perjantai 25. helmikuuta 2022

57-vuotias rockbändi julkaisee 19.levynsä!!

Saksalainen The Scorpions julkaisee tänään 19. studioalbuminsa, Rockbeliever, pakko nostaa hattua. Rollaritkaan ei ole julkaissut mitään merkittävää enää pitkään aikaan, joten sanoisin maailman viriilimmän Ukko?Äijä? ;D -rock-bändin valtikan siirtyvän heille. Helposti;)Seventh Sun, onpas raskasta mättöä!!
 

 

En ole hirmu fani mutta muutamat rykäisyt, ja tietty muurinmurtumisen juhlabiisi Wind of Changes!Blackout Moskovan isoista bileistä!


Onnea ja menestystä, kyllä se 20. vielä ehtii tulla,,,,, :)Sus'


1965 ensihenkäyksensä päästänyt 
The Scorpions  lähtee maailmankiertueelle!!
Sus' kunnioittaa pitkää uraa ja viriiliyttä!!

P.s Apua Ukrainaan!! Fida -keräysUnicef -keräys ja kaikki puikoilla kilkattajat, neulokaa sellaisia lapasia missä on erikseen yksi sormi, se etusormi tietty!, että pystyy painamaan liipaisinta, ja ja lähettäkää jollekin joka kerää varusteita, SPR jne. Kaulaliinoja, pipoja (musti, vihreitä, maastokuvioisia, nyt ei räikeitä värejä!), villapaitaa jne.

6 kommenttia:

 1. Iki-ihanat Skorpparit, mun nuoruuden suosikkibändi ja edelleen kuuntelen... Täytyy hommata tuo uusi julkaisu. Kiva kun vierailit blogissani, mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on mukavampaa sävelien soidessa!! Scorppareitä täytyy arvostaa jo pitkä uran takia!!

   Poista
 2. Skorpparit kuin myös iron maiden ovat loistavia vaikka ei tietysti enää kuin ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta levyttää, toisn kuin Rollarit, ja kiertää eikä soita jossain yhtä keikkaa!! arvostan!

   Poista
 3. Skorpparit oli ihan best silloin kun ruvettiin Mursun kanssa seukkaamaan - siihen asti olin kuunnellut... No saa nauraa: Kake Randelindia ja sellaista :D Mistään Scorpionsista ollut kuullutkaan. No, Mursu opetti kuuntelemaan kunnon musiikkia.

  Olen ehkä kertonutkin tän jutun, mutta muutamia vuosia olivat keikalla vanhassa kotikaupungissa. Suoraan sanottuna, virhe olla ihan limulinjalla oluissaan ja lie missä pyörivien muiden seassa... Onneksi ei menty ihan järkyttävän aikaisin, mutta jouduttiin toki odottamaan bändin lavalle nousua.
  Konsertti oli hyvä ja alkoi olla viimeiset biisit menossa. Meidän edessä seisoi umpirakastunut nuoripari, alkoi biisi ja tyttö huokaisi "oih, tää on ihana, Still loving you". Nuori mies punastui, vilkaisi nolona meitä takanaan ja sanoi tytölleen "Tää on Wind of Change" Tyttö naurahti "Hih, niin onkin". Poika vei naama punaisena tyttönsä kauemmas ja me jatkoimme konsertin kuuntelua - mitään sanomatta missään vaiheessa. Vasta autossa, kotimatkalla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nolot virheet kuuluu asiaan. Oli vähän että häh kun tajusin et Disturbed kolisee mutta nyt ymmärrän Mursu tosiaan opetti;P
   Iskelmässä mitään vikaa, tosin kuuntelen vain parhaita eli suvi teräsniskaa, aivan ehd suomen paras naislaulaja tekniikaltaan, äänenkäytöltään jne. Vesala on hyvä, jopa erittäin vaan suvin ääniala ja ääni muutenkin isompi, leveämpi jne. Ja vielä se niitä biisejä kirjoitttaa, sanoja nyt ainakin ja sit häipyy sekin ongelma, hän kun hieman häpeää sitä että on "vain" tulkitsija, ei tarvitsisi, ei sakari Kuosmanenkaan kirjoita lauluja, vaan laulaa suurimman osan robineista ja iscellioteista suohon kuin Väinämöinen Joukahaisen.

   Suosittelen kuuntelemaan Sakun kasari levyjä eli Ihana elämä ja Sakari Kuosmanen, ai että on kovia sanoituksia ja tulkintoja. "Ja kaikesta tästä, pitäisi rakentaa, ihana elämä" sitä ennen luetellaan kaikkea surua ja paskaa. Moloirockia, outoja sävellyksiä, outoja sanoja, siis verrattuna kaikkeen muuhun sen aikaiseen, sitten tulikin Sliipparit ja vars Leningrad Cowboys ja näytteleminen Kaurismäkisissä. Muuttuvat laulut on yksi parhaimmista sakarin vedoista ja kyllä ne 2000-hitit eli pieneen Hia..ei kun sydämmeen, toimii, meni vain mulle vähän liian iskelmäksi.

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)