tiistai 8. helmikuuta 2022

Järjettömän hyvä biisi!!!

 Clutch - Electric Worry


Vamanos, Vamanos!!!

Tällaista musaa minä haluan soittaa, jumankekka kun karvat pystyssä tuon kertosäkeen ajan, täydellinen, mieletön groove, kulkee kuin Ford Mustang-68 Bullittissa, Steve MacQueen, sen ajan virallinen kova jätkä, Clint Eastwood tuli saamaan aikajanaan, ihan paras lainvartija. Lisää elokuvasta!

Muistan että olen soittanut tän aiemmin, mut ei se näin kovaa ole kolissut, mikä lie, toimii vaan upeesti, Haivei SikstiVan Rivisiteet -tyyliin.


Vamos a ala pueblo, vamanos!!, sanoi Tex Willer Kit Carsonille, ja he ratsastivat kylään....  . Konnat kakki housuihin lukien Mustanaamiota ja pelkurit haisteli ilmaa. Jännää perkele!! kommentoi Routalemmen esi-isä Ian Icedlove'et 
Ostin kuusi uuttta TW-opusta, yli tuhat sivua seikkailuja, olen niin onnellinen. piip! Tex sanoo Kitvanhaksi kameliksi ja Kit taasen Texiä - Senkin hurjapää!ksi, arvostellen riskinottoaltiutta. Mutta no Hätä!! - Tran kilo, ei tarkoita ostatko kilon vaan rauhoitu;)


Tex Willer, ikää 74 ja vetreämpi kuin Sauli. 
Mut digaa Saulii, kaikki nyt!!
kun täytti 70 vee.


Buenas tardes. senjores, balalikka soimaan ja viskiä pöytään, tuikku maistuu aina, paitsi navajo-intiaani Tigerille. Tuo nimi on ainut outous tässä vuodesta 1948 syntyneestä, ilmestyneestä, yksi pitkäikäisimmistä, Aku ja Mikki kai top ykösiä.. . (Siis eurooppalaisia, USAn sankareistä monet syntyi kolkyt-nelkyt-viiskyt-luvuilla.) sarjakuvasankaruista, Yön Kotkasta, valkoisesta miehestä intiaanipäällikkönä ja -asiamiehenä!, sakemina. Cool!!



Sus'

p.s mielestäni tuo piip on tämän postauksen tärkein sana, mielipiteitä?

Studioversio Bang! Bang!! Bang!!!

P.s. 2 tajusin juuri että pojat on keksineet uuden kkan, se biisi alkaa livenä kolme kertaa!! Jengi on ihan pähkinöinä! Tää biisi on lupa aloittaa hyvä meininki!! Torille!! Clutch seur.juhliin.

6 kommenttia:

  1. hyrr...tex willer ja mefisto. Tiukkaa oli välien selvittely.

    VastaaPoista
  2. Osuit oikeaan, diggaan ihan hillittömästi siitä höyrypäisestä voodoohörhöstä, paholaiskikkoja san franciscossa muistaakseni. Pari todella hyvää juttua!! Mefisto!!! Jesh!! ;D

    VastaaPoista
  3. Ai Ai Ai real rock & roll music! Good voice on the singer it is deep and I get thoughts about Yellowstone and the series 1883 on Paramount. Hope you are fine in Finland;)

    Anita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thx asking I'm ok. roots-music, deep sourhern r'n'r, blues smells ans country&western too. Just a huge rising up -song to play!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Eilisen jälkeen kuunnellut 7 krtaa, fiilis sata!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)