torstai 12. elokuuta 2021

Qatar Saint-Ger...ei kun Paris Saint-Germain ja 280 miljoonan pelaajtt

 Messi siirtyi siis Fc Barcelonasta Paris Saint-germainin riveihin. Palkkaa hän saa ensi kaudesta 34-40 miljoonaa. Neymar 30, Mpappe 20. Ensi kauden koko pelaajiston palkat on huikeat 280 miljoonaa euroa. Nyt nähdään saako rahalla vai ei? Noilla pelaajilla (ja tuolla rahalla) pitäisi saada tripla eli Ranskan mestaruus, Ranskan Cupin voitto ja Mestareiden liigan mestaruus. Jos ei niin sitten en ymmärrä mistään mitään. Tai rahalla ei saa, mikä sinänsä pitää ilahduttavan usein paikkansa. Alkaa jo käydä vähän sääliksi PSG:tä kun eivät saa Mestareiden liigaa hoidettua. Hopea on häpeä näissä kinkereissä, tai ei häpeä mutta merkityksetön, vain mestarit muistetaan. Niin, ja jos nyt paukuttaa monta kertaa hopeaa niin jää kyllä sit ikuisena kakkosena mieliin. Aletaan puhua kirouksista, jollakin se rahan tuhlaus on selitettävä;)


Kuva linkin jutusta.


Tuli haettua aamusta toinen rokotus, nyt pitäisi olla hyvä suoja, jos ei itse tautia niin ainakin siihen että sairastaa sen tosi lievänä. Kolmas piikki tälle vuodelle kun tammikuussa hain influenssarokotteen ja nyt siis kaksi koronaa varten. Eikä mitään kummallisia oireita, ei mikrosirut piipitä kehossa enkä ole muuttunut apinaksi (facebookin äskettäin sulkema venäläinen fake data -sivusto). Uskaltaa jo suunnitella elämää eteenpäin ja vaikka jatkaisinkin täsmälleen niin kuin olen elänytkin niin se mahdollisuus tekee elämästä iloisempaa, miellyttävämpää. Ahdistaa vain jos ei saa valita. En valita, en vikise. Kurrrrr...aan;)

Ottakaa se rokote kun ei laumasuojakaan tule kaiken maailman varianttien takia. Jos pörrää tällä hetkellä viisi eri versiota niin myös rokotteita tulee olemaa lisää ja se mahdollisuus on iso ,että rokottamattomat sairastaa taudin monesti kun vasta-aineet kuulemma häviää verestä jo kolme kk:n sisällä sairastamisen jälkeen.


Korona on tullut jäädäkseen, ennustaa
  Sus' kaiken lukemansa perusteella. Hmm..


Alan valmistautua 81 vuotiaan isäni hautajaisiin. Ei ole vielä kuollut mutta rokotetta ei tämä hard core helluntalainen suostu ottamaan. Annoin periksi ja totesin että tapa sitten itsesi.


Sellaisia torstain mietteitä,


Sus'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)