perjantai 11. helmikuuta 2022

Max Parrotin ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä urheiluhistorian hienoin hetki

Lumilautailun slopestylen mitallit jaettiin ja kanadalainen Max Parrot otti kultaa pistein 90, 96 ja hopeaa sai kiinan Su Yiming 88,70.


KUVA: MARCO BERTORELLO / AFP / LEHTIKUVAMyöhemiin huomattiin että Max oli tehnyt virheen josta olisi pitänyt rokottaa sen verran että mitalit olisivat menneet toisin päin.

"Kuin Maradonan Jumalan käsi!"

 

totesi päätuomari. Kun on kilpailutilanne ja pisteet on annettu, niin jälkeenpäin ei niitä voi enää muutella. Ja tässä piilee Max "Papukaija" Parrotin mahdollisuus tehdä urheiluhistoriaa:


- Mene Max sen Sun luo ja sano että:

  "Vaihdetaas' näitä mitskuja vaikka tilastot ei muutukaan..."Tuli vaan mieleen.....snoukkaurheilijat ei ota asioita ihan niin verenmaku suussa kuin kaikki muut tuolla olympialaisissa, rentoo jengii, cool! Ne pitää hauskaa, kilpaili ne sitten missä ja mistä vaan, siksi arvostan heitä kovin! Ja siksi tuo on enemmän kuin mahdollista;)Sus'


P.s. Innostuin Lammaslapasista sen verran että piti katsoa pari jaksoa ja linkitän tähän Late Lammas - Hurahtanut maajussi -jakson, näkyy vielä huomisen vrk:n, tsekkaa ihmeessa jos haluat Hyvän Mielen itsellesi, kesto noin 7 min. 

Ihan parasta!!

2 kommenttia:

  1. Aika rennolle ne vaikuttaa. Kuulinko oikein et Shaun White lopettelee uraansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eos. alkaa olla vanha lajiin vaikka muutoin vielä nuori mies.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)