lauantai 19. helmikuuta 2022

Saturday Classics 190222 Uhrisavua....

 ..ilmassa sillä tämän lauantain klassikkona Sujenpesässä soi Hassisen Koneen Rumat Sävelet -LPltä valittuja biisejä... .

Aloitetaan seremonia:


Hassisen Koneen omakuvabiisi - Jurot nuorisojulkkikset




Seuraavaksi otsikon biisi, raju kuvaus rappioon vajonneista dekadenteistä joiden katseessa palaa tuli, uhrisavuksi muuttuneina he makaavat tuijottaen, varo!! rakastumasta....(huu, perkele, oikeasti pelottavat sanat jos kelaa):




Lopetan ehdottomasti yhteen parhaimmista Ismo Alangon biiseistä, IMO! Muutoinkin korkealla suosikki biiseissäni!! Täydellinen kuvaus tunteesta kun takki on todellakin tyhjä.... Tällä Tiellä:





Sujenpesästä mukavaa lauantaita ihan kaikille ja kaikkialla, olen onnellinen kun tiedän että minun kirjoituksiani luetaan jopa Norjassa;) Nannaa blogistille, tästäkö vielä rahaa pitäisi saada?? Pyh, kapitalistit!! Nih!

Lisää klassikoita.


Sus'



P.s. Noista allekirjoitusten väreistä voi päätellä millä mielellä olen kirjoittanut minkäkin tekstin, useimmiten. Ja Nih! tarkoittaa vastaanpanematonta totuutta sujen filosofiassa

FeelYaSenseYaCareYaLoveYallAround thePlanet 

Hooooooooowwwwlllllllllll!!!!

12 kommenttia:

  1. Hassisen kone on mullekin niitä nuoruuden ikoneita. Itselleni se Täältä tullaan Venäjä on kovempi levy, mutta kyllä tätäkin levyä tuli kuunneltua paljon. Aikamoisen veljessarjan on Alangon äiree maailmaan toimittanut! 👍🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Alangon perheessä kaikki soitti jotain, niillä oli perhekvartetti klassista musaa soittamaan. Alangon tekstyi on mua kiehtoneet aina ja sen Hassisen erikoisuus on yksinkertaiset kitarat mutta basisti ja rumpali soittaa tosi monimutkaisia, jopa progemaista menoa sinne alle. Hyvää musaa kolma lp-tä!!

      Poista
    2. Tulikin tuossa puheeksi Syöksylaskijat ja Katarina halus heti kuulla kappaleen. Meinas että sehän on vähän jazzahtavaa ja niin kieltämättä olikin. Olivat kyllä monipuolinen bändi! Se Kolumbiaorkesteri-juttukin oli hyvä.

      Poista
    3. Jos niitä kuuntelee tarkkaan, ymmmärtää kuinak vaikeita ne biisit on soittaa. Rumpalin ja basistin kuviot on ihan progee! Soinnutukset ei ole ihan perussointuja jne. Eli se jazz-fiilis on ihan tarkoituksellista, luulen. Nuorena jo nero säv sov san.. .

      Poista
  2. Hassisen Kone iski aikanaan kyllä lujaa, etenkin se kolmas LP Harsoinen Teräs. Kaikki levyt löytyi aikoinaan vinyyleinä hyllystä.
    Kaveri aikanaan opetti Ismolle ekat soinnut kitarasta, siitä on kauan, kauan aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parani levy levyltä, Siekkarit se kolisikin. ja Kun Suomi putos puusta, taiteilijaelämää, sen jälkeen en ole oikein keskittynyt.
      taiteilijaelämää kun tuli radiosta ja sen kuulin olin että mitä häh? Tuliko tuo oikeasti suomalaiselta radioasemalta?? Tunsin kuinka vapaammat tuulet alkavat oikeasti puhaltaa, Suomi avautui ysärillä hienosti, päästiin rähmälläänolosta jne.

      Poista
  3. Ha ha rumat säveleet;D Täytyy sanoa etten ole paljon Hassisen Koneita kuullut, mutta olihan tätä mukavaa kuulla. Terveisiä Jyväskylään.

    VastaaPoista
  4. Alangon veljekset ovat tuoneet paljon suomen musa maailmaan. Levottomat jalat.

    VastaaPoista
  5. Taisin asua ulkomailla Hassisen koneen jyrätessä Suomea, joten en koskaan oiken päässyt kelkkaan mukaan. Jälkijunassa vähän tutustunut. Alangon sanoitukset ovat kyllä mestaristasoa, vaikka muuten on vähän liian hörhö meikäläisen makuun.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)