sunnuntai 20. helmikuuta 2022

”Tupakoinnin lopettaminen on ollut kaikkein vaikeinta”(VL, musa,tarina(npätkä) IX)

 Sanoo Slash Soundin jutussa, mies joka innolla snorttasi, piikitti, poltti, mitä löysi, ja mitä tarjottiin. Sitä ei voi ymmärtää täysin, ellei ole elänyt 1983 - 87 Los Angelesin alueella, josta bändi on kotoisin. Tai vetänyt ketun verran kamaa ränniin korvalaput päässä, täysillä koko ajan.

Perustettiin -85 ja nousi kahdessa vuodessa kaupungin, piirikunnan, ja osavaltion kuumimmaksi rocksalaisuudeksi, kunnes se purkautui raivoisaan ensi-albumiin, Apetite for Destruction. Klassikko. 

Maailman maine, -89 - 90, maailman suuri rockbändi tupla-levyllä Use Your Illusions, Merallica otti valtikan 1991 "Mustalla" albumilla. 

Oi pojat, muistan kun G'n'R pauhasi kun tuota...noh...harrastin seksiä fuck-buddyn kanssa. Itse termiä ei oltu vielä keksitty mutta sovimme yhdessä erään nuoren naisen kanssa että ei seurustellakaan, mutta jatketaan tapaamisia kun se naiminen nyt vaan sujui niin hyvin, eli oli kivaa ja mutkatonta, kiitos;)


Sinä tiedät kuka olet jos tämän luet, laukesit aina:P
;)Tässä asiassa olimme aikaamme edellä. Ja oli yksi kiva twist, mitä en kerro, mutta se liittyi siihen kenen tytär hän oli. Vaikenen kuin muuri.


Mutta siis kuten linkin jutussa lukee, Slash on sitä mieltä että se on vaikein lopettaa. Lisään tähän että tupakka on saatanan keksintö, ja kaikista vaikein hyvästellä, ainoa kaveri kaikista paskimmilla hetkillä kun kaikki on päin vittua, paitsi sukupuolielin!, niin polttaa rauhoittavat savut, aina jeesaa, vähän.. . Enemmän kuin Jeesus koskaan, sekin jossain paikoissa auttanut, en tunnusta. Usko on tärkeää.


Ja hyvät muistot;)Jännää sunnuntaiviettoa.....Sus'


Uu mama
Vesalan viimeisin, videon kuvauksiin oli hakuraja:
30 vuotta +, siistiä!! Hyvä Paula!!

P.s Ennustus meni jääkiekon osalta nappiin, sota saattaa vielä syttyä. Näkee kun katsoo tarpeeksi tarkkaan......   lähitulevaisuuteen, näen kyllä kauemmaskin vaan se on sitten jo kokolailla kaukana;)

4 kommenttia:

 1. No Axelilla on maailmanhistoria seksikkäin lauluääni, sopii siis taustamusiikiksi moneen.

  Tupakanpolton lopettamista ei voi kuin suositella, loppuu joutavanpäiväinen stressaaminen, hermoilu ja hötkyily kunhan elimistö puhdistuu. Eli rentoutta elämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuapan jätän kyllä, taidan siirtyä ensin sähkötupakkaan että pääsee eroon edes osasta myrkkyjä eli terva ja häkä, nikotiini jää, se sen koukun aiheuttaa. Ja Axlilla on hyvät keuhkot:) Omalla listalla piikkipaikkaa pitää Robert Plant!

   Poista
 2. Tiesitkö että gunnarit ovat myös elokuvassa dirty harry ja murhapooli. Welcome to the Jungle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas vaan, enpä muistanut! Olen kyllä katsonut leffan, sen pahis oli mieleenjäävä. Ja Itäpuu on nyt Itäpuu, legenda. Gran Torino tuli vähän aikaa sit, tosi hyvä, varsinkin loppuratkaisu!!

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)