lauantai 26. helmikuuta 2022

Saturday Classics 260222 T... t.... t..... ;)

 Tina Turner!!! Siis wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuAouuuu!!! Mikä mieletön ääni!! Mikä ällistyttävän upea ura!! Kuinka mielettömän vahva ihminen!! Kaiken paskan läpi, väjäämättä, tietoisena omasta lahjastaan, varmana kuinka asiat pitää tehdä että ne toimivat! Ja ripaus tuuria, loistava manageri joka toteutti Tinan unelman:

 

- Haluan olla ensimmäinen musta nainen joka vetää stadionit täyteen, haluan tehdä saman kuin Rolling Stonesit!! 

 

Tina Turner on muuten se henkilö joka opetti Mick Jaggerin tanssimaan, liikkumaan lavalla! Yle esitti tuossa lauantaina, ja Areenasta löytyy, eli tuore dokumentti hänen elämästää, urastaan, saavutuksista ja viimein sen rakkauden löytymisestä, jota hän oli koko elämänsä kaivannut: Tina

Ensimmäisen täytyy soittaa tietenkin ensimmäinen iso biisi eli Whats love gotta do it:


Ensimmäiseksi tämän levytti  Buzzcocks
ihan ..hmm.. erilainen versio;)


Tina oli aluksi että heiiii, tämä on poppia, minä olen rock! Biisintekijä tuli kuitenkin studioon ja heitti että kokeillaan nyt vaan kun eihän tätä tarviste käyttää ja jossain vaiheessa tinalle välähti kuinka se pitää laulaa, hänen itsensä, ja loppu on musiikkihistoriaa!


itselle kolahti aikoinaa Privete Dancer, biisissä on jännitettä, hienoa tulkintaa ja uoea sovitus:

Tina täytti 1989 50 v. kuka olisi uskonut,
 että tuon ikäinen nainen voisi 
breikata maailmanlaajuisesti? Uskomaton temppu!!


Biisi johon kilahdin huolella oli Mad Max 3 - Thunderdome -elokuvaan tehty We don'tneed another hero ja jossa hän myös näytteli ison roolin:


Loistoleffa, upea Tina!!!


Simpelisti paras eli the Best on iso hitti mutta sen saatte halea Tuupista ihan itse sillä tähän väliin ehdoton suosikki, vanhana rokkarina lopulrttakin voiton vie, IMO parasta Tina Turneria, Nutbush City Limits:


Käypästä rokettia, tiivis ja hurja, täynnä tunnetta ja voimaa.
 Tina Turner, eli Anna Mae Bullock, on syntynyt
Nutbushissa, Tenneseessä


Siinäpä vähän hittiporpuria;) Lauantaibileet lähtee lentoon kun laittaa Tinan soimaan, bile- & voimamusaa parhaimmillaan,Sus'Upeaakin upeampi Proud Mary!!

CCR oli niin kova bändi ettei mitään rajaa, 
vaan tässä versiossa on niin omanlainen
 sovitus, että biisi ikään kuin syntyy uudestaan.
Aivan älytön draivi, niin Tinalla kuin bändillä.P.s. Tietyn, miespuolisen, ihmis(saastan) nimen mainitsematta jättäminen on tietoinen ratkaisu, ja häneen ei tarvitse viitata myöskään kommenteissa. Sairas mieleltään, siitä huolimatta yksi maailman suurimmista kusipäistä, väkivaltainen, epävarma vaimonhakkaajapaska!!!


P.s.2 P.s Apua Ukrainaan!! Fida -keräysUnicef -keräys ja kaikki puikoilla kilkattajat, neulokaa sellaisia lapasia missä on erikseen yksi sormi, se etusormi tietty!, että pystyy painamaan liipaisinta, ja ja lähettäkää jollekin joka kerää varusteita, SPR jne. Kaulaliinoja, pipoja (musti, vihreitä, maastokuvioisia, nyt ei räikeitä värejä!), villapaitaa jne.

4 kommenttia:

 1. Tina on kyllä rock! Proud Mary ja Nutbush City Limits ovat kestosuosikkeja. Nuo leffatunnarit ja hitaammat kappaleet eivät niin iske.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nutbush kyllä toimii, hyvä biisi. nuo leffahiti toimii tietyissä tilanteissa, samoin TT muutenkin, lukuunottamatta NCL, se kolisee aina;)

   Poista
 2. Tina on jumalainen! River Deep Mountain High on mulle se ehdoton Tina biisi ja sitten tulee Proud Mary ja We don't need an other hero. En katsonut vielä dokkaria , mutta jostain muistelen että Tina nimenomaan halusi liikkua lavalla kuin Jagger, miesmäisesti. Jos sitten dokkarissa on jotain muuta tuosta tanssimisesta niin se sitten on varmaan niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan Tina opetti Jaggerin liikkumaan kuin itse liikkui! katoppa rollareiden alkuaikoja, Jagger ei sitä kukkokävelyä vielä heitä, se tarttui jenkeistä.
   Tuo on jännä biisi RDMH, Zero Nine sitä soitti ja hehkuivat että on hyvä, mä olen sen monta kertaa kuullut mut ei vaan lähde. ei se huono ole tai muuta, en vaan saa siihen kosketuspintaa.. Mulle Private ja Nutbush on ykösiä!

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)