keskiviikko 23. helmikuuta 2022

Valheita ja disinformaatiota

 Näin kommentoi Venäjän politiikan professori Vladimir Gel'man Putimin puhetta jossa tämä perusteli miksi Ukraina kuuluu Venäjälle.


Varmemmaksi vakuudeksi että koko puhe on poliittista peliä ja sillä haetaan vain tekosyytä hyökätä, on Trumpin kateellinen kommentti:


”Miten fiksua tämä onkaan!”


Hän kun on valehdellut, kieltänyt tosiasiat ja elänyt unelmissaan. Niissä hän on edelleen tv-julkkis, Diili-ohjelman juontaja ja tietenkin hän on edelleen Yhdysvaltain presidentti. 

Voi näitä harhaisia, vallanhimoisia vanhoja pieruja, joiden pitäisi keskittyä tuollaisella mielikuvituksella kirjoittaan fiktiivisiä tarinoita, joissa he ovat valkoisella hevoisella ratsastavia pelastajia, vaikka todellisuudessa he ovat individualistisia opportunisteja jotka ovat saaneet valta-addiktion, ja kuten kaikki addiktit, he ovat edenneet sen johdosta sairauteen. Huum.aineiden väärinkäyttö on sairautena narkomania, eli he ovat narkomaaneja. Mikä lienee vastaava sana vallan himoitsijoille, siitä väkisin kiinnipitäjille, joiden matkan aikana hyvästäkin miehestä (tai naisesta) kasvaa kieroutunut, omaan napaansa, lähipiiriin ja valtaan keskittyviä diktaattoreita, jotka ovat valmiina tapattamaan omia kansalaisiaan saavuttaakseen paikkansa historiassa, verellä ja raudalla!


Kaikkien maiden kaikki ihmiset, yhdistykää ja osoittakaa näille pelleille että joku raja, ei hitto vie voi noin vain valehdella ja hyökätä, ottaa valtansa alle toisia, itsenäisiä valtioita!!!


Vielä sivuten edellistä: Mitäs jos Suomessa, kun täällä kerran on jo Venäjän hallinnon mielestä russofobinen lehdistö, venäläiset emigrantit alkaa vinkua huonosta kohtelusta? Mitä jos tuo sama disinformaatio-kampanja kohdistetaan Suomeen, ja Putin sanoo että Lenin teki virheen, joka nyt korjataan, ja Suomi palautetaan Venäjän yhteyteen sillä peruteella että Neuvostoliitto on Suomen valtion luonut ja Venäjällä on oikeus peruuttaa Suomen itsenäisyys?

(Disinformaatio tarkoittaa tarkoituksella harhaanjohtavaa tietoa, tiedoittamista./wikipedia)


Kuulostaako älyttömyydeltä?? Se tapahtuu juuri nyt Ukrainassa, mieti sitä....Sus'


Black Sabbath - War Pigs

Generals gathered in their masses
Just like witches at black masses
Evil minds that plot destruction
Sorcerer of death's construction
In the fields, the bodies burning
As the war machine keeps turning
Death and hatred to mankind
Poisoning their brainwashed minds
Oh lord, yeah!
Politicians hide themselves away
They only started the war
Why should they go out to fight?
They leave that role to the poor, yeah
Time will tell on their power minds
Making war just for fun
Treating people just like pawns in chess
Wait till their judgement day comes, yeah!
Now in darkness, world stops turning
Ashes where their bodies burning
No more war pigs have the power
Hand of God has struck the hour
Day of judgement, God is calling
On their knees, the war pigs crawling
Begging mercy for their sins
Satan laughing, spreads his wings
Oh lord, yeah!


Isonsin tuon viimeisen vars.tekstirivin syystä että aikoinaan sitä käytettiin Black Sabbathia vastaan, todisteena heidän "saatananpalvonnastaan" eli kun luetaan kuin Piru raamattua. Kun asia irroitetaan asiayhteydestä, saadaan ihan mitä tahansa tulkintoja. Biisihän on niin sodanvastainen kuin vain voi ja loppukaneetti toivottaa sotaa haluavat johtajat helvettiin jossa armonaneluihin vastataan naurulla... .2 kommenttia:

  1. Tuo trumpin juttu on ihan uskomaton. Varmasti tulee yrittämään jotain vielä. Ja putin, varmasti tulee hallitsemaan venäjää on johdossa nimellisesti ihan kuka vaan. Parempi on kun ei ajattele mitä jos putin suomelle tekisi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trump julkais juuri äskettäin somealusta, oliko se nyt joku totuus..just joo, hänen suustahan ei tule kuin faktoja..;) Trump on pelle kuitenkin verrattuna Putiniin, veli pietarilainen on oikeasti pelättävä kus'piä (täytyyy vähän muotoilla ettei botit hermostu;)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)