sunnuntai 15. elokuuta 2021

Voluntary Celibate (I'm just so lazy, and girls.. your pussy ain't worth it).

22-vuotias incel -mies (involuntary selibate=tahdonvastainen selibaatti) ampui Britanniassa itsensä ja viisi muuta ihmistä, yksi uhreista oli 3-vuotias tyttö. Jake Davidson oli yrittänyt ja yrittänyt mutta aina saanut pakit, naista ei millään lähtenyt miehen matkaan. Kasvoi viha, aluksi äitiä kohtaa, laajeten kaikkiin naisiin. Mies ei ymmärtänyt miksi kukaan ei huoli häntä ja häntäänsä, edes pikaisille ja neitsyys ketutti huolella.


Paine kasvaa, aina sammakon kokoiseksi,
ole siinä sitten onnellinen.

Se että hän ratkaisi asian väkivaltaisesti, amerikan malliin, johtui usa-ihailusta ja asediggailusta. On se pienestä kiinni ihmisen henki. Joku tuntematon, samassa kaupungisssa asuva mies ei saa pimppaa ja tulee silmille haulikon kanssa. PAM!

Itse olen ollut enemmän tai vähemmän valitussa selibaatissa noin 17 vuotta, sen aikan on yksi nainen käynyt muutaman kerran kylässä ja ollaan jotain lähmitty, nukuttu yhdessä, taisin kerran pannakin hetken. Hyvin olen pärjännyt kun tottuu, oli silleen hyvä alku kun olin vajaa kaksi vuotta kiinni. Tottui olemaan ilman, itsekseen, käpälä kävi Sukevan suolinnakkeessa tiuhaan, tai unohtui viikoiksi. 

Kyllästyin vuosien varrella, jostain ysärin alusta nollanollan alkuun, kun tytöt/naiset tekivät asiasta jotenkin niin helvetin vaikean. Piti haluta mutta sanomatta, tarjota ilta, pitää hyvänä, saattaa kotiin...saadakseen oven nenän edessä kiinni. Antoi ymmärtää mutta kikatti lopulta tyhmyyttäni. Jos tämä on tasa-arvoa muutan pois maapallolta sillä tilanne on vielä typerämpi kuin hard core patriarkaatin aikana. Enkä tarkoita että naisen velvollisuus on antaa miehelle kun tämä kiertää kissan lailla kuumaa puuroa mutta voisi sanoa heti suoraan että kuule, vonkaa vaikka kuinka huolella niin minulta et saa. Oliko feministien tarkoitus saada aikaan matriarkaatti? Kostaa menneet? Ei käsittääkseni, vaan nostaa nainen miehen rinnalle, tasa-arvoisena.

 Toisaalta jos sai , ja jäi hetkeksi, niin toinen oli jo virittelemässä suhdetta, yhteisasumista ja kihloja. Rakensi tosin ensin unelmalinnansa, kuvitteli auvon ja onnen, lopuksi muisti kysyä myös minulta miltä tuntuu... Pakoon!!


Kalle vonkasi elämää,
minä ensin naista,
sitten tietoa.
(Alunperin vonkaus koski kaloja, 
eli se oli siis kalastamista:)

Tilanne on sillä tavalla hankala että miehen sukupuolivietti ei ole mikään vapaaehtoinen toiminto vaan sisäänrakennettu mekanismi jolla evoluutio turvaa ihmispopulaation geenipoolin monipuolisuuden. Kas kun jos geenit supistuvat muutamaan sukuun jossa naidaan ristiin, hyvä esimerkki Euroopan kuninkaalliset, alkaa sukulinjaan ilmaantua geneettistä heikkoutta, verenvuototautia ja muita vastaavia. Siksi serkku on herkumpi mutta sisko jo liikaa. Liian samanlaisten geenien yhdistelmä eli sisarusten jälkeläinen on suurella tod.näköisyydellä heikkolahjainen tai henkisesti sairas, fysiikka saattaa olla korttitalo. Kaikissa kuninkaallisissa suvuissa lienee omat tapauksensa jotka ovat aikanaan eristetty, piilotettu maataloihin, suljettu hullujen huoneisiin. Seurassa sitä paranee, sanoi Napoleon Mussolinille ja Stalin Ykköselle ja Stalin Kakkoselle. Kekkonen hihitti nurkassa tovereiden suuruudenhulluudelle, itselle riitti pienempi diktaattori. Terve mies siis omasta mielestään. 

Asiaan! Mies siis ei voi sille mitään että siementä on kylvettävä, selkäytimestä tuleva viesti on niin voimakas että se pyyhkii muutaman tuhannen vuoden pintasilaussivistyksen sekunnin osissa alisen tajunnan syvimpään kaivoon ja ryntää penis pystyssä kohden seuraavaa kylvettävää vakoa. peltoalaa kun nääs riittää.


Pakko saada, pakko antaa, jotta maki
lastaan kantaa, tulevaisuuteen.


En toki sano etteikö viettejä voi vastustaa mutta jos mies kelaa seksiä kuusi-kaksikymmentä kertaa päivässä (tiedostamatta asiaa useimmiten) niin onhan stressitasot aivan erit kuin kuin naisella, jonka sukupuolivietti voi lopahtaa yhden yhdynnän jälkeen - siemenet sisään, raskaus päälle, mies täytti tehtävänsä. Tiedän tämän olevan kyyninen ja yksinkertaistettu tulkinta mutta väitän että miehen sisäänrakennettu, tahdoton halu on aivan erilainen kuin naisen kulttuurisesti omima vietti (tarkoitan että naisen viettiä ohja enemmän ympäristö kuin geenit? Mene ja tiedä). 
Jotkut naiset tykkää panna siinä missä miehetkin ja toisin päin. Olisiko homoseksuaalisuuden funktio evoluution kannalta siinä että kun populaatio on tarpeeksi suuri, se  vapauttaa osan jäsenistään harrastamaan seksiä muussa kuin suvunjatkamis-merkityksessä. Veikkaan että luolamiehet pani nopeaan, nauttimatta, saadakseen jälkeläisiä tulevaisuuden turvaamiseksi. Ei pysty nauttimaan tilanteessa jos ulkopuolinen maailma on kaikin tavoin vihamielinen, ja pyrkii nujertamaan tämän uuden lajitulokkaan, ihmisen.

Nyt kun on aikaa vaikka laskea Laten Lampaat ja kirjoittaa siitä selostus niin seksin tarkoitus on laajentunut. Mutta yhä edelleen nainen voi valita halunsa päälle/pois helpommin, yhden yksityiskohdan kelaaminen miehestä ja halu sammuu kuin kustuna (sillä on haiseva hengitys, hyi!). Mies taas edelleen reagoi ytimellä ja peniksellä kiihottaviin ärsykkeisiin. Mietipä nainen kuinka rauhaisaa miehellä on olla suomen talvessa kuin sukupuolivietin sytyttävät tissit, perseet ja jiiänee ovat piilossa toppatakkien ja -housujen muhkuroittamina. Silloin mieskin pystyy sanomaan häivy siitä vinkumasta, ei paneta. Tilanne tosin muuttuu jos nainen tempaisee vaatteet päältään: - Katso!! Vai ei paneta?? ;DD.




Pystyy vastustamaan, tietoisesti keskittymällä ja hampaita hetken purren, kunnes tapa ottaa tilansa ja muuttuu käytännöksi. Mutta äkillisissä tilanteissa mies on avuton, halu sumentaa pään, ajatus ja päätäntävalta laskeutuu kiveksiin, luonto ottaa ohjat: Levitä siementä! Naisella vastaava on siis ns. sisäinen biologinen kello joka alkaa alkaa huutamaan sitä lujempaa kuta myöhäisemmäksi jättää. Naisten alkioilla on parasta ennen päiväys, sen jälkeen huuto lakkaa, jää tieto siitä että nyt ei enää omaa saa, ainakaan kantaa itse. Se ei vaan enää onnistu. Miehen siittiöt taas saattaa olla hyväkuntoisempiä kuin mies itse ja vaikka vietti testosteronituotannon heiketessä vaimenee, ei se katoa koskaan, ihan perseestä minun mielestäni. Miksi minun pitää kärsiä pakko-oireisesta kiimasta loppuun asti kun olisi hauskempaa keskittyä vaikkapa zeniin, bonsai-puihin tai siihen että saa pullon korkin tippumaan ajatuksen voimalla pöydältä. Mutta ei, mulkku tojii, jos ei muuten niin viagralla ja vaikka  muisti ja kaikenlaiset sivistyksen silaukset katoaa ahnaaseen dementia-peikon kitaan niin hoitsuja on pakko tuijottaa, yrittää päästä makuulle ja housut kiristää. Tämäkö siten teistä kivaa? Luulen että jos saisin vaihtaa niin tekisin yhden, pari kersaa, kärsisin kivut ja hormonitasojen heilut, kunhan pääsisin eroon tästä kaiken takana on pakko päästä panemaan -vietistä. Parempi kertarysäys kuin ikuinen kutka ja kutina.


Masturbointi ei aiheuta klamydiaa.

Jollain se tasapaino on kuitenkin saavutettava, onneksi viettiä on helppo harhauttaa. Olen vonkaamisen jätettyäni oppinut, kehittynyt ja visualisoinut asian niin 8K-pikselöityneesti että nykyään käteen veto vastaa tyydyttävää panoa, joskus jopa saanut itseni sellaiseen tilaan että rajumpia tuntemuksia soolona kuin duona ikinä. Se ei toki korvaa läheisyyttä ja hellyyttä mutta nyt puhutaankin vietinviemästä naimisesta, ei rakastelusta rakkaimpansa kanssa. joskin käpäläni ovat minulle hyvin rakkaat, jo kitaran soiton tähden. Sillä tasolla voinkin sanoa jotta pitäkää pillunne, limaista ähellystä, kyynärpäitä naamaan, hukkaantuneita kondomeja, itkua, tuherrusta ja draamaa ei ole ikävä. Suljen silmät ja teen just mitä tahdon, kenen kanssa haluan...kolmiulotteisen värikuvan alkaessa elää mieleni valkokankaalla. Eräs henkilöä vastasi tuossa keväällä seksipalstan ilmooni ja kuvaili itsensä, avasi mahdollisuuden livetilanteeseen. Pelkkä ajatus kuivan kauden päättymisestä, tapauksen ulkoinen viehättävyys (ja nuoruus, tuo kumma kiihoke) ja valokuva mieleen palaneena sain niin rajun orgasmin että oksat pois! Koko vartaloni sai salaman lävitseen, joka helvetin hermosolu huusi hetken hallelujaa ja nukuin seuraavat 8 tuntia heräämättä, onnellisena kuin pieni vauva vaunuissaan. Aamulla tuli jopa se seksin jälkeinen lievä häpeä, saaden minut tajuamaan kuinka hyvin olen saanut rakennettua päätäni laajempaan tietoyhteyteen ykseyden väylillä surffatessa.


Mutta siis...  olisiko naisten ihan solidaarisuuden, mielen- ja yhteiskuntarauhan tähden, osattomien suojelemiseksi annettava puutteenalaisille? Kampanja käyntiin: -Pano päivässä pelastaa viattoman hengen, pillu jakoon ja kullia kans!!

Perustarvehierarkian täyttäminen tarvitsee antavaisen ihmisen vastaamaan tarvitsijan tilanteeseen. On kyllä ihan kurja syy kuolla siksi etä joku pimu pihtasi, katsoi halveksuvasti miestä, nolasi tämän julkisesti antamalla tarpeettoman kova ääniset rukkaset.. . Monesti syytetään miestä siitä että tämä yrittää täyttää sisällään huutavan pedon jota ei ole pyytänyt sisään. Se vain tuli samalla kun naisen muna päätti päästää juuri tuon siimahännän läpi solukalvon. Peräkammarin pojat ovat suuri vähemmistö joka ei kiinnosta ketään. Sitä rakkauden, hellyyden ja kaipauksen määrää ei yksikään tutkija pysty laskemaan, joka jää antamatta kun ei saa edes mahdollisuutta.


En syytä naisia. En syytä miehiä. En syytä.. hetkinen, syytänpäs!! Länsimaisten moraalisten arvojen jäykkyys, protestanttisen tylsät harmaudet, patriarkaatin vallanhimo, naisten keskinäinen uskomaton epälojaalisuus, alistuminen, rohkeuden puute (onneksi edes joku uskalsi aloittaa Me Toon), kristillinen tapakulttuuri, seksiin uskontojen puolelta lyöty synnin ja häpeän leima, edellisistä irtautumisen ylilyönnit, ihmisten tarve seurata johtajaa sokeasti joka sitten vie rahat, panee naiset ja laittaa vielä seuraajansa tappamaan itsensä joukkopsykoosissa (es David Koresh).... . Aika paljon tästä paskasta on kotoisin Euroopasta ja Amerikan pohjoisvaltioista. 

Seksistä pitää tulla leipää, ei sirkushuveja. Panemisen ja sitä seuraavaan yhteisnukkumisen pitäisi olla rutiinia ihmisten kesken, ilman mitään ulkoisia asetuksia (En anna kun olet ruma, köyhä, ja pienimunainen! Et saa koska leveä perseesi tarvitsee tullaksesi sänkyyni erikoiskuljetuksen, haluat keskustella kaiken auki ennen ja jälkeen ja puhua tunteista kun minua väsyttää, tiedoksi: päällimmäinen tunne on että pidä turpasi kiinni jotta saa nukkua lauettuani).

 Prostituutio pitää laillistaa ja yhteiskunnan pitää järjestää tilat ja valvonta, yksin ei saa jättää ketään, pelkkä yhdessäolo ja iloinen ilta saattaa saada jakedavidsonit kiinnostumaan muustakin kuin aseista, amerikasta ja pakkomielteestä saada. Seksuaalisen halun kieltäminen, täyttämättä jättäminen aiheuttaa jossain muussa asiassa epätasapainoa. Katoliset papit nussii pikkupoikia, incelit ampuu äidin jälkeen random ihmiset (luultavasti sillä logiikalla että minä uhraudun asian eteen, aloittakaa keskustelu ja poistakaa ongelma ettei minunkaltaisten miesten ei tarvitse kilahtaa, riehaantua, joutua vankilaan, kuolla, vain siksi ettei kukaan ymmärtänyt antaa).


Miehisen fyysisen voiman vastapainoksi naiseus on kehittänyt terävän kielen, henkisen väkivallan. Otan mieluummin sata kertaa pataan kuin joudun kostavan naisen sanallisen pahoinpitelyn kohteeksi. Kukaan mies ei keksi, ei osaa olla niin julma ja luova kuitatessaan kärsimäänsä vääryyttä, kuviteltua tai todellista. Nainen osaa valita juuri sen asian, hetken ja triggeri- eli laukaisusanan jolla saa kohteen täydelliseen raivoon, epätoivoon, depressioon, itsetuhoisuuteen, minkä vain hän onkaan valinnut aseekseen. Katselin mutsin vallankäyttöä kun laittoi ajoittain miehiä ojennukseen. Oli kyllä rehti ja oikeudenmukainen, ja pitkävihainen ja kostonhimoinen jos tarpeeksi loukattiin. Opin tuon paljon paremman satuttamistavan kuin lyöminen, en ole juuri tapellut elämäni aikana, 18 v täytettyäni ehkä pari-kolme kertaa ja nekin kännitönimistä. Sen sijaan jos joku minulle on tehnyt väärin, jaksan odottaa tilaisuutta vaikka vuoden, ja oikealla hetkellä vetää niin totaalisesti maton psyyken alta että toinen järkkyy enempi tai vähempi. Sen jälkeen aina ilmoitan miksi tein sen mitä tein. Kuten  tässä eräälle tein, erittelemättä nyt miksi.

 Kaikki, ihan koko lasti, putosi läpi, kuin olisin oksentanut sieluunsa. En tuntenut iloa, vain tyydytystä siitä että tilit on tasan. Toivottavasti minun ei koskaan enää tarvitsisi tehdä tuollaista sillä empaattisena ihmisenä tunsin samalla kostoni rajuuden ja ottavaa osapuolta kävi sääliksi (olen opetellut sulkemaan pois empatian jne tuollaisissa tilanteissa), samaan aikaan kun häntä rankaisin..  Olen kompleksinen mutta looginen kokonaisuus. Minulle ei vittuilla niin että saat minut tuntemaan turhaa syyllisyyttä, ahdistusta, tuskaa, eksistentiaalista kipua sielussa, ilman että varaan itselleni mahdollisuuden kuitata. Monta laskua on kuittaamatta, muutaman on ehtinyt kuolema kuitata puolestani. Tällä kertaa kuittasin, tiedostaessani että tapaus ei oikeasti vielä tässä vaiheessakaan kunnolla käsittänyt tekonsa syvyyttä. Nyt tietää. Ei ole puhunut minusta ääneen neljään kuukauteen. Kenellekään. Kiitos.


Taas lipsahti vähän sivuraiteilla mutta junarataverkosto on lopulta yhtenäinen ;D

Kiitos loppuun lukemisesta,



Sus'



"Älä suutu, kuittaa"
suosittelee Aerosmith.


2 kommenttia:

  1. Jännä alku kappalees, ja muutenkin ihan hyvä... 👍🏻

    Olipas pohdintaa aiheesta! Mä taidan olla vähän erilainen tyyppi, kun mulla tuo 6-20 ei kyllä toteudu. Monina päivinä mennään nollas. Toisaalta eipä mulla adrenaliinikaan erity normaalisti, laskuvarjohyppyjä tehnyt 26 ja yhdenkään jälkeen ei tuntunut mitään adrenaliiniryöppyä tms. Parin etsiminen on kyllä vaikeaa, jokaiselle varmasti löytyy sopivia, mutta osua yhteen vaatii aikaa ja tuuria ja valitettavasti ei aina välttämättä onnistu.
    (Panemisesta puheenollen - viime viikolla siä mettien keskellä ajaes yhdellä P-paikalla oli auto parkis ja ohi ajaes huomasin että siinä kuskin penkillä oltiin puuhissa... 😄 )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuli vähän funtsittua kun luin tuon jutun;)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)