kanssa.



Jos lähtis kaljalle?



Sus'


Lanttu-Roope aktivoi yhteistyönsä 
Alison Kraussin kanssa, uutta levyä pukkaa!
Kelpaa=)


9 kommenttia:

  1. Tuo rokoteasia on tosiaan outoa, mulla on lähipiiris kaks jotka jostain kumman syystä viivyttelee. Toisen syy oli saamattomuus, toiselta en saanut vastausta, että miksei ota. Eivät kuulosta rokotteen vastustajilta, mutta jotain ihme-tihkaisua siä kai jotain on... En viitsi liikaa painostaa, kun pitäähän tuo ihmisten itse tajuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantapään kautta jos ei muuten, en vaan itse ottaisi riskiä long covidista tms.

      Poista
  2. Voi kauheeta että alkoi tehdä mieli olutta...
    Ja mikä ettei kun mulla on jo molemmat rokotuksetkin 💛
    En kuitenkaan mene baariin vaan pistän oluen ostoslistalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy varoa mistä puhuu, muroihin sain sut koukuttumaan ja nyt jo kaljaankin;DD Pitäisiköhän tehdä pitkä postaus heroiinistä? ;DD (mustempaa huumoria, arvostathan?)

      Poista
  3. Possu on kuullut sellasen teorian, että rokotetut (kuten Possu) kuolevat lähiaikoina myrkkypiikkiin, ja sitä ennen saastuttavat myös ne rokottamattomat piikkiproteiinilla. Joten ilmeisesti tässä käy niin, että kuollaan kaikki. Taatusti joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennemmin tai myöhemmin. Jotkut ennemmin, jotkut myöhemmin, kukaan ei tänne jää.

      Poista
    2. Sus' kuuli jotta rokote muuttaa meidät apinoiksi, koko metsän väestä tulee siis...Mennään Apinatarhaan eikä ikinä pois!!!(dingo)

      Poista
    3. Onneksi varmasti joskus;D

      Poista
    4. ai niin, yksi jää, se ranskalainen näyttelijä siitä there can be only one -leffasta, ootas..Highlander. Hiä tappoi niin monta jota saisi jäädä joten minun puolseta jääkööt.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)