sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Ukrainan tilanne, Sus' tulkitsee

I-S seuranta Ukrainasta.


Vaikka tuon jutun perusteella sodan uhka on noussut, se on mielestäni edelleen fifti-fifti, kaikki riippuu Putinista, hän ohjaa show’ta tällä hetkellä, muu maaailma odottaa… . Ei hyvältä tunnu.

En usko että sitä viimeistä päätöstä on tehty mutta koko koneisto on valmiina vyörymään Ukrainaan ja siellä taasen ollaan valmiina. USA materiaaliapu(ammuksia, ohjuksia) takaa sen että niin venäläisä kun ukrainalaisa kuolee ihan vitusti, puhutaan kymmenistä tuhansista, yhteensä saattaa mennä sataan-kahteensataan kuolleeseen, saman verran haavoittuneita ja kadonneita.

Jokin sellainen nöyrtymisenosoitus länneltä minkä Putin voi vääntää kotimaassaan voitoksi ja hän perääntyy, sillä uskon edelleen sodan uhan olevan poliittinen keino kääntää ongelmat pois kotimaasta. 

Mutta nurkkaan ahdistettu rotta puree.. .

Putinilla lailllinen valtuutus käyttää asevoimia ulkomailla

Suomen Presidentin, Sauli Niinistön tilannearvio ja vakuutus ettei sota vaikuta Suomen tai Ruotsin turvallisuustilanteeseen. Sauli alkaa mennä mun asteikolla jo Kekkosen ohi, että on asiallinen presidetti!! Arvostan!!Venäjän väite yhdysvaltalaissukellusveneenen häätämisestä Tyynenmeren alueilta kiistetään USAssa. Viimeinen päivitys -  sota ei syty tänään, se olisi jo alkanut.

Hyv'' yötä!! Nukkukaa hyvin!

Tilanteen tulkitsiSus'P.s. siirsin sunnuntain postauksen julkaisun klo 12.00 tämän postauksen takia. Tran kilo, nyt ei kannata hätäillä, odotellaan, valmikudessa tosin.. ;/


Olli Linholm 3vee jo ikuisuudessa,
Kiitos musiikista!!


2 kommenttia:

  1. On se kumma kun ei voida elää rauhassa. Niin venäläiset kuin muutkin. Luonnonvarat taitaa olla yksi syy. Yksi voisi olla keino saada parannettuu ja kehittää omia sota vehkeitä. Ja onhan niitä varmaan paljon muitakin syitä.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)